Bihoreanul care îngrijește 200 de oameni sărmani și bolnavi a fost AMENDAT a doua oară de statul român. Cum a protestat bărbatul care-și ajută semenii

Viorel Pasca FOTO Ioan Popa-Baciu

Viorel Pasca FOTO Ioan Popa-Baciu Facebook

De zece ani, Viorel Pașca găzduiește sute de persoane cu probleme, fără venituri sau un acoperiș deasupra capului, bolnavi în stadii avansate, cu amputații de la degerături, cu boli psihice, pe care i-a primit inițial la domiciliul său din localitatea Dumbrava. Reușește din donații și din ajutorul voluntarilor să le asigure mâncare zilnică, o locuință și medicamente. Sunt foarte puțini cei care au un venit, extrem de mic.

SURSA –http://www.activenews.ro/stiri-locale/Bihoreanul-care-ingrijeste-200-de-oameni-sarmani-si-bolnavi-a-fost-AMENDAT-a-doua-oara-de-statul-roman.-Cum-a-protestat-barbatul-care-si-ajuta-semenii-135244

Ioan Popa-Baciu via Facebook

Un stat ingrat, nereformat și cu funcționari angajați de multe ori pe pile și cu șpagă , a decis să „facă dreptate”, îl amendează pe Viorel Pasca pentru „încălcarea” gravă a legii , îngrijirea a 200 de sărmani, bătrâni bolnavi si fara nici un orizont .

Așa ați hotărât voi să umiliți acest om si împreună cu el pe noi toți pentru ca a luat hățurile în propriile mâini și face cum numai el știe ceea ce voi sunteți incapabili să faceți deși aveți bugete cu multe zerouri pe care le tocați cum numai voi știți.

Nu au paralizat degetele voastre de emoție când ați scris procesul verbal de amendă cu 10.000 de lei pe care în mod normal trebuia să faceți chetă să-i duceti sponsorizare?! Nu ați transpirat când ați văzut acei paralizati, schizofrenici și cu alte maladii, să aruncați pixul și sa va duceti să împingeți un cărucior să mângâiați fruntea unui amărât să duceți la gura unuia din ei o îmbucătură?!
Domnilor care sunteți azi în diferite funcții, va rugam sa aveți în vedere următorul lucru: toți acei oameni, peste 200, ajunși în pragul disperării și morții pe care voi îi batjocoriți astăzi sunt bunicii și frații noștri iar Viorel este împuternicit de noi să facă această slujbă pentru noi cu ajutorul fiecărui dintre noi.

În acest context vrem să vă avertizăm ca atunci când îl umiliți pe Viorel ne batjocoriți pe noi toți, sute și mii de oameni de pe toate meleagurile, care suntem si vom rămâne aproape de el.
Va punem in vedere ca pana Marți a săptămânii viitoare să vă luați labele de pe tot ceea ce face Viorel și să găsiți modalități prin care să anulați orice amendă sau procese verbale și să vă suflecați mânecile să îl ajutati, astfel va invităm să plecați, DEMISIA! De Marți încolo ne punem pe confecționat pancarde.

Cât timp sunteti incapabili să faceți ceva bun pt acei oameni nu aveți dreptul să vă deschideți gura măcar cu atât mai puțin să scrieți numele lui Viorel, eroul nostru.
În cazul în care nu se va întâmpla aceste lucruri, Vineri de la ora 14:30 vom organiza un amplu protest de susținere în fața prefecturii și vom marsalui pe la ITM, DGASPC, DSP, etc. pt Viorel și bine nu va ieși.

Aștept toți acei oameni care cred că Viorel trebuie sprijinit să își manifeste dorința de a fi alături de noi. NOI TOȚI SUNTEM ” VIOREL”!
Distribuie mai departe, trebuie să afle o țară întreagă și Europa cum stiu instituțiile statului să ne batjocorească eroii!

Daca doriti sa ajutati aceasta casa de ajutor a oamenilor saraci si bolnavi puteti sa il contactati pe Viorel Pasca aici – https://www.facebook.com/viorelpasca82?fref=ts

5 comentarii (+add yours?)

 1. Maria
  iul. 23, 2016 @ 01:53:05

  Nu fac binele si cauta sa i impiedice pecei ce l fac.

 2. Ghita L
  iul. 23, 2016 @ 03:49:38

  Acest om este un f. bun exemplu cä se poate face ceva pt altii nu doar sa sä predicam inchisi intre ziduri si apoi sa traim cu sentimentul al super superioritatii religei noastre confesionale.Eate un nou George Muler al timpului nostru. Credeti ca putem sprijini cät de putin astfel de initiative Va recomand ceva asemanator care intr-o confesiune unde toate erau pe bani ,un om pt .mine extraordinar a facut ceva incredibil ,si totul a pornit de la o sora singura care a inceput sa ia in casa ei pe cei fara adapost cu un decurs senzational. Merita sa cunostii Marii anonimi ai lui Dumnezeu Vezi aici https://www.youtube.com/watch?v=XH-j6tzWucs

 3. octavpelin
  iul. 24, 2016 @ 03:24:04

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 4. anatatar
  iul. 24, 2016 @ 13:14:45

  Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

 5. CS
  iul. 25, 2016 @ 08:47:29

  Statul roman se dovedeste a prea multa oara a fi impotriva cetatenilor (oamenilor) in loc in sprijinul lor, asa cum i-ar fi menirea de fapt. Am simtit-o si eu, personal, in nenumarate randuri, pe propria piele. Dar cine sau ce este „statul”? Ca sa stim cu cine sau ce avem de-a face… Pe scurt, statul este totalul sau multimea functionarilor sai. Insa este o mare diferenta intre un functionar, mai bun sau mai rau, si „sistemul” creat de toti acestia, in timp. Am observat ca si in cazul celor mai buni functionari, ca oameni, le este frica sa-si asume facerea de bine si prefera urmarea formala a literei legii. De ce? Pentru ca un spirit al rautatii intre oameni domneste peste mintile tuturor. Ne muscam intre noi fara mila folosindu-ne de legi. Ne facem mizerii, ne invidiem, ne concuram unii cu altii, lacomia isi adauga aportul, frica pentru scaunul de sub fund ne biciuieste arzator, razbunarea cat mai crunta pentru orice lucru e la ordinea zilei, catararea proprie peste capul celui de alaturi e valoare de varf in societate samd… De unde vine „mormanul” acesta de cai satanice (care ne si da de gol pe cine avem ca invatator)? De la parasirea lui Dumnezeu in fapt (in timp ce in forma toti ne pretindem a fi ai lui). Daca am invata de la Isus Hristos, adica din Biblie, singura sursa in aceasta lume a invataturilor Sale (si le-am aplica practic), lumea ar deveni din iad rai, iar noi – crestinii – i-am schimba pe ceilalti la fel de miraculos cum i-a schimbat Isus pe unii din vremea Lui. Observati ca nu pe toti, dar puterea fenomenului ar duce la o majoritate, iar majoritatea da tonul. Acum putem intelege de ce este lumea asa… Doamne, ai mila de noi, te rog!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: