Mesaj pentru Raluca Prună: Nici țăranul român, nici intelectualii români nu au apetit pentru o asemenea destrăbălare. În România homosexualitatea este mediatizată și promovată de oameni ca Dumneavoastră …

Raluca Pruna Ministrul Justitiei FOTO Adevarul

Ministrul Justiției, Raluca Prună, și-a exprimat public poziția față de ceea ce se va judeca la CCR în septembrie: definirea familiei prin căsătoria dintre un bărbat și o familie și recunoașterea căsătoriilor gay.  „Cuplurile care trăiesc fără căsătorie, indiferent de sexul partenerilor, au nevoie de protecție oferită de lege”, a fost declarația ministrului făcută în cadrul unei conferințe.

Asociația CHRISTIANA a luat act de aceste declarații și îi transmite Ralucăi Prună să se gândească „și la poporul român în care v-ați născut, în mod sigur dintr-o binecuvântată relație heterosexuală”.

„Încercăm să va ajutăm: Nu confundați căsătoria (adică uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie) cu relațiile homosexuale, adică întreținerea de relații sexuale între persoane de același sex, oricât de mult va doriți să fiți și dumneavoastră „ca cei din Occident”.

Citeste mai mult aici – http://www.activenews.ro/stiri-social/Mesaj-pentru-Raluca-Pruna-Nici-taranul-roman-nici-intelectualii-romani…

7/27/16: De vorbă cu Ministrul tău – Ministrul Justiției, Raluca Prună.

9 comentarii (+add yours?)

 1. moreconnection
  aug. 03, 2016 @ 22:48:33

  Tot mai multi din conducere au probleme cu creierul, nu le mai judeca bine.
  De ce au nevoie ” Cuplurile care trăiesc fără căsătorie, indiferent de sexul partenerilor, au nevoie de protecție oferită de lege”. DE CE?

 2. octavpelin
  aug. 04, 2016 @ 02:59:28

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. Valeria Iancu
  aug. 04, 2016 @ 03:52:33

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 4. Rahela
  aug. 04, 2016 @ 08:40:22

  Aceasta doamna nu este demna sa reprezinte justitia in tara mea. Cer demisia dumneaei. Sa mearga sa traiasca in tarile „civilizate” sa simta pe propria piele ravagile pe care acest fel de gandire o face in randul populatiei.
  De oamenii cu gandire draceasca Romania nu are nevoie , nici macar in slijba de maturator.
  Duceti-va voi toti, ce NU VRETI sa va temeti de Singurul Dumnezeu Adevarat….,duceti-va sa simtiti „civilizata” Europa.

 5. Cami
  aug. 04, 2016 @ 19:52:00

  Cine a facut-o ministru pe asta, ce educatie are , oare nu a invatat ca justitia aplica legea nu face legea. De cand s-a trezit asa de desteapta sa calce legea care exista in Romania, fara sa mai punem la socoteala ca suntem un popor proponderent crestin ( inca )

 6. Trackback: Ultimele postari – August week 1 | agnus dei - english + romanian blog
 7. Trackback: Cer demisia ministrului Justiției, Raluca Prună | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: