Atacul armat din Munchen: O istorie rescrisa de statul German?

Merkel Atacul de la Munich

FOTO Actual 24

IAR DAU VINA PE CRESTINI!!!

De cand Nero, crestinii au fost invinuiti pe nedrept. Nu de mult, ACLU a dat vina pe crestini pentru atacul din Orlando (vezi aici – (ACLU) dau vina pe creștini pentru atacul din Orlando ).  Stirea socanta in ultimele 24 de ore vine de la Ministrul german de Interne: Atacul de la Munchen nu are nicio legătură cu terorismul internaţional. Walid Shoebat, crestin  scrie despre atacul terorist recent in Munich si explica faptul ca nu crede ca asasinul este iranian dupa cum autoritatile germane au anuntat, ci sirian sau turc si mentioneaza ca s-au stars tout informative personale de pe net. Va amintim ca Walid Shebat cunoaste limba araba si a verificat informatiile inainte ca guvernul german sa stearga paginile de pe net cu referinta la asasinul Ali David Sonboli – http://shoebat.com/2016/07/23/the-munich-massacre-is-a-complete-coverup-the-munich-shooters-facebook-including-his-family-background-shows-he-is-not-iranian-but-a-syrian-islamist-pro-turkey/. El a gasit pagina lui Ali Somboli inainte de a fi stearsa, pe pagina se vede clar ca numele folosit de Ali era Ali Somboly, nu Ali David Somboli.

In articolele publicate in media, mai multe publicatii au sters numele real al asasinului, Ali David Sonboli, si l-au schimbat in „David Sonboli” si l-au descris ca fiind un extremist de dreapta . (Vezi aici – http://www.breitbart.com/london/2016/07/23/bbc-scrubs-muslim-name-ali-munich-killer-article/) Toate astea, desi in timp real al atentatului de la Munchen, martora musulmana care a sunat la politie sa raporteze crima a declarat ca asasinul a strigat Alahu-Akbar inainte de a impusca mortal 9 persoane.  (Am vazut si auzit acestea la CNN in ziua crimei, citeste stirea  si aici – Witnesses said the shopping centre gunman screamed ‘I’m German’ and ‘Allahu Akbar’ before shooting. Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-)

DIGI 24:

David Ali Sonboly era fiul unor iranieni care au primit azil în Germania la sfârşitul anilor ’90. Locuia împreună cu mama, vânzătoare, şi tatăl, şofer de taxi, într-un complex de locuinţe sociale din Munchen.

Este născut în Germania. Probabil că este musulman şiit, nu sunnit. Pe de altă parte, prenumele David nu se potriveşte, verificăm dacă nu cumva s-a convertit la creştinism, avem indicii că este posibil. Potrivit părinţilor lui, nu era deloc religios”, a declarat Thomas de Maiziere, ministrul german de interne.

Băiatul nu vorbea aproape cu nimeni şi petrecea ore în şir în faţa computerului, cu jocuri video violente. Folosea porecla „Psycho” pe internet şi imaginea lui Anders Breivik drept fotog

rafie de profil la Whatsapp. Ca şi Beivik, a folosit un pistol Glock 17 în timpul atacului. Îl admira şi pe tânărul german de 17 ani care a ucis 16 oameni la o şcoală din Stuttgart în 2009.

Citeste mai mult aici – http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/PROFIL+ATACATOR+MUNCHEN+DAVID+CRESTIN

 

Anunțuri

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: