Transmisie LIVE – Pastorul Gicu Stan – Slujbele de Priveghi si Serviciul de Inmormantare

Gicu Stan Biserica Betel Zorilor

Clik pentru transmisia LIVE / In Direct via CREDTO TV

Urmareste LIVE / IN DIRECT aici – http://revedere.org/

 

La 17 iulie 2016 a trecut la Domnul fratele Gicu Stan, pastorul Bisericii Betel Zorilor, din Cluj-Napoca.

„Mă aştept şi nădăjduiesc cu tărie că nu voi fi dat de ruşine cu nimic, ci că acum, ca totdeauna, Hristos va fi proslăvit cu îndrăzneală în trupul meu, fie prin viaţa mea, fie prin moartea mea. Căci, pentru mine, a trăi este Hristos şi a muri este un câştig.” (Filipeni 1:20-21)

Slujbele de priveghi vor fi luni si marti de la orele 18:00 la Biserica Betel Zorilor, iar serviciul de inmormantare va fi miercuri la o ora care va fi anuntata ulterior.

 Biserica Betel Zorilor Cluj

6 comentarii (+add yours?)

 1. Ovidiu Dorin Druhora
  iul. 18, 2016 @ 10:26:40

  Suntem alaturi de sotia si de familia pastorului Gicu Stan, de Biserica Betel Cluj, cu rugaciunea, compasiunea si recunostinta noastra. Miscarea penticostala din Romania a pierdut un adevarat om a lui Dumnezeu, un slujitor de referinta, un model pentru tanara generatie. Pastorul Gicu Stan a fost un slujitor de o integritate impecabila, vizionar, deschizator de drumuri, curajos, un maestru in slujirea amvonului, un serios si profund student al scripturilor. A fost, in acelasi timp, un om plin de compasiune si noblete sufleteasca, fata de toti cei pe care i-a intalnit in calea lui, incepand de la copiii, tinerii si pana la cei necajitii si cu inima franta, un adevarat pastor pentru suflete, el a urmat de aproape pilda Marelui nostru Pastor si Domn, Isus Hristos! – Ii vom purta o vesnica si aleasa amintire in Domnul.!

  Cu dragostea si pretuirea unui vechi prieten,
  Ovidiu Dorin Druhora
  Pastor Asociat – Biserica Emanuel, Anaheim California

 2. Mariana si Cornel Danciu
  iul. 18, 2016 @ 11:08:48

  Pe Julie 9, 2016 la ultima conversatie telefonica pe care am avut-o cu Gicu mi-a spus ca este „In mana Domnului” si eu I-am spus in cazul acesta totul merge spre BINE. Acum el a ajuns la bine si ne asteapta si pe noi.

  Ma bucur ca am avut un asa prieten care ma calauzit cater slujire.
  Fiecare suntem doar la o bataie de inima de vesnicie.

  Moartea copiilor lui D-zeu este un fel a lui D-zue de a spune ” Gicu vino acasa masa este pregatit”

  God be with you, Emima.

  Mariana si Cornel Danciu

  • rodi
   iul. 18, 2016 @ 11:17:34

   va multumim pentru aceste cuvinte frumoase. Fratele Gicu este cunoscut in toata lumea pentru pasiunea dumnealui pentru Evanghelie si predicile sale care ne capta atentia. Dumnezeu ne da astfel de oameni ca dar bisericilor evanghelice si Ii multumim pentru fratele nostru Gicu Stan! Dumnezeu sa mangaie pe sora Emima si familia intreaga, iar apoi si biserica care ii va simti lipsa multa vreme!

 3. Claudia
  iul. 18, 2016 @ 16:39:30

  God is our refuge and strength, a tested help in times of trouble.
  Psalm 46:1

  Dear Sister Emima – our heartfelt condolences to you and your family for your loss. I remember as a young child the prayer meetings in our home when you were all students at Universities in Cluj-Napoca. It was a special time and I know my sisters and I have not forgotten. May God be the rock upon which you will lean on and He will give you the necessary peace in your heart to know that brother Gicu has gone in waiting for the return of our Jesus Christ.

  Claudia Gocan-Paval

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: