„Ziua Z” a Familiei în România – Samy Tuțac

ZIUA Z a familiei in Romania Samy Tutac

„Ziua Z” a Familiei în România

Astăzi, Curtea Constituțională va analiza două cereri diametral opuse. Pe de o parte, trei milioane de români cer ca în Constituţie să se prevadă că familia e întemeiată pe căsătoria între bărbat şi femeie, pe de altă parte, un cuplu de homosexuali, format dintr-un român și un american, cere să li se recunoască o căsătorie oficializată în Belgia.

Ziarul Adevărul a relatat pe larg povestea celor doi „soți”, susținuți puternic de Asociația ACCEPT și de Coaliția anti-discriminare. Personal, consider că demersul celor doi este o provocare și o acțiune mediatică bine gândită, pentru a eclipsa demersul Coaliției pentru Familie, susținut de trei milioane de cetățeni.

Este de apreciat abordarea Coaliției pentru Familie, inițiatoarea acestui proiect, care a transmis următorul apel:

„Prieteni, miercuri vom cunoaște, posibil, decizia Curții Constituționale cu privire la dosarul proiectului de revizuire a Constituției în vederea ocrotirii căsătoriei și familiei în România.

Decizia Curții va fi favorabilă (caz în care Parlamentul urmează să se pronunțe pe proiectul de lege și în ce privește organizarea consultării populare) sau nefavorabilă, caz în care proiectul de revizuire va fi respins și va exista și un lanț de alte consecințe.

În liniște și unire, să ne rugăm Domnului pentru cei 9 judecători. Spre deosebire de alții, noi nu ieșim pe stradă să încercăm influențarea Curții.

Doamne ajută!”

Samy Tuțac

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: