Cum ne manipuleaza televiziunile ~ Tony Berbece

TV thrown out window

Cum ne manipuleaza televiziunile

Poate ca ati realizat ca treaba cu un cuplu gay, care a cerut Curtii Constitutionale a Romaniei sa le aprobe casatoria facuta in Belgia si pe teritoriul Romaniei, a fost de fapt o propaganda ascunsa si o incercare de a sparge „nuca asta tare”. Ganditi-va numai ca initiativa a venit din afara.

Imediat multe posturi tv s-au grabit sa le ia interviu parintilor acestui homosexual roman in care ei declarau ce fericiti sunt ca au un astfel de baiat.

Au vrut sa ne transmita cata fericire aduce aceasta inclinatie. Nimic mai fals. Nici un parinte nu poate fi fericit cu asa ceva. Eventual resemnat si neputincios in fata unei astfel de probleme pe care nu si-o doreste si nu o asteapta nimeni. Neputincios doar daca nu priveste si in SUS. Doar nu cresti 20 si ceva de ani un baiat ca sa vina intr-o zi cu unul ca el spunandu-ti cat se iubesc. E tragic.

Cineva zicea: „Pai si ce faci daca ti se intampla, il omori?” Clar ca nu-l omori dar te rogi pentru el pana ajungi sa vezi ca-i moare lui pofta de asa ceva. Rugaciunea inca omoara si va omora mereu pofte pacatoase.

Homosexualitatea se trateaza. Ma bucur ca se poate spune asta in Romania pentru ca in lumea aceasta sunt state in care li s-au interzis psihologilor, consilierilor crestini si Bisericii sa o trateze.

Fiti intelepti ca serpii (in ce priveste capcanele care ni se intind) si blanzi ca porumbeii (nu va pierdeti pacea tratand problemele altora).
Doamne ajuta!

Tony Berbece

4 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  iul. 26, 2016 @ 02:13:23

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. victor802006
  iul. 26, 2016 @ 14:18:33

  Dar poate că părinții românului nu sunt credincioși, deci nu au de ce să se roage ca lui să-i piară pofta.

  Am auzit despre părinți pe care nu-i deranjează că au copii homosexuali. Acum este un trend în America – mamele evanghelice acceptă homosexualitatea fiilor lor și îi susțin ca homosexuali, ca să nu piardă legătura cu ei.

  Am văzut și citit mărturii ale unor părinți care au relații excelente cu partenerul fiului lor, pe care îl iubesc ca și cum ar fi copilul lor.

  Personal am vorbit cu pastori evanghelici americani care sunt de acord cu homosexualitatea între adulți. Confesiuni evanghelice din SUA acceptă homosexualitatea, iar bisericile protestante din țările nordice o acceptă de ani de zile și sunt de acord cu căsătoria homosexuală. Cu siguranță numeroși enoriași ai lor sunt de aceeași părere. De exemplu, în SUA mai mult de jumătate din populație este de acord cu căsătoria homosexuală. Deci un părinte care este de acord cu așa ceva, de ce ar fi nefericit dacă fiul lui i-ar spune că este fericit cu un bărbat?

  Putem spune că fiecare reacționează diferit și se acomodează diferit cu o asemenea situație. De aceea cred că este puțin cam exagerat să afirmăm că niciun părinte nu poate fi fericit cu așa ceva.

  • rodi
   iul. 26, 2016 @ 20:38:25

   a accepta stilul de viata a copilului e una, a fi fericit de alegerea copilului e cu totul altceva. Nu cred ca am vazut vreun studiu pe tema aceasta, sa intrebe parintii daca sunt fericiti cu alegerea copiilor lor.

   • victor802006
    iul. 27, 2016 @ 12:58:46

    De acord. Dar părinții, de la început sau în timp, pot accepta situația și se pot acomoda la ea, adică pot să nu (mai) fie nefericiți sau în depresie.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: