VIDEO – Nicolae si Lena Moldoveanu se intalnesc la Aeroprotul din Otopeni cu Richard si Sabina Wurmbrand in 1990

Tie-Ti cant Dumnezeul meu – Nicolae Moldoveanu, Richard Wurmbrand

VIDEO by Tezaur Oastea Domnului

5 comentarii (+add yours?)

 1. Cristian S
  iul. 25, 2016 @ 04:45:05

  Nu pot decat sa plang cu amar!! Fratii de dinaintea noastra stiau sa faca inima sa bata, iar inima lor batea pentru Domnul! Erau molipsitori (ati observat chipul acelui „militian” sau militar, care brusc a inceput sa se uite in pamant, ca mustrat/cercetat de cantare? in 1990 abea cazuse Ceausescu…).

  Dar azi? Am ajuns de plans!! Astazi imitam lumea „ca sa fim relevanti”! Astazi numaram like-uri si predicam ca sa gadilam urechile si oamenii sa ne placa. Azi? Facem compromis cu orice pacat, daca creste numarul de membrii prin adunari!! Avem reflectoare (ca nu este pacat), avem transmisie video full hd (sau chiar 4k eventual; ca nu este pacat), avem pana si icoane doar ca nu pe pereti ci pe „wall” de pe facebook (ca nici ala nu este pacat; pentru cine nu intelege: selfie este un fel de icoana a self-ului, a sinelui). DE TOATE AVEM AZI, DAR PE DUMNEZEU L-AM INDEPARTAT!!

  …Iar asta este de plans…

 2. nimeni
  iul. 25, 2016 @ 04:48:10

  Oare noi de ce ne-am racit si nu mai suntem ca cei de dinainte?

  • rodi
   iul. 25, 2016 @ 22:32:19

   lumea din jur ne-a furat inima… nu ne mai rugam cum ne-am rugat cand am fos tin clocot si nu mai citim Biblia, din care Duhul Sfant ne vorbeste direct inimii noastre si ne indeamna spre pocainta… astea sunt sfaturi pentru mine….

   • nimeni
    iul. 29, 2016 @ 00:33:18

    Oare cat de mult ne-a furat lumea inima si cat de mult i-am oferit-o de fapt chiar noi!… Ar trebui sa avem ca prioritate lucrurile vesnice, viata de dincolo, cerul, vesnicia, nu lucrurile trecatoare de pe pamant!! Dar vedeti? Aici e problema: cand pastorii ne indeamna ca „facebook nu este pacat” – deci sa-l folosim cu mare incredere, ne mai putem mira ca ajungem sa ne fie furata inima si sa fim atrasi mai mult de lucrurile trecatoare decat de cele vesnice? Sunt foarte multi predicatori care ne „invata” sa fim „relevanti”, sa „dam exemplu celor din jur” etc. dar omit sa ne spuna ca relevanti putem fi DOAR ATUNCI CAND AVEM VESNICIA CA PRIORITATE, cand inima noastra bate pentru cer, pentru Domnul Isus, nu pentru lucrurile acestei lumi!…

    Oare mai putem sa ne trezim, noi ca si generatie? Cu siguranta Domnul a inviat chiar si Valea Oaselor din Ezechiel! EL poate sa ne ajute sa ne trezim! Intrebarea este alta: NOI CE VREM? Stralucirile lumii, de-o clipa? Sau… slava Domnului, stapanirea Lui?

    • rodi
     iul. 29, 2016 @ 11:02:25

     si totusi, sunt pacate foarte grele ca si pornografia sau curvia virtuala si alea nu prea sunt discutate. Vorbesc (prin email si mesaje) cu femei casatorite a caror soti pacatuiesc virtual cu alte femei si nu considera ca e pacat. Dar nu se prea vorbeste de astea si sunt pericole mult mai mari pentru distrugerea unei familii. Dar, de fapt, si prin Facebook s-a intamplat asa ceva, chiar cunosc un caz, si poate ca trebuie specificat ca Facebook poate deveni o capcana prin messenger si chat, si modul prin care se ‘vad’ unii pe altii. Dar, apoi, cateodata ma gandesc ca numai le-ar da idei si la altii. Dar e inteersant ca nimeni nu predica de metoda asta care duce la multe curvii- mediul internetului care e aproape de fiecare cu un clik numai…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: