VIDEO – Crestinii trebuie sa-si pastreze valorile crestine in lupta cu terorismul

Crestinii trebuie sa-si pastreze valorile crestine in lupta cu terorismul Israelul a reacționat dur la deschiderea unui birou UE în Teheran, spunând că e o gravă eroare, fiindcă Iranul nu s-a schimbat. El încă reprezintă principalul sponsor al terorismului.

Terorismul islamic e o amenințare nu numai pentru Israel, ci și pentru întreaga lume. Un expert în islam spune că armata americană nu va putea învinge terorismul decât dacă are valorile și voința necesare de a lupta. Acest expert ne oferă niște sfaturi prețioase.

Dacă America și Europa vor victorie asupra islamului radical, trebuie să-și îmbrățișeze rădăcinile creștine, după cum spune Harold Rhode, iudeu și expert în islam.

„Lumea creștină este una foarte puternică dacă va alege să fie așa. Are niște abilități enorme. Doresc ca voi, creștinilor, să credeți în valorile voastre”, a spus acesta.

Rhode a trăit și a studiat mulți ani în universități din lumea islamică El a consiliat Departamentul Apărării al SUA privind afacerile islamice, timp de aproape trei decenii. El spune că pacea e privită complet diferit de musulmani și de Occident.

„În Occident, pacea înseamnă să spui: „Ce a fost, a fost”. Să presupunem că noi nu ne-am înțeles în trecut. Ne întâlnim, eu las de la mine, tu lași de la tine, dăm mâna… Nu uităm ce s-a întâmplat, dar lucrăm împreună spre un nou țel, lăsând trecutul în urmă. În islam, răzbunarea este temeiul tuturor lucrurilor. Dacă nu te răzbuni, îți pierzi onoarea, ești înjosit, așa că niciodată nu există pace”, a zis Rhode.

Ceea ce Occidentul numește terorism, musulmanii îl consideră război clasic în islam. „Războiul islamic vine din vremea Coranului. În deșert, triburile se luptau între ele. Făceai o razie în tabăra adversă, îi luai proprietățile, femeile, copiii… Scopul tău era să înfricoșezi adversarul. Atacai și te retrăgeai. Înfricoșându-l pe celălalt, se retrăgea, și îi luai teritoriile. Acesta este terorismul”, ne-a explicat Rhode.
El ne-a spus însă că America poate să lupte și să câștige.

„America și Europa au o putere incredibilă, deosebită, dar se pare că nu avem curajul s-o folosim. Puterea, fără voința de a o folosi, e irelevantă. Dacă Washingtonul ar sta tare, mulți musulmani ar aplauda. Ați fi surprins cât de mulți musulmani s-ar bucura de asta. Ar spune-o public? La început nu, ca să nu fie uciși de ceilalți musulmani”, a adăugat acesta.

După părerea lui Rhode, America trebuie să se întoarcă la rădăcinile ei.
„Creștinii trebuie să creadă în Isus. Vreau ca ei să păzească valorile creștine. Astfel, America, Europa și Israel sunt în siguranță. Lumea e în siguranță”, a zis Rhode în încheiere.
Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 137 – iulie 2016 – ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despr…

5 comentarii (+add yours?)

 1. gabrielmarinescu1960
  iul. 27, 2016 @ 00:20:25

  Adica ce ar trebui sa facem,sa intoarcem si obrazul celalalt pentru a fi plezniti peste el?Cel mai LOGIC raspuns este sa expulzam toata aceasta ciuma musulmana care aduce terorismul,ei sunt CAUZA!Dati afara din Europa civilizata cu suturi in cur!

  • rodi
   iul. 27, 2016 @ 00:34:18

   sa pastram valorile se poate reduce la cele zece porunci. Cand e vorba de razboi, un terorist ne ataca, ne aparam cum putem. Dar e o diferenta. Apoi, guvernele nu sunt oameni si ei fac ce trebuie sa-si apere tara si cetatenii.

   • gabrielmarinescu1960
    iul. 27, 2016 @ 00:44:32

    Tocmai asta este,guvernele NU fac ceea ce ar trebui pentru a-si apara tarile si cetatenii!Exemplul Hollande si Merkel sunt cele mai concludente!Cand in primavara anului trecut(2015)Vladimir Putin a amenintat Europa ca daca refuza sa-i fie vasala va trimite cateva milioane de musulmani,cei doi europeni ce conduc de fapt Europa au cazut de acord sa primeasca musumani,de prosti ce au fost!Inconstienta Europei de a primi musulmani este insa foarte veche,ea dateaza de multe decenii si populatia musumana desi recalcitranta a se integra a tot fost incurajata sa creasca la cateva zeci de milioane cat numara in prezent!Solutia logica si de bun simt este expulzarea lor dupa niste liste ce trebuiesc alcatuite in functie de gradul de integrare dovedit al tuturor persoanelor musulmane de pe intreg cuprinsul Europei!

 2. octavpelin
  iul. 27, 2016 @ 02:03:52

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. Estera Ciama
  iul. 27, 2016 @ 02:11:41

  Așa spun și eu , trebuie să plece fiecare acasă la el cu legiunile împreună .
  Cu asemenea persoane nu vrem să conviețiuim în Europa .

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: