CONDIȚIILE ȘI PAȘII IMPLICĂRII ÎNTR-UN CAZ GEN BODNARIU – 1

Marius si Ruth Bodnariu cu pastorul Cristian Ionescu

Pastorul Cristian Ionescu:…câteva concluzii, învățăminte din experiența acumulată începând cu ziua de 16 Noiembrie, 2015….

Popas pentru suflet

Nu îmi propun o prezentare exhaustivă a Cazului Bodnariu. Nu este locul, nici timpul, nici felul în care aceste câteva luni istorice să fie analizate în amănunt. În plus, totul este încă fierbinte. Mai târziu, la rece, amintirile se așează, fumurile se risipesc, lucrurile se clarifică.

Acum, fără a promite apariții zilnice, fără a prezice câte și fără a dezvălui detalii și situații specifice ale cazului, doar generic, doresc să ofer câteva concluzii, învățăminte din experiența acumulată începând cu ziua de 16 Noiembrie, 2015.

Vreau să încep prin a spune răspicat ceea ce mulți știu deja: războiul este al Domnului, noi suntem ai Domnului, deci și biruința și slava sunt întregi ale Lui!

Cine își închipuie că vreun demers uman, vreo strategie au determinat acest deznodământ greșește! Unde nu pune Dumnezeu degetul, cele mai capabile minți, cele mai abundente resurse vor falimenta. Unde lucrează Domnul, puținul nostru este suficient!

De…

Vezi articol original 589 de cuvinte mai mult

Anunțuri

2 comentarii (+add yours?)

  1. e.l.
    Aug 06, 2016 @ 04:51:35

    Cred ca ceea ce ar trebui sa se ceara este ca judecarea tuturor cazurilor de copii cu cetatenia romana sa se faca in Romania; sa nu se permita adoptia lor de catre alte tari; deci sa inapoieze copiii.Restul sa se faca la nivel de tara.Nu putem cunoaste toate situatiile, insa este vorba de respectarea drepturilor copilului.Am vazut ce „legi” au si”mai fac”:ANORMALE!

  2. Trackback: Ultimele postari – August week 1 | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: