Coaliţia pentru Familie: Adevărata rațiune a parteneriatelor civile este una singură: să se facă primul pas către „căsătoria” între persoane de același sex.

gay marriage nbc15.com

 • pretinsa „necesitate de a proteja legal cuplurile heterosexuale care nu sunt căsătorite” prin așa-numitul „parteneriat civil” este o aberație juridică și sociologică.
 • Adevărata rațiune a parteneriatelor civile este una singură: să se facă primul pas către „căsătoria” între persoane de același sex.

Adăugăm la spusele d-lui deputat ceva esențial: pretinsa „necesitate de a proteja legal cuplurile heterosexuale care nu sunt căsătorite” prin așa-numitul „parteneriat civil” este o aberație juridică și sociologică. Parteneriatul civil presupune, la fel ca și căsătoria, un contract, un set de obligații și de drepturi. Deși acestea variază de la o legislație la alta, e clar că există o similitudine între cele două. Așadar este aberant să pretindem că s-ar putea corecta ‘neajunsurile’ uneia calchiind-o într-o a doua. (Oricum, ideea parazitării unei instituții bimilenare cu un experiment politico-ideologic importat, fără nicio rădăcină în tradiția și în practica juridică românească, este inacceptabilă în sine.) Căci se naște întrebarea: dacă vor exista cupluri care nu vor dori nici să intre în „parteneriat”, ce vom face, vom înființa o a treia instituție ca să îi protejăm pe cei care nu vor parteneriate?!

Adevărata rațiune a parteneriatelor civile este una singură: să se facă primul pas către „căsătoria” între persoane de același sex. Aproape toate statele care au legiferat „parteneriatul civil” au sfârșit în câțiva ani prin a legifera și „căsătoria” unisex.

Cea mai bună dovadă că parteneriatele sunt o diversiune este aceea că Norvegia și Islanda, după ce au legalizat „căsătoria” între persoane de același sex, au abolit parteneriatul civil, devenit inutil…

Daniel Gheorghe – 2 august 2016  Deputat la Parlamentul Romaniei Camera Deputatilor Pagina Oficiala

Ministrul Justiției, Raluca Prună, a exprimat public astăzi un punct de vedere favorabil parteneriatului civil între persoane de același sex și de asemenea a dat de înțeles că modificarea art. 48 din Constituția României,referitor la familie, ar fi în contradicție cu egalitatea în drepturi dintre cetățeni. Ceea ce nu înțelege doamna Prună este faptul că ceea ce numim ,,căsătorie,, nu este un drept ci o instituție socială fundamentală al cărei scop primordial îl reprezintă perpetuarea biologică, prin urmași, și culturală, prin educație și matrice conceptuală, a omenirii ! Îmi este rușine să observ că în România ajung miniștri oameni pentru care democrația se traduce prin tirania minorității asupra majorității și care o au agendă paralelă cu ceea ce simt, vor și cred românii, o agendă a unei pseudo-elite pentru care nu libertatea reprezintă idealul, ci pervertirea valorilor morale ! Demisia Raluca Prună !

3 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  aug. 05, 2016 @ 02:34:37

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. moreconnection
  aug. 05, 2016 @ 15:18:20

  Felicitari. Luptati acum pina nu e prea tirziu. LGBT nu au nevoie de nimic altceva decit de vindecare mintala si hormonala.
  Minoritatile fac presiune si majoritaea accepta fara mari impotriviri. Nu poti afla cine e de vina si cine practic impinge lumea spre pierzare. Stim ca Satan, dar practic prin cine lucreaza azi: Obama, Soros, Kilari, Pruna sau Minciuna.

 3. Trackback: Ultimele postari – August week 1 | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: