Michael Ben Hur: Cristi scump sunt sigur că ai un Happy Birthday acolo unde ești tu acuma, în locul unde moartea e biruită iar viața e veșnică.

cristi-tepes

Pentru că azi Cristi Țepeș ar fi împlinit 58 de ani:
Cristi scump sunt sigur că ai un Happy Birthday acolo unde ești tu acuma, în locul unde moartea e biruită iar viața e veșnică. Lucrul început de tine aici pe pământ a biruit, Slavă Domnului, iar tu ai biruit moartea prin sângele Mântuitorului. Rămâi veșnic în inimile noastre, scump suflet, suflet ales.   Iar voi familie aleasă și în același timp îndurerată, Dumnezeu să vă mângâie și să vă întărească. Cel mai bun dintre noi e cu TATĂL.

La revedere suflet scump,
Tu ne privești din stele,
Iar noi aicea pe Pământ,
Înconjurați între zăbrele,
Jelim plecarea unui sfânt.
În zile grele.

La revedere om ales,
Ce ai plecat la Domnul,
Te-ai dus în cer și ai cules,
Coroana, laurii și tronul,
Iar noi aicea ne-am ales
Suspinul.

La revedere frate drag,
Ce ne-ai rănit acuma,
Prin faptul c-ai lăsat în prag
Familia ta…și mama,
Dar, Dumnezeu a luat la El,
Doar spuma.

La revedere-al meu amic,
Care te plimbi pe Cale,
Ne ținând seama nici un pic,
Că vom cânta umpluți de jale,
Cântarea de La revedere,
Ca urare.

Ne-om aminti de tin’ mereu,
Cu dragoste și stimă,
Dar să fi sigur dragul meu,
Chiar viața de-i enigmă
Noi știm că sus la Dumnezeu
Este sublimă.

Ne-om întâlni prieten drag,
Pe nori când Isus vine,
Familia ta, și noi cu toți,
Vom fi alăturea de tine,
Și vom zbura fără piloți,
În zări senine

Și-acuma când tu pleci în zbor,
În țări fără durere,
Umpluți de jale și de dor,
Până în ziua de-înviere,
Îți spunem toți aici în cor:
LA REVEDERE

Michael Ben-Hur

4 comentarii (+add yours?)

 1. Cristian
  iul. 20, 2016 @ 07:06:48

  Dar daca un om moare, mai putem serba ziua lui de nastere?! Sau pomenirea lui… este obicei crestin? Nu cumva este obicei pagan? Nu mai spun ca admir pocaitii care renunta complet la propria lor zi de nastere, dand slava Domnului in acea zi (in loc sa-si serbeze sinele). Stiu ca pe Google mai erau prezentate tot felul de personalitati (din randul paganilor, din elita pagana!) si se mai spunea ca sunt 200 si nu stiu cati de ani de la nasterea nu stiu cui sau nu stiu cati ani de la nasterea lui Copernic… etc. etc. Ce rost are?! Biblia spune: vii cu vii si mortii cu mortii!!

  Sa fim atenti ce ingaduim pentru ca pomenirea mortilor este ritual PAGAN, preluat si de ortodocsi…

  Fratele Cristi Tepes si-a terminat alergarea si sunt 100% sigur ca Domnul stie si va stii clar unde sa-l trimita la judecata (in randul celor buni sau in randul celor rai; Judecator este doar Domnul). Nu cred ca fratele Tepes „se uita de sus la noi” cum sugereaza poezia… Nu cred ca este ingaduit ca cei plecati din aceasta lume sa „se mai uite” la cei ramasi aici! Din nou un derapaj… care ne poate duce in mari rataciri daca il ingaduim!

  Sa veghem deci… si sa stam treji, cu gandul la invatatura biblica!!!

  • rodi
   iul. 20, 2016 @ 14:28:27

   ca oameni, marcam anii si onoram fratii nostri. Daca si paganii o fac, e ceva normal. Cat timp vom fi in timp si spatiu, sigur ca vom numara anii care trec si ii vom multumi lui Dumnezeu pentru fiecare an, fiecare zi, si fiecare ora pentru ca ne-a dat suflare si sanatate. Sigur ca si familia o sa isi aduca aminte de scumpul nostru frate Cristi Tepes, tinand cont ce varsta ar fi avut, daca Domnul nu l-ar fi dus acasa, acolo unde nu se mai tine cont de timp.. Dumnezeu sa-i managie!

 2. Cristian
  iul. 20, 2016 @ 15:35:32

  Toata aprecierea pentru fratele Tepes si familia lui, tot respectul. Asta insa nu are nici o legatura cu faptul ca noi ne lasam influentati de obiceiuri pagane… Sunt lucruri diferite. Deci problema este de noi, cum ne raportam la Biblie versus invataturi nebiblice. Atat. (de ce oare nu este evident ca doar la asta ma limitam?…)

 3. M.B-H
  iul. 21, 2016 @ 15:38:32

  Nu știu cine ești domnule Cristian, dar dacă ai scrie poezie ai înțelege orice alegorie. Oare cum bogatul l-a văzut pe Lazăr? Oamenii care țin teorii lungi și găsesc nod în papură la orice, sunt oameni care nu au realizat nimic în lume. Oare ști dumneata că oamenii care au avut moarte clinică și-au văzut propriul lor trup și cu tot ce se întâmplă în jurul lui? Ai vre-o dovadă la cea ce susții? Nu, noi nu derapăm, ci aducem slavă Mielului că a îngăduit ca printre noi să avem un așa om ca și Cristi Țepeș. El a hotărât să îl ia la El, dar asta nu înseamnă că noi trebuie să-l uităm. Și soră Rodi, Dumnezeu să te bincuvânteze, iar ție familie Țepeș, familia iubitului nostru Cristi, Dumnezeu să fie cu voi în toată umblarea voastră prin astă lume și El să vă poarte de grije în tot ce vă trebuie.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: