Fundația pentru o Societate Deschisă a lui Soros a fost interzisă în Rusia

Soros

Procuratura Generală a Rusiei a declarat indezirabilă Fundația pentru o Societate Deschisă a miliardarului american de origine maghiară George Soros alături de o filială a sa, interzicându-le cetățenilor ruși și organizațiilor să participe la proiectele sale, scrie Russia Today, citată de stiripesurse.ro.

Într-o declarație dată publicității luni, procurorii ruși au declarat că activitățile Fundației sunt o amenințare la adresa ordinii constituționale a Rusiei și la adresa securității naționale. Aceștia au adăugat că Ministrul Justiției va fi informat asupra acestor concluzii, iar cele două organizații vor fi interzise în Rusia.

SURSA – http://www.activenews.ro/

CITESTE si – Cotidianul: Se înființeaza „Partidul lui George Soros” în România în timp ce marile partide politice care formează actualul Parlament dorm liniştite şi se macină în propriile probleme, ONG-urile finanţate de George Soros, care şi-au construit structuri puternice în toată ţara, adună toate micile formaţiuni locale şi pun la cale o strategie naţională în vederea alegerilor parlamentare din toamnă…

CITESTE si – http://theworld-we-live-in.blogspot.com/2011/10/cine-este-si-ce-trebuie-sa-stim-despre.html

Soros a muncit activ la distrugerea Americii din interior spre exterior, de multi ani deja. Oamenii tot trageau semnale de alarma. Acum 2 ani, Bill O”Reilly spunea in „The O’Reilly Factor” ca Soros e un extremist care vrea frontiere deschise, o politica comuna pentru toata lumea, droguri legalizate, eutanasiere si tot asa. Este mai mult decat periculos …”.
In 1997 Rachel Ehrenfeld scria: „Soros foloseste filantropia pentru a schimba – sau mai bine spus pentru a deconstrui – valorile morale si atitudinea lumii vestice, mai ales a poporului american. „Societatea deschisa” despre care vorbeste nu este despre libertate, este despre licente. Viziunea sa respinge notiunea de libertate ordonata, in favoarea unei ideologii de drepturi si titulaturi.

Poate cei mai importanti dintre cei ce il demasca sunt David Horowitz si Richard Poe. In cartea lor „The Shadow Party” descriu exact cum Soros a deturnat Partidul Democrat si cum astazi il detine, lacat dupa lacat, centimetru cu centimetru.
Soros a umplut partidul cu radicali, si a indepartat rand pe rand democrati in decursul anilor. Gasiti un interviu cu Poe aici.
Iar Partidul Umbrei a devenit Guvernul Umbrei, iar acesta a devenit administratia Obama.
DiscoverTheNetwork scrie: „Dupa insusi Soros, el a ajutat in loviturile de stat din Slovacia, Croatia, Georgia si Iugoslavia. Cand Soros ia in vizor o tara pentru schimbare de regim el incepe prin crearea unui guvern al umbrei – un guvern format in totalitate in exil – gata sa intre la putere cand oportunitatea apare. Partidul Umbrei construit in America seamana izbitor cu cele construite in alte tari anterior unor lovituri de stat.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: