Apel la rugaciune pentru sora Bibi Danaila

Bibi Danaila

Venim cu un apel personal la post si rugaciune pentru sora Bibi Danaiala care in zilele trecute a fost diagnosticata cu cancer. Unul dintre privilegiurile blogging-ului este faptul ca am intalnit si am cunoscut multi frati si surori care slujesc lui Dumnezeu si sunt dornici sa sprijineasca orice lucrare buna si misiune care raspandeste Evanghelia bunului nostru Dumnezeu. Sora Bibi este printre acei frati si surori care ne-au ajutat si au contribuit la lucrarea blogului nostru de mai multi ani. Pana inca nici nu am cunoscut-o pe sora Bibi, ea distribuia predicile si postarile publicate pe blogul nostru pe grupuri ca si Yahoo, care au existat inainte de a deveni Facebook pentru folosul tuturor. (La inceput, Facebook era o aplicatie/reteaua de socializare folosita in mare parte de studentii de la facultati). Venita in America din Bucuresti, a cunoscut majoritatea slujitorilor penticostali din Romania, care  trecusera prin Biserica Filadelfia.  Sora Bibi stia (si ne anunta) de fiecare Evanghelizare din toate colturile Americii si nu numai. Lucrand acasa (home care) asculta predici in continu si apoi le recomanda. Si sa stiti, ca mai este o sora care la fel face si am observat ca in general surorile iubesc cuvantul lui Dumnezeu si il cauta si in cursul saptamanii pe internet.  Dumnezeu sa-i rasplateasca insutit si inmiit tot ce a facut pentru cauza Evangheliei si sa o ajute si pe viitor sa-L faca cunoscut pe El!

Bibi Danaila

Sora Bibi Danaila cu pastorul Cristian Ionescu si Petru Lascau

Sora Bibi facea si alte lucrari impreuna cu sotul ei (pentru o vreme), multiplicau casete (cu banii proprii) cu predici si mesaje si imparteau carti fratilor. Apoi, sora Bibi a ramas singura si viata nu a fost usoara de loc. A fost foarte grea. Si totusi, sora Bibi mergea inainte, slavea pe Domnul si ajuta cu tot ce putea si oriunde putea. In Martie, desi cu mari dureri la piciorul care i-a fost fracturat, a calatorit mai multe ore din Idaho pana la San Francisco unde a participat si la protestul pentru familia Bodnariu si-a facut mai multe poze si filmari de acolo.  Simtea si simte adanc cu familiile afectate si imi marturisea ca de multe ori citeste plangand stirile despre cate o familie si detaliile dureroase ale cosmarurile care ei le traiau fara copiii lor.De la sora Bibi am aflat in 16 noiembrie despre situatia familiei Bodnariu. Acea convorbire telefonica a declansat o lucrare de colaborare stransa de mai bine de 8 luni in care atunci cand nu mai puteam de oboseala de la munca care o faceam cu 5 ore de somn pe nonapte, nu numai ca ne ajuta cu stiri, dar se ruga mereu pentru noi si ne incuraja. Fara astfel de oameni, multi nu am putea sluji, ca rugaciunea de sustinere face mai mult decat orice.

Inca un lucru pe care eu personal l-am apreciat foarte mult a fost modul in care sora Bibi incheia orice conversatie: ” Ok, Domnul cu Tine”. Si doresc sa mai aud aceasta fraza multi multi ani in viitor! Doamne, ai mila! Doamne, lucreaza!

Bibi Danaila

Sora Bibi Danaila a anuntat public diagnosticul astfel: Astazi am fost diagonistata cu cancer si astept indurarea Domnului Isus El sa isi faca Voia Lui, si trebiue sa accept voia LUI prin orice ar fi sa trec cu El sintem mai mult ca Biruitorii.

Inca nu mi-a trecut socul acestei boli care a surpsins-o pe sora Bibi si pe noi toti, dar stim ca Dumnezeu nu este niciodata suprins de nimic. Gandul si rugaciunea familiei noastre este cerinta ca Dumnezeu sa se atinga de trupul sorei Bibi cu vindecare. Apelam la dvs. sa va alaturati noua si sa va rugati pentru sora Bibi si cei sase copii ai ei. Sora Bibi este o femeie tare, trecuta prin multe, dar inca plina de nadejde si dupa cum vedeti in anuntul dansei, in supunere voii lui Dumnezeu. Totodata, ca si orisice mama si bunica,  bineinteles ca sora Bibi are si dorinta ca sa poata sa-si vada nepoteii crescand si sa fie alaturi de copii si sa-i ajute. Dumnezeu, in marea Sa mila, sa ne asculte rugaciunile si sa se indure si de data aceasta.

Filipeni 4:6-7

6. Nu va ingrijorati de nimic; ci, in orice lucru, aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu, prin rugaciuni si cereri, cu multumiri.7. Si pacea lui Dumnezeu, care intrece orice pricepere, va va pazi inimile si gandurile in Hristos Isus.

O cantare care este o binecuvantare in necaz si incercare pe care sora Bibi o tot asculta:

Si inca una:

In clipele grele din viata, in clipe de suferinta, in clipele grele din viata, am strigat catre cel ce da viata..

9 comentarii (+add yours?)

 1. Estera Ciama
  aug. 05, 2016 @ 16:19:58

  ISUS ESTE MEDICUL SUPREM, LA EL ESTE VINDECARE ,GLORIE LUI !!!

 2. Delight in Truth
  aug. 05, 2016 @ 22:34:40

  We will pray for Bibi so the Lord will heal her. She has been instrumental in helping spread the word about the Bodnariu case. A true believer, indeed.

 3. Valeria Iancu
  aug. 06, 2016 @ 02:49:10

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 4. douavieti2015
  aug. 06, 2016 @ 12:56:40

  Rugaciune, post, strigate din inima pentru sora Bibi Danaila! Poate ca boala asta nu e spre suferinta sau mai rau, ci pentru slava lui Dumnezeu! Nadajduim si ne rugam!
  Domnul sa fie inaltat in vietile noastre!

 5. Trackback: Apel la rugaciune pentru Rusu Daniel – SPANIA | agnus dei - english + romanian blog
 6. Trackback: Ultimele postari – August week 1 | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: