Moldova Creștină – Creștinii nu sunt trimiși să prindă pokemoni

pokemon-go-compilation_2058.0.0
Ieri am întîlnit o creștină care mi-a mărturisit că și-a descărcat aplicația Pokemon Go pe smartphone, dar este ceva care o oprește să se joace. Nu doar ea se confruntă cu astfel de ispite, dar mii de creștini.
Eu cred că Duhul Sfânt este Cel care o oprește pe sora mea să caute pokemoni. Este atât de evident acest lucru în Biblie. Firii noastre îi plac pokemonii, dar Duhului nicidecum. Umblarea după pokemoni este  o umblare după lucrurile firii pământești. Pokemonul este un personaj drăcesc și nu putem avea nimic în comun cu el.
CITESTE mai MULT aici – http://moldovacrestina.md/crestini-pokemon-go/
Reclame

12 comentarii (+add yours?)

 1. douavieti2015
  iul. 24, 2016 @ 15:25:08

  Satana rade de noi de „se tine cu mainile de burta”… Isi bate joc de noi si se uita cu mandrie cum stam noi si dezbatem daca e pacat sau nu e pacat sa avem cont de facebook, daca e pacat sau nu sa jucam pokemon, daca e pacat sau nu sa ne uitam la televizor…
  Domnul Isus spune CLAR: CINE NU STRANGE CU MINE, R I S I P E S T E.
  Vai de noi! Vai de noi! Vai de noi!
  Domnul vine doar pentru cei ce-L asteapta. Fratele Tozer are o carte minunata, ca dealtfel toate zecile de carti ale dansului: „Dumnezeu vorbeste celui ce ia seama”. Cititi-o si sa lasam pokemonii si alte viclesuguri ale satanei ca vom culege ce-am semanat!
  Repet: DOMNUL VINE DOAR PENTRU CEI CE-L ASTEAPTA. Cine e sfant sa se sfinteasca mai departe, caci mantuirea e acum mai aproape de noi decat in clipa in care am crezut. Cine e lumesc sa fie si mai departe lumesc, nu?…
  Avem timp de jocuri??? Alergam dupa pokemoni, sau dupa suflete nemantuite? Noi chiar nu vedem zadarnicia acestor lucruri?
  Mireasa, TREZESTE-TE! MIRELE VINE!!!
  Dupa ce-am prins pokemoni, Ii multumim Domnului in rugaciune ca ne-a ajutat sa-i prindem? Chiar nu auzim glasul lui Hristos? Nu auzim avertismentele Lui repetate sa ne curatam haina, ca vine prigoana din ce in ce mai tare, si ca ai nostri sunt nemantuiti, iar noi dormim adanc?
  Nu avem noi si asa destule lupte din firea pamanteasca nerastignita, ca sa mai dam curs si la alte prostii?
  Noi nu vedem cum zboara timpul si a trecut ziua? Cand avem timp sa ne rugam si sa citim, daca alergam dupa pokemoni, dupa selfie-uri pe facebook, filme crestine si necrestine, participari la concursuri din lume de talente, si multe altele care, daca imi seaca mie inima de durere, ce simte Domnul care a murit pentru ca noi sa putem trai o viata LIBERA, FRATILOR SI SURORILOR, LIBERA DE PACAT, SATAN SI LUME? LIBERA DE EUL NOSTRU EGOIST SI INGAMFAT…
  Va suparati pe mine? Suparati-va, iar apoi sa ne pocaim! Suparati-va, iar apoi sa ne trezim! Suparati-va, suport asta. Domnul stie cat va iubesc pe toti, toti fratii si surorile mele din lumea intreaga… Sunteti TOTI in rugaciunile si inima mea mereu.
  Cat ne rugam pe zi pentru parintii cu copii furati de statele lumii asteia, care ne dau pokemoni si orice, numai de Hristos Domnul sa nu avem timp?
  Noi nu vedem CLAR inselatoria diavolului? Asa ne pregatim pentru venirea Domnului ca sa ne ia la nunta noastra?
  E NUNTA NOASTRA, fratilor! Nu e a Domnului Isus cu altcineva! Noi suntem Mireasa. Noi nu suntem prietenii Mirelui, nici cei invitati la nunta. Nu ne pasa?
  Atat de putin Il iubim? Atat de fara interes Il asteptam? Il asteptam, de fapt???
  Dorim venirea Lui? Tanjim dupa prezenta Lui?
  Fratii mei, surorile mele, sa lasam lumea si sa-L cautam cu pocainta pe Domnul!
  Mesajul asta este pentru mine, in primul rand, si pentru orice copil al lui Dumnezeu.
  Da, este pentru mine, pentru ca imi cunosc, atat cat a ingaduit Domnul, firea rea si necredincioasa, razvratita si egoista si in toate felurile, numai sa ma tina departe de Domnul meu. Dar harul lui Dumnezeu NE INVATA s-o rupem cu paganatatea si cu POFTELE LUMESTI. Ne invata, fratii mei si surorile mele. Ruperea de vointa noastra SE INVATA. Ce se intampla daca ramanem repetenti??? O singura rapire este!!! Alta nu va mai veni…
  Este un mesaj dur, stiu, dar haideti sa ne apropiem de El, Singurul care ne-a mantuit, Singurul care ne tine pe calea Lui si Singurul care ne poate duce Acasa.
  Slavit, glorificat si inaltat sa fie Numele Lui! Amin!
  Sora Rodica, daca nu vreti sa postati comentariul meu, nu-l postati. Stiu ca e dur. Poate va mirati de reactia asta, dar daca nu mi-ar pasa de fratii si surorile mele, as tacea. La multe articole incep sa scriu, apoi sterg, stie Domnul. Dar acum deja s-au strans pe inima mea si MA DOARE sa vad cu ce se ocupa crestinii. Si asa suntem cum suntem…
  Hotarati dvs., fiindca e blogul dvs., daca postati sau nu comentariul acesta.
  Multumesc oricum cu recunostinta pentru ca ati postat comentariul la Gog si Magog. Este strict parerea si matematica mea in acel comentariu…
  Si multumesc inca o data pentru munca pe care o faceti. Va tin in rugaciune pe dvs. si pe sotul dvs., asa cum v-am spus.
  Fiti binecuvantata impreuna cu toata casa dvs.!

  • rodi
   iul. 24, 2016 @ 23:16:38

   parerile dvs si a altöra sunt binevenite. Numai acele comentarii care contin jigniri nu sunt postate sau cu injuraturi si atacuri la persoana.. ca din nefericire am primit si din alea.

   Sunt de acord ca e o vreme asa de tulbure, ca desi ne uitam limiti la aceasta isterie creata de jocul Pokemon, dar in acelasi timp aveti o mare dreptate ca toti suntem vinovati de pierdere de timp aiurea, in special cum ne avertiza pastorul Tiberiu Pop cu cateva zile in urma, ca daca ne facem timp pentru Facebook, dar nu staruim in Cuvantul lui Dumnezeu, e pacat. Daca suntem cercetati cand citim si vedem toate astea inseamna ca Duhul Sfant al lui Dumnezeu ne avertizeaza si ar trebui sa ascultam acest indemn..
   Caci bine scrie (pentru binele nostru) ca cine-i sfant sa se sfinteasca mai departe. Dumnezeu sa ne ajute sa progresam, sa nu dam inapoi sau mai rau, sa alunecam… si sa nu ne mai rididcam niciodata. Ca sunt cazuri destule unde crestini au cazut si nu s-au mai ridicat.

   • Cristian
    iul. 25, 2016 @ 08:52:27

    As vrea sa va atrag atentia ca indemnul acelui Tiberiu Pop nu era sa ne ferim de facebook ci mai degraba invers: daca tot nu este pacat, sa-l folosim si sa-l folosim si sa-l folosim, pana cand eventual uitam de noi!! Este un mesaj subliminal… si indirect!

    In dreptul meu, pastorul N. despre care vorbeam in alt comentariu, mi-a spus ceva de genul „Stii? Poti sa-L slujesti pe Domnul si de la calculator…” (crezand ca voi fi super-entuziasmat de acest gand si ca voi da navala pe facebook cum face restul adunarii – in loc sa dea navala dupa sfintire si unitate unii cu altii; sunt recunoscator Domnului ca EL m-a ferit – MARTURISESC CA FARA DOMNUL, FARA AJUTORUL LUI, AS FI FOST MAI INDRAGOSTIT DE facebook DECAT ORICINE ALTUL!! dar EL m-a ferit si mi-a adus aminte chiar cu putina vreme inainte de discutia cu acel pastor ca eu am alta chemare, chiar …din pantecele mamei!)

  • vio
   iul. 25, 2016 @ 04:41:25

   Domnul sa va binecuvinteze frate fff frumos mesaj si andemn la pocainta. …

   • douavieti2015
    iul. 25, 2016 @ 17:17:35

    Domnul sa binecuvinteze absolut toti copiii Lui. Si pe dvs., Vio!
    Durerea mea este ca nu dam doi bani pe binecuvantarile Lui care conteaza pentru viata vesnica, in schimb alergam nebuneste dupa cele pamantesti.
    Nu mai este timp. Astazi am avut doua proorocii extraordinare la adunare, printr-o sora: ca El e in adunare pentru o cercetare amanuntita, ca venirea Lui e iminenta si ca nu mai e vreme aproape deloc, ca vor veni nenorociri mari peste lumea asta, ca in extrem de scurta vreme va face cernerea pentru rapire, ca El cerceteaza zilele astea inimile ca sa dea har celor care Il cauta cu TOATA inima ca sa poata sa ramana langa El in prigoana. Ca El a intrat deja in casele noastre pentru mantuirea celor dragi, insa nu se va savarsi lucrul acesta decat daca noi primim harul Lui pentru sfintire si lepadam vointa noastra. Ca El da acest har pentru sfintirea noastra si mantuirea celor nemantuiti ai nostri, dar totul tine de vointa si ascultarea noastra.
    Auzim, crestini dragi? TOATA inima. Cat la suta ocupa Domnul in inima mea??? Sa ne cercetam profund, ca pierdem trenul… Daca acum si aici, inca in libertate, nu suntem in stare sa Il urmam, cand avem har dupa har si Duhul Sau care ne da putere, ce vom face cand anticrist ne va chema pentru pecetluire? Vorbesc in cazul pierderii rapirii, fereasca Dumnezeu…
    Unde sunt glasurile strajerilor din Vechiul Testament? Cine mai chema azi la trezire? Cine mai sta in spartura? Cine mai spune adevarul fara sa se teama de mania crestinilor si a oamenilor? Cine mai are curajul sa mustre adunarea? Toti am adormit?
    Sa ne trezim macar in ultima secunda. AZI. Maine poate inima se opreste inainte sa ne trezim. Unde mergem?… NIMIC INTINAT NU VA INTRA IN IERUSALIMUL CERESC. Amin! Ajuta-ne, Doamne, indura-Te de noi!

 2. octavpelin
  iul. 25, 2016 @ 02:33:06

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. douavieti2015
  iul. 25, 2016 @ 02:52:39

  Este bine sa pastram dreapta masura in toate lucrurile. Facebook, Twitter etc. Au partea lor buna. Tehnologia este stiinta si este a Domnului. Insa satana e siret. Nu mangaia ispita rugandu-te Domnului sa te scape de ea. Daca stii ca ai probleme cu pierderea timpului, daca nu stii sa spui STOP, crestine, sterge acel cont de Facebook. Gloria lui Hristos e mai importanta decat placerea ta de a conversa la infinit. Vorba pozei pe care ati postat-o zilele trecute, sora Rodica: pixelii niciodata nu te vor mangaia cand plangi, nu te vor iubi, nu iti vor indrepta pasii pe calea Domnului cand esti tentat sa te abati… Cultiva relatii. Adevarate. Exista langa noi oameni care au nevoie de noi, de mantuirea lui Hristos.
  „Mare este secerisul, dar putini sunt lucratorii.” Pai da, Doamne Isuse, ca lucratorii alearga dupa pokemoni.
  Nu contest tot binele care s-a facut cu ajutorul Facebook-ului. In anumite situatii este un ajutor, insa pacatul infasoara atat de lesne…
  Sa ne trezim cat mai e timp. Astazi, daca auziti glasul Lui, nu va impietriti inimile! Amin!

  • Cristian
   iul. 26, 2016 @ 12:53:24

   Ce bine ar fi sa se poata renunta asa de usor la facebook sau la pokemoni… Dar… dvs. cunoasteti pocaiti care sa fi avut puterea sa-si stearga contul de facebook? Eu am auzit doar de 1 sau 2… si am mari semne de intrebare chiar si in privinta lor (unii spun ca „si-au sters” contul de facebook dar de fapt l-au dezactivat (sau pur si simplu nu mai intra, fara sa-l dezactiveze, fara sa-l stearga) si in foarte scurta vreme INTRA IAR; chiar este ca un drog, de care nimeni nu se poate lepada/elibera, decat …foarte scurta vreme)

   Mai trist este cand pana si pastorii ne indeamna …pe facebook, ca cica „nu este pacat” (si daca tot nu este pacat, hai sa dam navala!). Locuiesc in Bucuresti… Pe strazi mai vad corturi ale adventistilor, cu Editura Viata si Sanatate. La ei Biblia cam cade pe locul doi… DAR EI SUNT PE STRADA, SUNT ACOLO!! Noi, restul, unde suntem oare?… Pe facebook? La fel am mai vazut iehovisti pe strazi, cu carucioarele lor cu carticele. Ei stiu ca au Biblia modificata si au o doctrina falsa. DAR SI EI SUNT ACOLO, PE STRADA, PREZENTI!! Doar noi… ne-am lipit degetele de tastatura calculatorului si inima de monitor – si apoi repetam ca robotii: „nu este pacat”, „depinde cum il folosesti”, „nu este pacat”, „depinde […]”.

   Ca orice dependenta, cred cu tarie ca si facebook poate fi biruit NUMAI CU INTERVENTIA SUPRANATURALA A DOMNULUI!! Este nevoie de eliberare si doar Domnul poate elibera!! Altfel suntem pierduti!…

   Domnul sa va binecuvanteze.

   • douavieti2015
    iul. 27, 2016 @ 05:13:21

    O, frate Cristian, cata dreptate aveti! Nici eu nu am auzit de cineva care sa renunte la conturile de pe retelele de socializare. Si da, este foarte adevarat ca numai si numai Domnul, prin Duhul Sau si cu harul Sau poate face orice lucrare buna in om, insa alegerea e la noi.
    Caci daca stai inaintea Domnului si iti plangi pacatul, dupa care imediat il faci, asta e fatarnicie. Scriptura spune: „Dati-va si voi toate silintele…” Exact cum am spus in comentariul precedent, nu mangaia ispita rugandu-te Domnului sa te scape de ea. Cu pacatul nu trebuie sa stai de vorba, nu trebuie sa il rogi. Pacatul se smulge din radacina. Arunca si pamantul care-l inconjura. Asigura-te ca nimic din ce a fost atins de pacat nu mai ramane in viata ta.
    Pacatul e cancer: se raspandeste. Si o face cu viteza mare!
    Nu reusesti, te domina, dar lupta-te lupta cea buna a credintei, iar Domnul iti va da har mai mult decat ieri. Staruieste in bine si vei primi har dupa har!
    Asta este ceea ce spune Cuvantul, nu eu. Fiecare din noi avem luptele noastre. Fiecare avem o fire veche, o vointa proprie, un eu mai mare sau mai mic, un grumaz intepenit. Dar harul Lui este pentru toti, pentru acel fiecare, si este de ajuns.
    Daca El a venit doar sa ne spele de pacatele de pana la mantuire, suntem nenorociti. Dar eliberarea Lui este deplina, si asta este ceea ce numai putini o descopera. De ce? Fiindca pe cine iubesti, pe acela il slujesti.
    De aceea, popor al lui Dumnezeu, sa ne trezim pana nu e prea tarziu!
    Si repet: vorbesc in primul rand in numele meu!
    Dar tot El spune ca da, dupa buna placere a Lui, si VOINTA, si apoi ne duce si la INFAPTUIRE. Dar vrem?…
    Har si pace, si multa binecuvantare, frate drag! Si Domnul sa ne ajute pe fiecare in parte cu o vointa mai puternica sa Il alegem pe El in orice clipa a vietii, mai ales atunci cand satana, sau firea noastra pamanteasca vine cu ispita!

 4. Ioan Burca
  iul. 25, 2016 @ 08:45:47

  http://www.aradon.ro/pokemon-go-isi-are-prima-victima-un-tanar-de-18-ani-a-fost-ucis-din-cauza-jocului/1667275
  Pokemon e o capetenie a demonilor! Parintii nu stiu si tinerii si…copiii se joaca cu….diavolul, care desigur ca e mai destept decat ei! Iata aici:
  „Cu toate că este un joc, gamerii trebuie să aibe grijă să nu ajungă victima aplicației.” Cel in cauza a ajuns victima aplicatiei, din nefericire!

 5. Cristian
  iul. 26, 2016 @ 12:56:39

  Observati cu ce seamana „pokemonii” din capturile de la inceputul acestei postari? Al treilea ochi, pe frunte? (la acea pisica sau tigru; ca „ochiul” lui Ossiris?) Iar celalalt pokemon care pluteste pe langa pisica sau tigru, are coarne si coada ca satana?! Curios, nu?

  • rodi
   iul. 26, 2016 @ 20:49:33

   de multi ani ii pregateste Hollywood pe copii pentru acceptarea fenomenelor oculte, Pokemon Go ii directioneaza tot in directia asta.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: