Moscheea de la București este PRIMUL pas. Urmează Budapesta. Erdogan își plantează MINARETELE în tot Occidentul. Până în Statele Unite și Cuba lui Castro!

moschee Erdogan

Moscheea de la București este PRIMUL pas, Urmează Budapesta, Erdogan își plantează MINARETELE în tot Occidentul, Până în Statele Unite și Cuba lui Castro!

Mega-moschea de la Șosea ar putea avea o soră la fel de corpolentă la Budapesta. Aceste proiecte fac parte din planul lui Erdogan de a cuceri și islamiza Occidentul cu complicitatea liderilor locali.

Băsescu a cerut ca proiectul Mega-Moscheii de la Șosea să fie discutat și respins în Consiliul Suprem de Apărare a Țării.

CITESTE mai MULT aici – http://www.evz.ro/moscheea-de-la-bucuresti-este-primul-pas-urmeaza-budapesta-erdogan-isi-planteaza-minaretele-in-tot-occidentul.html

Un comentariu (+add yours?)

  1. douavieti2015
    iul. 25, 2016 @ 17:27:18

    Mi se pare cel putin de bun simt din partea presedintelui ales Iohannis sa retraga orice intelegere cu Erdogan, atata vreme cat inaltimea sa marele sultan nu-si respecta politica de respectare a drepturilor omului, pe care o defileaza inca cu nerusinare in declaratii.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: