Despre Homosexualitate – Andy Olariu

-Oamenii acestia nu actioneaza numai din punct de vedere legal. Ci, ei vor mai mult ca si orice sa compromita societatea. Si dupa ce compromit societatea, sa compromita si biserica.
-Am spus si o mai repet inca odata, daca glasul bisericii nu se aude in societate, va veni vremea cand glasul societatii se va auzi in biserica si ne vor trasa ei directiile, pe unde sa mergem. De aceea, biserica este datoara sa cunoasca adevarul si sa proclame adevarul.

-Acum, as vrea sa ne apropiem de Cuvantul lui Dumnezeu, sa vedem ca orice erezie care a aparut vreodata face aluzie la Scriptura si sa-i vedem pe acesti oameni, ca vin sa compromita biserica.

Andy Olariu

Andy Olariu:

Va spun de ce tin neaparat acest subiect.

 1. In primul rand, Scriptura vorbeste despre el.
 2. In al doilea rand, nu numai Scriptura vorbeste despre el, ci si societatea vorbeste despre el si acest subiect, despre homosexualitate, ne afecteaza intr-un mod direct. Si va spun si de ce.

Istoria ne dovedeste acest lucru. Vom vorbi despre temelia relatiilor homosexuale. Pe ce se bazeaza ei cand vin inaintea noastra cu astfel de argumente. Al doilea lucru pe care-l vom discuta este temelia relatiilor heterosexuale, adica dintre un barba si o femeie si ce au la baza ele. Vedem ca sunt, intr-un mod foarte agresiv si pe buna dreptate sunt agresivi, deoarece sunt o minoritate si doresc sa impuna. Nu-i prima data de-alungul istoriei cand noi le experimentam ca biserica aceste lucruri….

Un slide din slideshow-ul folosit la acest mesaj:

Argumente antropologice:

 1. Practic de la inceputul umanitatii, casatoria a fost piatra de temelie a structurii societatii umane.
 2. Antropologul britanic J D Unwin a studiat 86 de culturi civilizate si necivilizate, ce au acoperit o perioada de cinci milenii si a descoperit ca cele mai prospere culturi au fost acelea care au mentinut o etica maritala puternica.
 3. Fiecare civilizatie care a abandonat aceasta etica, inclusiv imperiile roman, babilonian si sumerian, au decazut la scurt timp dupa liberalizarea practicilor sexuale.

CONCLUZIE: O societate civilizata si productiva nu va rezista mult daca adultii isi abandoneaza copiii si unul si pe altul, ca sa isi urmeze dorintele in afara casatoriei.

Veti gasi mai multe slide0uri informative in mesajul de 78 de minute.

Biserica Ekklesia, Arizona (26.07.2015) (78 minute)

Predici pentru vremuri grele – http://www.fiti-oameni.ro

Andy Olariu – Despre homosexualitate – partea 2 (2 August, 2015)

Biserica Ekklesia, Arizona (02.08.2015).
Predici pentru vremuri grele – http://www.fiti-oameni.ro

Andy Olariu – Despre homosexualitate

Partea 2

Oamenii acestia nu actioneaza numai din punct de vedere legal. Ci, ei vor mai mult ca si orice sa compromita societatea. Si dupa ce compromit societatea, sa compromita si biserica. Am spus si o mai repet inca odata, daca glasul bisericii nu se aude in societate, va veni vremea cand glasul societatii se va auzi in biserica si ne vor trasa ei directiile, pe unde sa mergem. De aceea, biserica este datoara sa cunoasca adevarul si sa proclame adevarul.

Acum, as vrea sa ne apropiem de Cuvantul lui Dumnezeu, sa vedem ca orice erezie care a aparut vreodata face aluzie la Scriptura si sa-i vedem pe acesti oameni, ca vin sa compromita biserica. Primul argument pe care-l avem noi ca homosexulaitatea este un pacat si n-are ce sa caute in biserica este de la Geneza 19:1-19….

 

 

4 comentarii (+add yours?)

 1. gabrielmarinescu1960
  iul. 23, 2016 @ 00:37:36

  Homosexualitatea este un fenomen anormal.La baza atractiei sexuale dintre oameni sta instinctul de conservare al speciei,in cazul de fata procreerea.Homosexualii nu sunt viabili,ei nu pot face copii pe cale naturala,insa pot prin puterea exemplului daca li se va acorda dreptul la a infia si educa copii sa deregleze si pe acestia!Mai mult de atat:sunt atat de egoisti incat nu se gandesc nici o clipa ce traume vor traversa acei copii la scoala si in general in comunitate din cauza relatiei nefiresti a parintilor lor!Societatea contemporana in loc sa priveasca cinstit acest derapaj psihic al acestor dereglati prefera sa le dea drepturi in goana lor dupa voturi!

 2. Ghita L
  iul. 23, 2016 @ 01:47:05

  E bine ca apar mesaje reeditate din nou,care au un continut mai amplu cäci ducem lipsa de teologi care dau un raspuns pe mäsura asteptärii acestei generatii ,si nu un stereotip cu limbaj de lemn sablonat si irelevant de multe ori pt.lumea in care träim, e bine cä se mai mai dezgroapa cäte o comoara din istoricul agnusdei, pentruca altfel timpul ingroapä si talantii celui cu zece nu numai acelui cu unul singur ,,

 3. Ghita L
  iul. 23, 2016 @ 02:00:35

  Fiindca este tratat partial si acest subiect pt cei mai profunzi spiritual,atasez si acest aspect esential CUM VA EXPLICATI ACEASTA SCHIMBARE de afirmatie a multor asa zi si specialisti ? O schimbare a acestei noi conceptii de sustinerii teoriei diverse de orientare sexuala a aparut odata cu descoperirea anumitor gene la homosexuali,dar si la alte boli si s-a promovat ideea multi ani ca ei (perversii)nu sunt vinovati ca s-au nascut asa,cu gena aceasta si pe masura ce genetica se dezvolta se descopereau noi gene ale multor maladii deci nu trebuie discriminati si au luat avänt ,NUMAI CA ….ULTIMELE DESCOPERIRI (din ultimii ani) au aratat ceva intereresant CARE RASTOARNA TOATA aceasta INTERPRETARE :Nu GENELE PROVACA PATIMI SI perversiuni ci INVERS…PATIMILE ( si pacatele) duc la aparitia UNOR GENE,intocmai cum organismul la aparitia unei boli fizice raspunde prin sistemul imunitar creind anticorpi,nu-i asa cä nu e asa greu de inteles ?ASA ESTE si in anomaliile si peversiunile sexuale dupä cum bine se stie duc la cäi bätatorite la sinapsele creierului ducänd la dependenta Aceste STUDII au demontat interpretare gresitä a genelor intrucät a trebuit timp sä se urmäreasca evolutiile si corelatiile.DACA aceaste interpretare mai veche ar fi adevarata atunci nu ar mai fi o responsabilitate pentru pacat,de ce sä judece Dumnezeu lumea daca oamenii se nasc cu niste gene care nu pot fi schimbate deci se anuleazä judecata,si in final mäntuirea,cäci sa vehiculat ideea cä dupa cum sunt gene pentru fiecare patima separat,prin anumite mutatii genetice coordonate se ajunge la schimbarea omului prin ACEASTA NOUA METODÄ DE MÄNTUIRE ,ba mai mult ,ar fi si genele imbätränirii si prin remedierea lor s-ar ajunge la VIATA VESNICÄ A PÄCÄTOSULUI färä un MÄNTUITOR ,färä pocäinta ,iertare si biruntä asupra päcatului Ce PÄRERE AVETI ? DE UNDE AU IZVORÄT ACEASTÄ TEORIE? ,care aläturi de teoria evolutiei este CEA MAI PERVERSÄ si SUBTILA ARMÄ a diavolului (cu d mic) care in numele unor descoperiri dealtfel poate folositoare,(?) dar interpretate gresit ,ca sa rästoarne Familia si prin ea credinta crestina de aceia sintem PRO Pro familia crestina si umanä ! Haideti sä däm pe fatä amägirea intunericului ! Domnul sä fie cu voi !

  • rodi
   iul. 23, 2016 @ 07:58:50

   n oi credem ca apare dupa cum scrie in Romani 1 – Fiindca n-au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite…. numai ca omul modern nu e multumit sa fie lasat sa faca tot ce vrea, ci vrea sa fie slavit si onorat pentru tot ceea ce face, cum o faceau imparatii pe vremuri. In nebunia lor se declarau zei isi apoi cerea ca toti sa li se inchine. Asta vedem si astazi la omul de rand…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: