Turcia nu este un pericol doar pentru propriul popor, ci si pentru vecini, pentru intreaga Europa

 

Agentiile de presa au anuntat astazi ca cei doi piloti care au doborat, in 24 noiembrie 2015, un avion Su-24 la Rusiei la granita cu Siria, au fost arestati. Insusi Erdogan a declarat ca ii banuieste pe cei doi de legaturi cu „organizatia terorista” a lui Fethullah Gulen.

Nu atat epurarile sau arestarile in masa arata cat de periculos este Recep Erdogan, cat mai ales acest gest cinic de a-i trimite dupa gratii pe cei care, asa cum spunea insusi comandantul suprem, nu au facut decat sa-si apere tara. Oare il intereseaza pe Erdogan cum isi vor mai indeplini ordinele militarii turci, cum il va mai asculta mandra si orgolioasa armata turca de comandatul ei suprem, cat timp poate i se va nazari acestuia in viitor ca militarii au fost tradatori pentru ca au ascultat de el? Putin probabil, pentru ca Erdogan isi  indreapta tara acum spre stalinism.

Turcia se indreapta spre o forma de guvernare in care legile si drepturile civile sunt spulberate (Conventia Europeana pentru Drepturile Omului a si fost suspendata), fiind inlocuite de vointa arbitrara si subiectiva a conducatorului. Azi „Rusia se joaca cu focul”, maine sunt bagati la puscarie cei care deranjeaza Rusia, totul este posibil. Iar daca cineva are ceva de comentat, evident ca este un „terorist” manevrat de maleficul Gulen din SUA si trebuie sa dispara in inchisoare pentru linistea poporului.

Citeste mai mult – http://www.aktual24.ro/acest-gest-arata-gradul-de-ticalosie-al-lui-erdogan-nu-numai-turcia-este-in-pericol-ci-si-intreaga-europa/

4 comentarii (+add yours?)

 1. flori de mandarin
  iul. 23, 2016 @ 00:34:53

  Citeam într-o carte de arheologie biblică faptul că filistenii biblici sunt popoarele care trăiau în jurul Mării Mediterane. Se pare că ar este vorba despre Turci și o parte dintre Greci. 🙂 Acționează similar cu vremurile biblice și astăzi: să cucerească noi teritorii 🙂

 2. ioan_basa
  iul. 23, 2016 @ 15:32:09

  Erdogan vrea sa se impace cu rusii. …Putin nu l-a iertat.
  Arestarea pilotilor este un circ ieftin in care Erdogan incearca sa dovedeasca cu orice pret rusilor ca nu ar fi el cauza pentru care acel avionul rusesc ar fi fost doborat.
  Erdogan nu mai are incredere nici in ISIL, nici in America si nici in Europa….
  El banuieste ca „lovitura de stat” ar fi fost orchestrata chiar de americani.(?!)
  Dar o treime din populatia turca banuieste ca „lovitura de stat” ar fi fost pusa la cale tocmai cu scopul de-a-si intari Ergogan dinastia.

  Este un vulpoi siret si fara scrupule.
  Probabil ca Turcia va juca un mare rol in vremea sfarsitului.
  S-ar parea ca Erdogan vrea sa reinvie fostul imperiu Otoman.
  ISIS a fost doar un instrument temporar de care el s-a folosit.
  Dar hiene mult mai puternice de cat el vor sa puna mana pe bogatiile tarilor arabe…
  Oricum, este doar inceputul circului….

  • Avram
   iul. 23, 2016 @ 22:54:42

   Ioan Basa
   Va fi forte interesant sa urmarim evenimentele din Turcia dupa acest atentat de rasturnare de guvern. Se pare ca Erdogan recurge acum la metode dictatoriale pentru a-si insusi toata puterea. Unii cercetatori ai Bibliei spun ca de fapt Gog si Magog care se va ridica impotriva Israelului la Armaghedon este nu alta decat Turcia. Se indreapta evenimentele actuale in acea directie?

 3. octavpelin
  iul. 24, 2016 @ 02:40:20

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: