Gestul sfasietor al unui tata…

FOTO dailymail.co.uk

FOTO via dailymail.co.uk

un video sfasietor… Un tata tunisian, cu numele Tahar Mejri, si-a cautat baietelul de 4 ani in speranta ca il va gasi… dupa atentatul de la NISA….

Tahar Mejri, originar din Tunisia, a răscolit întreaga zonă unde a avut loc tragedia în speranţa că va descoperi un semn că fiul său, Kylian, 4 ani, este încă în viaţă, după ce şi-a pierdut soţia, Olfa Ben Souayah Khalfallah. Însă, din nefericire, Mejri a descoperit că fiul său a fost ucis sub roţile camionului. Durerea aproape că l-a paralizat pe bărbat, când, în cele din urmă a ridicat mâinile spre cer strigând neputincios: “Amândoi! Amândoi!” în faţa spitalului Pasteur.

Apropiaţii săi spun că Tahar Mejri este distrus şi nu vrea să vadă sau să vorbească cu nimeni. „Este distrus. Nu vrea să vorbească cu nimeni. Aveau o legătură specială!”, citează Daily Mail.

Dad of 4 year old breaks down as he learns son died in Nice

A father breaks down as he finds his four year-old son’s body lying dead at a hospital, following Nice truck attack.

2 comentarii (+add yours?)

 1. Stefania
  iul. 20, 2016 @ 13:17:39

  Am dat LIKE nu pentru că mi-a plăcut articolul, ci pentru că mi-ai dat informația. Am lăsat un semn că am văzut ce ai scris. Informația m-a cutremurat!

  • rodi
   iul. 20, 2016 @ 14:10:56

   gestul acestui tata e asa de sfasietor si demonstreaza de ce Dumnezeu a instituit familia, ca copilasii sa creasca cu astfel de dragoste jertfitoare si profunda… un tata adevarat nu poate fi consolat cand i s-a facut rau copilului sau !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: