Biserica Catolică, învinsă! Uniunile homosexuale, consfințite în Italia printr-un decret public

catedrala din Milan Italia

Uniunea civilă pentru cuplurile de același sex a devenit a devenit oficială în Italia.

Decretul în vigoare acum nu este decât parțial, acesta permițând uniuni doar în cele mai simple cazuri. Situațiile cele mai complexe, cum sunt cuplurile binaționale sau căsătorite în străinătate, vor cădea sub incidența unui decret definitiv așteptat înainte de 5 decembrie.

Italia era ultima mare țară din Europa care nu acorda niciun statut cuplurilor de același sex ca urmare a opoziției Bisericii Catolice. Această uniunea civilă, diferită de căsătorie, prevede obligația de asistență morală și materială reciprocă.

Citeste mai mult aici – http://www.activenews.ro/externe/Biserica-Catolica-invinsa-Uniunile-homosexuale-consfintite-in-Italia-printr-un-decret-public-135425

ENGLISH –

Gay civil unions finally become a reality in Italy –

http://www.thelocal.it/20160729/gay-civil-unions-finally-become-a-reality-in-italy

 

4 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  aug. 01, 2016 @ 00:13:23

  Un inceput al durerilor

 2. octavpelin
  aug. 01, 2016 @ 02:15:50

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. Ghita L
  aug. 02, 2016 @ 02:34:15

  De aceea, cand veti vedea „uraciunea pustiirii”, despre care a vorbit prorocul Daniel, „asezata in Locul Sfant” – cine citeste sa inteleaga! -Matei 24v15 si Daniel 12
  1. In vremea aceea se va scula marele voievod Mihail, ocrotitorul copiilor poporului tau; caci aceasta va fi o vreme de stramtorare cum n-a mai fost de cand sunt neamurile si pana la vremea aceasta. Dar in vremea aceea, poporul tau va fi mantuit, si anume oricine va fi gasit scris in carte.11 v35 Chiar si din cei intelepti, multi vor cadea, ca sa fie incercati, curatati si albiti, pana la vremea sfarsitului, caci sfarsitul nu va fi decat la vremea hotarata.
  Locul sfänt reprezinta Biserica ,care a inceput sa cedeze bucata cu bucata..Oare care va fi soarta bisericilor numite evanghelice neoprotestante,vor fi si ei ingenunchiati sau va incepe persecutia,? 12. Si, din pricina inmultirii faradelegii, dragostea celor mai multi se va raci.
  13. Dar cine va rabda pana la sfarsit va fi mantuit.Matei 24 v 12 Asteptam OPINII .

  • rodi
   aug. 02, 2016 @ 09:13:21

   asta e mai rau, cand ‘bisericile’ propovaduiesc pacatul si religii false care nu au nimic de-a face cu Dumnezeu.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: