Comunicatul Uniunii Baptiste din România cu privire la cazul Barbu – Racolta

Viorel IugaUniunea Baptistă din România solicită statului român să îşi protejeze cetăţenii, intervenind pentru reanalizarea cazului familiei Barbu şi facilitarea întoarcerii copiilor minori acasă.

Uniunea Bisericilor Creştine Baptiste din România se alătură tuturor celor care s-au solidarizat cu românii Florin Barbu şi Claudia Racolta, ai căror copii minori, Diana şi Andy, au fost încredinţaţi prin decizia instanţei unui cuplu britanic homosexual.

Respectând principiile divine enunţate în Sfintele Scripturi, bisericile baptiste cred DOAR în familia formată prin unirea benevolă în legământul pe viaţă al unui bărbat şi a unei femei. Familia este locul lăsat de Dumnezeu în care să se nască, să crească şi să fie educaţi copiii. Considerând că instanţa judecătorească din Anglia a încălcat principiile biblice şi drepturile copiilor, solicităm statului român să îşi protejeze cetăţenii, intervenind pentru reanalizarea cazului amintit şi facilitarea întoarcerii copiilor minori acasă.

În acelaşi timp, cerem tuturor membrilor bisericilor baptiste din ţară şi din străinătate să strige către Dumnezeu pentru salvarea acestor copii şi a tuturor celorlalţi care se află în situaţii similare. La fel ca mulţi alţii şi copiii separaţi în mod „legal”, dar abuziv, au dreptul de a creşte împreună cu părinţii lor naturali.

Dumnezeu să binecuvânteze fiecare familie cu o cunoaştere temeinică a Adevărului. El să dăruiască tuturor părinţilor puterea şi înţelepciunea necesare pentru a-şi creşte copiii în dragoste şi în Adevăr.

Preşedinte, pastor Viorel Iuga

SURSA – http://revistacrestinulazi.ro/2016/07/comunicatul-uniunii-baptiste-din-romania-cu-privire-la-cazul-barbu-racolta/

Un comentariu (+add yours?)

  1. Ghita L
    iul. 18, 2016 @ 12:45:10

    SLAVA LUI DUMNEZEU cä in sfärsit un apel mai serios si ferm a unui lider(levit samaritean)care desi mergea gräbit spre templu unde avea de tinut slujba si seminarul despre iubirea de aproapele a avut puterea sä se opreasca,sä se dea jos de pe asin si sa-i cerceteze ränile ,nu religia , familia sau statutul social si nici motivatia pentru care a iesit de-acasa si era singur si cobora ….(Luca c10 v30-37)..cä asa-i in societatea sodome-i din 5 (familii)3 coboarä spre drumul unde tälharii pändesc si-ti iau totul,pänä si sotia ba chear si copiii si dacä nu taci te mai bagä si la rece ,dar acest samaritean milos era altfel decät preotul care trecuse nu demult dar era prea punctual cu slujbele de a sluji ritualul zidurilor reci a unui popor ce avea studiul ,,cine oare este aproapele meu?,,oare in afarä de cei din neamul si biserica mea mai sunt si altii ?…dar acest slujbas milos nu sa temut cä reputatia lui ar fi afectatä ca a ajutat un OM pe care necazurile l-au adus la hanul de poposire ,,Samariteanul milos,, unde a poposit si Iosif si Maria,

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: