Starea de urgență din Turcia, adoptată de Parlament. Prevederile Convenției pentru Drepturile Omului au fost suspendate

FOTO Voceatransilvaniei .ro

Am mai spus-o si o vom spune mereu: sa ne rugam pentru crestinii din Orietnul Mijlociu si mai ales acum pentru crestinii din Turcia! Dumnezeu sa-i protejeze si sa fie alaturi de ei in aceste vremuri. Poate ati citit despre represaliile din partea lui Erdogan (Turcia, marea epurare. Erdogan da afara 15.000 de profesori, 1.577 de decani si lasa fara licenta posturi de radio si TV).

Urmatorul pas? Consulul turc la Constanta a cerut ca Romania sa inchida cele 11 scoli din Romania finantate de Gullen, pe care Erdogan il considera autorul puciului ratat. (Vezi aici – http://www.activenews.ro/stiri-educatie/Consulul-turc-la-Constanta-Statul-turc-cere-Romaniei-sa-INCHIDA-cele-11-unitati-scolare-pe-care-Gullen-le-ar-detine-in-tara-noastra…)

Ne informeaza Cristian din Romania despre interviul sau la una din aceste scoli:

Poate ideea turcilor ar fi buna (sa inchida unitatile de invatamant) pentru ca… prin acele unitati de invatamant de fapt se raspandeste „lumina” Coranului, adica sunt mai mult pentru un fel de recrutare…

Candva am candidat la ei pentru un job (prin 2010 aproximativ). Mi s-a spus inca de la interviu ca ei la ora 15 au „sedinta”, ZILNIC, si nu se poate sa nu particip! …Pun pariu ca sedinta lor de fapt era rugaciune… Sunt recunoscator Domnului ca am picat acel interviu! Daca nu-l picam, probabil mi-ar fi fost mai greu sa plec de la ei…

Starea de urgență din Turcia, adoptată de Parlament. Prevederile Convenției pentru Drepturile Omului au fost suspendate

STIREA de la ANTENA 3:

Starea de urgență din Turcia a fost aprobată de Parlament, joi, pentru o perioadă de trei luni de zile, conform Daily Sabah.

461 dintre deputați au participat la vot, dintre care 346 au votat în favoarea actului, în timp ce 115 au votat împotrivă.

Turcia suspendă temporar aplicarea Convenției Europene a Drepturilor Omului, după ce a fost decretată starea de urgență.

Oficialii spun că urmează astfel exemplul Franței, care a procedat la fel după atentatele din noiembrie anul trecut și că, în acest mod, statul va putea acționa mai eficient împotriva celor care au participat la tentativa de lovitură de stat.

Citeste mai mult – http://www.antena3.ro/externe/turcia-renunta-la-conventia-pentru-drepturile-omului-369072.html

Anunțuri

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: