Apel la rugaciune pentru Rusu Daniel – SPANIA

praying

Doamne Dumnezeul nostru ai mila de fratele nostru Rusu Daniel si atinge-i trupul cu vindecare deplina. Doamne, cerem interventia ta si totodata Iti multumim in numele Domnului nostru Isus Hristos!

UPDATE 7 iulie – Va mulțumesc..am sa va țin la curent în continuare cu starea lui..de moment e același, azi are 48h care spueau medicii ca dacă trece de ele s-ar putea sa să stabilizeze ..deși starea lui de moment e critica..va mulțumesc..Dumnezeu sa va binecuvinteze!

6 iulie 2016 SPANIA:

Multă pace,, ma numesc Matos Alina , locuiesc în Castellon, Spania, sunt membra bisericii Eben-ezer , Castellon unde păstorește fratele Mihai Moraru.

Aș dori sa va rog în numele lui Dumnezeu dacă puteți posta o cerere de  adunare la rugăciune pentru un tânăr membru al bisericii noastre Rusu Daniel în varsta de 26 de ani,  care în cursul zilei  de ieri 5/8/16..mai precis la 6:30 dimineață a avut un accident de munca…a căzut de la 12 metrii înălțime de pe acoperișul fabricii unde lucra …acum se afla în stare critica  în coma cu multiple fracțiuni….

va rog în numele Domnului dacă puteți posta o cerere de adunare în rugăciune pentru el, ca Dumnezeu sa se atingă de el și sa ii dea vindecare deplina ca sa poată fi o mărturie vie pentru lume…Va mulțumesc în numele Domnului.

(Email)

Rog în Numele Domnlui Isus Hristos, să ne rugăm pentru un tânăr din biserica Eben-Ezer Castellon, Spania. Numele lui este Daniel Rusu. A căzut de la 12 metri și se află in comă (starea lui este foarte complicată) la spitalul La Plana,Villareal,Spania. Este nevoie de „multe si mari” rugăciuni pentru el si familia lui. Dumnezeu să lucreze. AMIN!<< DĂ UN „SHARE/COMPARTIR” ȘI TU CA SĂ ÎNCEPEM ACEST „LANŢ” DE RUGĂCIUNI FIERBIŢI PENTRU TÂNĂRUL DANIEL. VĂ MULŢIMESC.>

Va rugam sa va aduceti aminte si de sora Bibi Danaila care a fost diagnosticata cu cancer saptamana trecuta. Domnul sa se indure si de ea si sa-i dea vindecare! (Vezi aici – Apel la rugaciune pentru sora Bibi Danaila

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: