Coaliția pentru Familie: În liniște și unire, să ne rugăm Domnului pentru cei 9 judecători ai CCR

Rugaciune la Sibiu

Ne rugam pentru: Judecătorii Curții Constituționale a României sunt: Valer Dorneanu (președinte), Marian Enache, Petre Lăzăroiu, Mircea Ștefan Minea, Daniel-Marius Morar, Mona-Maria Pivniceru, Livia-Doina Stanciu, Simona-Maya Teodoroiu și  Varga Attila.

Mâine, Curtea Constituțională va analiza propunerea legislativă cetățenească de revizuire a Constituției României, pentru modificarea art.48 și definirea familie ca fiind „întemeiată pe căsătoria liber consimțită între bărbat și femeie”.

Coaliția pentru Familie, inițiatoarea acestui proiect, a transmis următorul apel:

„Prieteni, miercuri vom cunoaște, posibil, decizia Curții Constituționale cu privire la dosarul proiectului de revizuire a Constituției în vederea ocrotirii căsătoriei și familiei în România.

Decizia Curții va fi favorabilă (caz în care Parlamentul urmează să se pronunțe pe proiectul de lege și în ce privește organizarea consultării populare) sau nefavorabilă, caz în care proiectul de revizuire va fi respins și va exista și un lanț de alte consecințe.

În liniște și unire, să ne rugăm Domnului pentru cei 9 judecători. Spre deosebire de alții, noi nu ieșim pe stradă să încercăm influențarea Curții.

Doamne ajută!”

CITESTE mai MULT aici –http://www.activenews.ro/stiri-social/In-liniste-si-unire-sa-ne-rugam-Domnului-pentru-cei-9-judecatori-ai-CCR-135151

7 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: RUGĂCIUNE pentru FAMILIE și pentru cei 9 Judecători ai CCR – URGENT! | ARMONIA MAGAZINE - USA
 2. Trackback: RUGĂCIUNE pentru FAMILIE și pentru cei 9 Judecători ai CCR! | ARMONIA MAGAZINE - USA
 3. Dorian C
  iul. 19, 2016 @ 21:36:00

  Reblogged this on Christ4roNews.

 4. octavpelin
  iul. 20, 2016 @ 03:11:28

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 5. Cristian
  iul. 20, 2016 @ 07:09:13

  Este un motiv de bucurie dar sa nu ne bucuram prea repede pentru ca mai este de luptat si se merita sa ne mai rugam si in continuare, pentru ca aceeasi initiativa mai trebuie sa treaca si de parlament! Si tocmai acolo ar fi de asteptat ca sodomitii sa lupte cel mai inversunat, ajutati si din afara, de NATO, UE si altii care promoveaza sodomia si vor distrugerea familiei (iar parlamentul si guvernul nostru au cam dovedit cum lucreaza, cu cazul Bodnariu si alte cazuri: nu prea fac nimic, se supun orbeste occidentului!). Deci… acum probabil ca este O MAI MARE nevoie de rugaciune, ca initiativa sa treaca si de parlament si sa ajunga pana la capat!!


  Ședința istorică: CCR a decis că inițiativa referitoare la căsătoria între un bărbat și o femeie ÎNDEPLINEȘTE condițiile de constituționalitate. Cazul celor doi homosexuali „căsătoriți” în Belgia, amânat
  http://www.activenews.ro/stiri-social/Sedinta-istorica-CCR-a-decis-ca-initiativa-referitoare-la-casatoria-intre-un-barbat-si-o-femeie-INDEPLINESTE-conditiile-de-constitutionalitate.-Cazul-celor-doi-homosexuali-casatoriti-in-Belgia-amanat-135158

 6. Constantin din S.
  iul. 20, 2016 @ 09:05:33

  ”În liniște și unire să ne rugăm Domnului…” Deci: fără proteste, fără amenințări, fără jigniri creștinii sunt biruitori prin Domnul; nu prin lupte contra cărnii și sângelui.

  • rodi
   iul. 20, 2016 @ 14:33:21

   sigur ca s-a protestat in media si a fost o lupta pentru 3 milioane de semnaturi cu care s-a prezentat Coalitia pentru familie astazi la CCR. Si sa nu uitam ca ei au sprijinit protestele pentru familiile cu copiii luati de Protectia Copilului din tarile Europei. Dumnezeu a dat biruinta, dar omul a lucrat si a transpirat…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: