În sfârşit, Germania îşi recunoaşte vina privind atacurile săvârşite de refugiaţi: „Trebuie să ne recâştigăm ţara şi să instaurăm ordinea”

În sfârşit, Germania îşi recunoaşte vina privind atacurile săvârşite de refugiaţi: „Trebuie să ne recâştigăm ţara şi să instaurăm ordinea”

Unul din deputaţii cabinetului Merkel a recunoscut ceea ce tot mai mulţi cetăţeni spun cu voce tare: Germania nu poate să controleze numărul uriaş al imigranţilor care forţează graniţele statului din centrul Europei, informează Daily Mail.

Citeste mai mult aici – http://www.evz.ro/in-sfarsit-germania-isi-recunoaste-vina-privind-atacurile-savarsite-de-refugiati-trebuie-sa-ne-recastigam-tara-si-sa-instauram-ordinea.html

9 comentarii (+add yours?)

 1. Ioan Burca
  iul. 26, 2016 @ 12:38:16

  Acum isi da seama Merkel de asta? Imi pare rau, dar trebuie sa spun ca asta era o problema de clasele 1-4! Nu a distrus numai multe in Germania, dar si in intreaga Europa pe care o administreaza ca pe mosia ei, unde pe langa distrugeri, au fost si spitalizari, unii au ramas handicapati pe viata, iar altii…au murit! Daca ea zice ceva, toata Europa trebuie sa stea drepti si sa execute, altfel ea trece la amenintari de tot felul, atitudine de …dictatoare! Daca esti sus-pus, la onoarea care ti se da, ai si….responsabilitati la fe fel de mari ca onoarea care ti se da, iar mai devreme sau mai tarziu, s-ar putea sa fie trasa la raspundere. S-au vazut destule cazuri, inclusiv in Romania! Nu ai voie sa-ti bati joc si sa pui intentionat in pericol viata oamenilor, care ti-au acordat increderea, si de viata nimanui! Cei care aveau si au nevoie de ajutor, puteau fi ajutati acolo in tara lor, pentru ca majoritatea covarsitoare sun barbati destul de tineri imbracati destul de bine cu celulare ultima generatie, si cu …mofturi, ca de exemplu, la mancare si ca internetul e cam incet ! Daca asculti pe cei care i-au servit cu mancare, te miri; s-a putut vedea si la tv si pe net, cum aruncau apa care le-a fost servita pe peronul garilor, cum au distrus fara motiv totul in cale, si toate celelalte care se stiu! Ma mir ca germanii, inca, n-au dat-o jos impreuna cu guvernul ei! DUMNEZEU are mila si ne pazeste, dar ne-a dat si minte sa gandim cu ea, si sa ne pazim cat putem. Ei ce-i pasa ca are garda cu ea! DOMNUL sa se indure de ea, de Europa si de toata lumea, ca de la oameni nu-i speranta de mai bine!

  • rodi
   iul. 26, 2016 @ 21:05:31

   I-a trebuit 4 cazuri de terorism in doua zile ca sa isi schimbe cantecul… La al doilea caz, s-a grabit la minute dupa atac sa declare ca nu e act terorist- nici macar nu au investigat inca, dar s-a grabit repede sa spuna ca nu e terorist. Well, teroristii s-or fi suparat ca nu le da credit si au continuat pana au ingenunchiat-o.

   Ce sa mai spun ca sunt fete care locuiesc in Germania care inca nu stiu de cazurile de viol a fetelor care au fost prinse in oras de imigrantii sositi in Germania, pentru ca doamna presedinte a ascuns totul de cetatenii ei, ca sa-i protejeze pe criminali. Prin asta a sacrificat inocenta fetelor germane care raman traumatizate pe viata si ea e responsabila pentru ca a interzis politie si presei sa raporteze crimele. Ca femeie, mi-e scarba de o asa femeie care nu apara pe cei mai vulnerabili, pe copii si adolescentii proprii tari.

   • gabriel
    iul. 30, 2016 @ 15:31:15

    Buna ziua,as vrea sa adaug cateva cuvinte le cele scrise mai sus.In primul rand doamana Merkel,ca si cancelar al Germaniei,a fost randuita de Dumnezeu ca sa ajunga in aceasta functie(citeste Romani 13:1-2)Deaceea nu ne este permis ca sa folosim astfel de expresii la adresa dumneaei.Dealtfel cei crestini trebuie sa se roage pentru stapaniri(1Timotei1:1-2)Ceeace vreau sa spun este ca mi-am dat seama ca nu ati inteles cum trebuie sa priviti aceste lucruri prin prisma Bibliei.Ca si crestin am inteles multe lucruri si mai ales acum cand vedem cum se implinesc atatea lucruri sub ochii nostri.Daca am fi inteles aceste lucruri atunci nu am mai fi dat vina nici pe cel de langa noi si nici pe cel sau cea care conduce un stat,ca Germania de exemplu.Ceeace multi nu stiu este ca peste cei care conduc tarile din lumea intreaga sunt alte persoane care dirijaza totul.Tocmai deaceea multi care nu inteleg aceste lucruri imediat invinuiesc pe astfel de presedinti de state.
    Ceeace se petrece in Europa cu acest val de refugiati nu este la voia intamplarii.
    Scriptura trebuie sa se implineasca.Cum credeti ca se vor forma cele 10 state,5 din Europa si 5 din Orientul Mijlociu daca nu prin astfel de imprejurari?De unde credeti ca va aparea Anticristul daca nu dintr-o astfel de uniune?Va rog sa cititi Daniel 2 si 7 capitol,cu precadere la partea finala explica aceasta.
    Ma rezum doar la atat,sunte foarte multe detalii prin care am putea sa intelegem mai mult.Va multumesc.

    • Avram
     iul. 30, 2016 @ 23:46:00

     Gabriel
     Deci tu crezi in predestinatie. Dumnezeu a creiat omul ca sa-l distruga, a pus stapantori(lideri) in fruntea popoarelor care lupta impotriva Lui, tot ca sa-i distruga dupa aceia. Si potopul a venit peste intreaga lume pentru ca Dumnezeu i-a adus pe oameni la acea stare de pacat intentionat, si apoi sa-i distruga? Ce ne facem cu urgia sau mania lui Dumnezeu care va veni peste toti facatorii de rele? Dumnezeu i-a facut rai intentionat pentru a-i distruge? Eu nu sunt de parerea ta. Dumnezeu ingaduie ca acesti lideri stricati sa conduca popoarele, dar nu inseamna ca El i-a ales sa fie pusi acolo. A lasat ca oamenii sa decida ceea ce vor, si consecintele se vad. Cand stricaciunea oamenilor atinge culmea,atunci Dumnezeu intervine si face dreptate. Biblia adevereste acesta de-a lungul vremurilor. Sa nu uitam ca Dumnezeu a dat omului capacitatea de a-si alege soarta. Pe baza acestei alegeri omul va fi tras la raspundere si rasplatit sau condamnat. Daca Dumnezeu a predestinat omul sa faca toate aceste lucruri rele de ce tot El sa-i distruga? God bless you.

  • gabriel
   iul. 30, 2016 @ 15:38:38

   sunteti crestin?

   • Avram
    iul. 30, 2016 @ 23:49:10

    Gabriel,
    Pot eu sa-ti dau acest raspuns. Da fratele Ioan Burca este crestin si poarta cu cinste acest nume. De ce aceasta intrbare?

 2. Dorian C
  iul. 26, 2016 @ 21:41:35

  Reblogged this on Christ4roNews.

 3. octavpelin
  iul. 27, 2016 @ 02:00:07

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 4. Trackback: Varşovia cere explicaţii Berlinului în legătură cu recentele atacuri teroriste comise în Germania | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: