Germania vrea sa introduca ore OBLIGATORII de studiu al Islamului in toate scolile

Germany school islam

Solicitarea vine in urma unui atac cu toporul comis de un tanar afgan intr-un tren regional.

„Este o masura binevenita sa fie introduse ore despre Islam in scolile de stat. In acest fel statul ar putea obtine un control mai mare privind educarea tinerilor musulmani”, a declarat Gerd Landsberg, presedintele asociatiei consiliilor locale, citat de The Local.

Aceasta masura a fost deja solicitata inca din luna mai de figuri religioase importante din Germania. Seful Bisericii Evanghelice, Heinrich Bedford-Strohm,  a declarat ca educatia religioasa este cea ma buna cale de a neutraliza efectul fundamentalismului islamic asupra tinerilor musulmani. El s-a declarat de acord ca orele de Islam sa fie asigurate de asociatii religioase musulmane.

SURSA – http://www.aktual24.ro/

Anunțuri

4 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  Iul 22, 2016 @ 02:07:45

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. flori de mandarin
  Iul 23, 2016 @ 00:42:42

  Las că or să culeagă și roadele…dacă asta cred că rezolvă problema violenței islamice. Cumva le dau sabia în mână singuri, ba chiar le educă și ajutoare…Cine știe poate se mai convertesc și alții de printre creștini…:(

 3. Trackback: Germania vrea sa introduca ore OBLIGATORII de studiu al Islamului in toate scolile publice . | Rezistența Creștină
 4. Ioan Burca
  Iul 26, 2016 @ 14:52:55

  Daca doamna Merkel si oricine altcineva vor sa treaca la islam, pot s-o faca! Pe altii din Germania, Europa si din lume,care suntem sau vrem sa fim crestini, sa ne lase sa hotaram noi, nu doaman Merkel, sau altii, indiferent de rang! Sa se apuce ei de studiat islamul, ca noi, crestinii, ramanem la BIBLIE!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: