Respectând principiile divine enunţate în Sfintele Scripturi, bisericile baptiste cred DOAR în familia formată prin unirea benevolă în legământul pe viaţă a unui bărbat şi a unei femei.

sigla Uniunii Baptiste Romania

Uniunea Bisericilor Creştine Baptiste din România se alătură tuturor celor care s-au solidarizat cu românii Florin Barbu şi Claudia Racolta, ai căror copii minori, Diana şi Andy, au fost încredinţaţi prin decizia instanţei unui cuplu britanic homosexual.

Respectând principiile divine enunţate în Sfintele Scripturi, bisericile baptiste cred DOAR în familia formată prin unirea benevolă în legământul pe viaţă a unui bărbat şi a unei femei. Familia este locul lăsat de Dumnezeu în care să se nască, să crească şi să fie educaţi copiii. Considerând că instanţa judecătorească din Anglia a încălcat principiile biblice şi drepturile copiilor, cerem statului român să îşi protejeze cetăţenii, intervenind pentru reanalizarea cazului amintit şi facilitarea întoarcerii copiilor minori acasă.

În acelaşi timp, cerem tuturor membrilor bisericilor baptiste din ţară şi din străinătate să strige către Dumnezeu pentru salvarea acestor copii şi a tuturor celorlalţi care se află în situaţii similare. La fel ca mulţi alţii, şi copiii separaţi în mod „legal”, dar abuziv, au dreptul de a creşte împreună cu părinţii lor naturali.

Dumnezeu să binecuvânteze fiecare familie cu o cunoaştere temeinică a Adevărului. El să dăruiască tuturor părinţilor puterea şi înţelepciunea necesare pentru a-şi creşte copiii în dragoste şi în Adevăr.
Preşedinte, păstor
Iuga Viorel

 

2 comentarii (+add yours?)

  1. Cristian
    Iul 20, 2016 @ 07:34:08

    Răspunde

  2. Trackback: Decizia CCR despre statutul familiei | agnus dei - english + romanian blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Zilele trec…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

Click pe harta pt ora actuala World Time Click on map for timezone

%d blogeri au apreciat asta: