Portugalia a legalizat adopția de copii pentru cuplurile „căsătorite” de homosexuali și surogația maternă

Portugal Parliament

Portugal Parliament

Din Portugalia aflăm o veste proastă. În cele 6-7 luni de guvernare a Partidului Socialist împreună cu aliații săi, Comuniștii și Ecologiști („Verzii”), Portugalia a legalizat adopția de copii pentru cuplurile „căsătorite” de homosexuali și surogația maternă („închirierea” uterelor unor femei pentru naștere de copii). Aceasta după ce „căsătoria” între persoane de același sex a fost legalizată în 2010, tot sub guvernarea Partidului Socialist.

Legea privind adopția a fost adoptată din a 5-a încercare. Aviz celor care își închipuie că lobby-ul antifamilie se oprește cu pretențiile, după ce li se satisface o anumită cerere. Oricum, dacă le recunoaștem acestora o calitate, este extraordinara tenacitate de care dau dovadă în atingerea scopurilor lor distructive. Stânga politică a fost și este principalul vehicul politic al distrugerii familiei.

Sursa – Coalitia pentru familie

ENGLISH – https://en.wikipedia.org/wiki/Same-sex_marriage_in_Portugal

3 comentarii (+add yours?)

 1. Estera Ciama
  iul. 26, 2016 @ 01:52:44

  Vai , au pornit spre rău ..,se predau singuri în mîna Satanei !

  • rodi
   iul. 26, 2016 @ 21:21:02

   cel mai ingrijorator e ca acum vor avea nevoie sa furnizeze copii pentru cei ce vor sa adopte. Doamne, ai mila, ca ne inchipuim ce vine si peste tara asta! Cum am mai zis-o de mai multe ori deja, Romania va deveni o tara de refugiu…

 2. octavpelin
  iul. 26, 2016 @ 02:14:11

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: