Gog Si Magog Identificat – Nu Este Rusia

russia FOTO www.express.co.uk

Cititi in  si urmariti acest video de mai jos in care un cercetator al profetiilor biblice cu numele de Tiger Dan, explica de ce Gog si Magog este in Turcia si nu in Rusia asa dupa cum majoritatea crestinilor au avut parerea pana acum.

3 Gog Magog is Turkey 9 reasons

Traducere Agnus Dei din Video de mai jos:

In Cartea Ezechiel in capitolele 38 si 39 aflam despre o incercare a lui Gog si Magog de a invada Israelul. Dar Dumnezeu Insusi intervine. Intrebarea mare care a fost dezbatuta de ani de zile este aceasta: ,,cine este Gog si Magog?”

Gog Magog

Parerea dominanta a crestinismului este ca Gog si Magog este Rusia. Dar nu se gaseste nici o dovada convingatoare ca Gog si Magog este Rusia.  Chuck Missler este un om foarte apreciat si respectat, dar trebuie sa critic munca sa referitoare acestui subiect, pentru ca nu rezista in fata unei cercetari mai amanuntite. El spune ca Rusia este in partea de Nord a Israelului. El spune asa: ,,aceste etichete antice sunt acolo pentru a identifica oamenii. In cartile ebraice acestea sunt ajustate ca fiind in partile extreme de la miaza-noapte. Ce se gaseste in partea de nord si de extrem nord a Israelului? Ceea ce astazi numim Rusia. Rusia este acolo sus in partea de nord.”

,,Asadar, cand ne uitam la aceasta, Magog este acolo sus in partea de nord, iar aceste triburi felurite incearca sa invadeze Israelul, dar Dumnezeu intervine ca sa o opreasca.”

Nu, nu este asa! Daca ne uitam cu bagare de seama la harta, gasim Ierusalimul si de la acest punct tragem o linie in sus verticala, s-ar putea crede ca Moscova este exact la nord de Ierusalim. Dar nu este . Pentru ca Polul Nord este punctul cel mai nordic al Planetei Pamant. Daca mergem pe harta la Polul Nord si conectam o linie dreapta de la Polul Nord la Ierusalim. Aceasta este adevarata linie de la nordul Ierusalimului. Acum Moscova se gaseste la dreapta liniei trasate si nu este nici pe departe aproape de Ierusalim. De fapt nici o parte din Rusia nu este la nord de Ierusalim. Daca va uitati cu atentie la acest mic petec de pe harta, aceasta linie trasata din Ierusalim direct la punctul Polului Nord, intretaie direct Ankara, care este capitala Turciei. Biblia este fenomenal de precisa. Deoarece Biblia in Cartea Ezechiel in capitolul 38:15, ne vorbeste despre Gog si Magog unde ni se spune ca vor veni din partile de nord. Ei bine, Ankara este direct la nordul Israelului.

Gog Magog is Turkey 9 reasons

Am pus impreuna 10 motive prin care se vede ca Turcia este Gogul si Magogul din Biblie. Aici sunt cateva din aceste dovezi:

1. Cele sapte biserici din Cartea Apocalipsa sunt toate in Turcia (Apocalipsa cap.2).

2. Timp de mii de ani scaunul de domniei al Satanei este in Turcia (Apocalipsa 2:13).

3. Ankara este direct la nord de Ierusalim (Ezechiel 38:15, 39:2)

4. Arca lui Noe s-a oprit in Muntii Ararat din sudul Turciei de unde izvoraste riul Eufrat. (Genesa 8:4).

5. Persia care este Iranul din zilele moderne este la frontiera cu Turcia (Ezechiel 38:15).

6. Fantanele de ape sunt in sudul Turciei care alimenteaza riul Eufrat (Apocalipsa 16:12).

7. Si cea mai mare dovada ca Gog si Magog este Turcia si nu Rusia, este pentru ca Biblia spune ca este Turcia: ,,Asa vorbeste Domnul Dumnezeu: ,,Iata, am necaz pe tine, Gog, domnul Rosului, Mesecului si Tubalului!”(Ezechiel 38:3) Daca analizam acest verset, domnul Mesecului si Tubalului este primul ministru sau presedintele. Aproape toti scolarii Bibliei accepta ca Mesecul si Tubalul sant doua orase de la ambele capete ale Turciei. Ele exista si astazi. Deci, Gog este Turcia, Mesecul si Tubalul sant orase din Turcia si domnul (chief prince in Limba Engleza) este imparatul, sau presedintele intregii tari a lui Gog pe care am identificat-o ca este Turcia.

2 Gog Magog is Turkey 9 reasons

Daca am ajuns pana aici si inca va starneste interesul, am tinut ce este mai bun pentru la urma. Va voi da in continuare o informatie pe care am descoperit-o, care va va lasa uimiti. In Apocalipsa 9:16 gasim scris: ,,Ostirea lor era in numar de douazeci de mii de ori zece mii de calareti.” Deci numarul oamenilor care vor invada Israelul este de doua sute de milioane. Dar de unde vin acestia? Ezechiel 38:5 ne spune de unde vin: ,,Impreuna cu ei  voi scoate pe cei din Persia, Etiopia si Put, toti cu scut si coif.” Este deci Persia (Iranul), Etiopia, Libia si Turcia. Aici vedem ceva foarte interesant. Daca adunam numarul de populatie al acestor tari aflam ca , Persia care este Iranul de astazi, are o populatie de 75 de milioane, Etiopia care este Sudanul de astazi, are o populatie de 45 de milioane, Libia, 6 milioane si Turcia 75 de milioane de locuitori. Daca adunam aceste numere laolalta, avem 201 milioane de locuitori. Toate aceste tari sunt invecinate, exact asa cum gasim scris in Biblie, ele imprejmuiesc Israelul, exact cum scrie in Biblie si populatia totala este de 200 de milioane de oameni, exact cum zice Biblia. Toate aceste tari sunt musulmane si sunt impotriva lui Israel, exact cum spune Biblia. Si eu banuiesc ca daca Israelul ataca Damascul, acesta devine un morman de daramaturi, exact cum spune Biblia, atunci toate tarile din jur, Turcia, Persia, Etiopia si Libia, se vor uni ca sa invadeze Israelul. Dupa ce Israelul este invadat, agresorii vor fi nimiciti ca drept razbunare, exact cum spune Biblia.

All photos – Youtube capture.

Gog Magog Identified. ITS NOT RUSSIA

VIDEO by TigerDan925

 

13 comentarii (+add yours?)

 1. douavieti2015
  iul. 23, 2016 @ 13:04:15

  „Biblia este fenomenal de precisa. ” Da, este.
  In Apocalipsa 9:16 gasim scris: ,,Ostirea lor era in numar de douazeci de mii de ori zece mii de calareti.” Da, asa scrie.
  „Daca adunam aceste numere laolalta, avem 201 milioane de locuitori.” Da, asa da adunarea. Dar ce facem cu milionul in plus? Biblia e fenomenal de precisa!
  „Daca am ajuns pana aici si inca va starneste interesul, am tinut ce este mai bun pentru la urma.” Si eu: „Deci numarul oamenilor care vor invada Israelul este de doua sute de milioane.” OAMENII CARE VOR INVADA ISRAELUL, CALARETII DIN BIBLIE SUNT 200 milioane, NU POPULATIA TOTALA, ca nu merg bebelusii si batranii sa invadeze Israelul.
  „Toate aceste tari sunt invecinate, exact asa cum gasim scris in Biblie, ele imprejmuiesc Israelul, exact cum scrie in Biblie si populatia totala este de 200 de milioane de oameni, exact cum zice Biblia.” Ei, asta nu spune Biblia, fiindca populatia TOTALA a tarilor astora este de 200 de milioane, cu atat mai mult cu cat adunarea da 201 milioane. Biblia spune ca vor fi 200 milioane de CALARETI. Amin.
  Nu tot ce seamana cu originalul este original. Asa a pacalit-o satan pe Eva.
  Cu Biblia, NU „MERGE SI-ASA”…
  Biblia este DA si AMIN!
  P.S. Nu contest ca Gog ar fi Turcia, ci doar ce am precizat in comentariu. Atat. Nu poti „vinde” un fals ca original, doar pentru ca e pe-aproape, ca seamana!
  201 nu e 200. 200 milioane de calareti nu sunt 201 milioane de nou-nascuti, bebelusi, copii, tineri, adulti, batrani, femei si barbati. Plus ca daca ati fi facut calculul acum 100 sau mai mult de ani, nu dadea 201 milioane.
  Cu respect!

  • Cornel
   iul. 25, 2016 @ 08:04:45

   MI-AI LUAT OBSERVATILE DIN „GURA”, CU AMENDAMENTUL CA DACA DAI UN SEARCH PE GOOGLE, LA NIVELUL ANULUI 2012, SUMA POPULATIILOR ACESTOR 4 TARI ERA 202.096.000, IAR LA MODUL DE INMULTIRE AL MUSULMANILOR CRED CA ACUM E SI MAI MARE!!!!
   SUNT DE ACORD CA TREBUIE SA FIM RIGUROSI CU SCRIPTIURA SI SA NU O INTERPRETAM DUPA CRITERIILE NOASTRE.

   • douavieti2015
    iul. 26, 2016 @ 10:22:24

    Corect. Fiecare zi da o alta cifra, fiindca zilnic mor si se nasc oameni. Biblia vorbeste strict de calareti.
    Biblia e DA si AMIN.
    Fiti binecuvantat, frate Cornel!

 2. anatatar
  iul. 23, 2016 @ 13:08:09

  Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

 3. octavpelin
  iul. 24, 2016 @ 02:34:22

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 4. Nica Ionel
  iul. 24, 2016 @ 08:18:06

  Reblogged this on tineridelanganoi.

 5. Violeta Tabacaru
  iul. 24, 2016 @ 10:08:12

  Fiii lui Iafet au fost: Gomer, Magog, Madai, Iavan, Tubal, Mesec si Tiras. (Fac.10:2)
  Fiii lui Iafet: Gomer, Magog, Madai, Iavan, Tubal, Mesec si Tiras. (1Cron.1:5)

 6. Bucur
  iul. 24, 2016 @ 13:57:59

  „Totusi, Biblia este adevarata!”

 7. barzilaiendan
  iul. 24, 2016 @ 17:47:23

  Vin pe acest site de obicei doar cu cuvinte de apreciere. Sunt deplin meritate. De data aceasta, va rog sa-mi permiteti o corectie. Gog nu poate fi Turcia !!! De trei ori nise spune ceva despre locatia din care va veni Gog. Este ,fundul miazînoaptei“. Asta inseamna extremul nord. Uitai-va pe harta si vedeti cine este in extremul nord de Ierusalim.
  Ezechiel 38:6 Gomerul cu toate oştile lui, ţara Togarmei, din fundul miazănoaptei, cu toate oştile sale, popoare multe împreună cu tine!
  In Context | Full Chapter
  Ezechiel 38:15 şi vei veni din fundul miazănoaptei, tu şi multe popoare cu tine, toţi călări pe cai, o mare mulţime şi o puternică oştire!
  In Context | Full Chapter
  Ezechiel 39:2 Te voi târî, te voi aduce, te voi sui din fundul miazănoaptei şi te voi aduce pe munţii lui Israel.

 8. Constantin din S.
  iul. 25, 2016 @ 05:11:14

  Cum poate fi Turcia Domnul Roșului????
  Israelul va fi atacat din patru părți, conform punctelor cardinale Oastea cea mare, 200000000 va veni dinspre răsărit. Întâi va ataca Împăratul de la Miază-zi (se va reface RAU?), apoi va interveni Domnul Roșului cu neamurile Togarmei (posibil refacerea, în alți termeni, a tratatului de la Varșovia).A treia intervenție, în timp foarte scurt, a fi a Anticristului (UE restrânsă) și, în final, a rasei galbene, de la răsărit.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: