China interzice copiilor crestini mersul la Biserica

FOTO chinachristiandaily.com Cor de copii la o biserica din China

FOTO chinachristiandaily.com Cor de copii la o biserica din China

Traducere In Limba Romana: Agnus Dei  –  Sursa: Christian Headlines.com

Potrivit raportului din publicatia Christian Today.com, copiilor  creștini din China le este  interzisa participarea la biserică.

China Aid (Ajutor pentru China), o organizatie umanitara crestina cu sediul in Texas, raportează că toți copiii sub vârsta de 18 ani din China, le este interzis de a primi orice formă de educație religioasă, inclusiv chiar și în bisericile recunoscute de guvern.

Mai exact, copiilor  le-au fost interzisa participarea la Hauqui, o biserică de casă din provincia Guizhou. De asemenea, guvernul a amenințat parintii, ca  copiilor lor nu le va fi permis să mearga la facultati în cazul în care ei continuă să-i aducă la serviciile de biserica.

In plus, vor fi luate măsuri legale împotriva oricărei persoane care aduce un minor la un serviciu de biserică.

„Ei intenționează să ne curețe și să ne cerem să ne alăturam Bisericii Three- Self [biserica aprobata de stat din China],” a declarat Mou, un lider al Bisericii Huaqui.

Biserica Huaqui a fost, de asemenea, împiedicată de a mai tine servicii religioase, în ultimele două săptămâni. „Huaqui este într-un loc întunecat”, a declarat Mou.

Guvernul chinez, sub președintele Xi Jinping, a devenit tot mai ostil față de creștinism și orice religie care nu este supravegheata de guvern. Mai mult de 1.500 de biserici fie ca au fost demolate sau au avut crucile inlaturate în așa-numita campanie de „înfrumusețare„a Chinei.

Anunțuri

3 comentarii (+add yours?)

  1. octavpelin
    Iul 20, 2016 @ 03:10:32

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  2. Ghita L
    Iul 21, 2016 @ 01:17:27

    POATE APARE DOAR CA O STIRE intre multele altele ,dupa atätea altele de senzatie,ATRAGEM ATENTIA cä acest eveniment este de o gravitate iesitä din comun care afecteaza 100 de milioane de crestini care träiesc in China dar este UN MARE TEST al tuturor crestinilor cäci reactia sau pasivitatea va genera fie o trezire a solidaritätii, sau o scoboräre in nepäsare si decadere prin täcere fatä de propriile constiinte ACEASTA STIRE alaturi de legea din Danemarca cu obligarea bisericii la casatorii inumane SUNT CELE MAI importante stiri publicate ,cäci daca altele se refereau la persoane individuale aici este vorba de aproape UN SFERT din populatia lumii 1 din 5 oameni, copii.Avem un motiv intemeiat SÄ FACEM NISTE EVAGHELIZARI PRIN FATA AMBASADELOR CHINEI SI SEDIILOR DREPURILOR OMULUI ale ONU ,EUROPEI SI SUA, Este foarte important si un mare ajutor pentru oamenii politicii sa faca demersuri acum la timp si sa ia masuri chear economice.(asta iar trezi) Nu avem scuze de a tacea(daca in alte situatii recente sa admitem cumva) Credem CA O INITIATIVA ar atrage si bisericile altele decät romäne si ne-ar oferi posibilitatea sa iesim spre cauze strategice schimbänd preceptia ca luptam doar pentru persoane individuale confesionale RUGACIUNEA alaturi de O ACTIUNE PRACTICA va deschide binecuväntarile cerului pentru noi si copii nostri fiind un canal al dagostei lui Dumnezeu pentru omenire ! SE SUSTINE O ACTIUNE PUBLICA ? ,SI DA -ul TAU CONTEAZA.!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: