CONDIȚIILE ȘI PAȘII IMPLICĂRII ÎNTR-UN CAZ GEN BODNARIU – 3

Familia Bodnariu Protest la Chicago

INFRASTRUCTURI EXISTENTE

Foarte, foarte important! Este greu să aduni… oameni. Mai ușor mobilizezi comunități de oameni!

Comunitățile evanghelice din România, Europa, America și Australia sunt numeroase, bine organizate și interdependente (prin relații de rudenie și prietenie, pastori și lideri).

Multe din aceste biserici și comunități au angajați care s-au putut implica în organizare. Pe structura bisericilor locale s-a putut face apel pentru strângerea fondurilor necesare. În aceste comunități avem avocați, jurnaliști, poligloți, demnitari, graficieni, specialiști IT și programatori, oameni cu relații și cunoștințe peste tot, toți cu o inimă deschisă și mare, gata de acțiune!

Mijloacele rapide de informare, comunicare și publicare în timp real a evenimentelor și știrilor au fost de maximă importanță!

Pe aceste considerente am format echipa de coordonare a acestor acțiuni, familia fiind nucleul de bază (am explicat de ce, într-o măsură, în postările anterioare) la care s-au adăugat un pastor, doi avocați de excepție, un jurnalist de elită și un prieten de nădejde pe care l-am angajat să nu facă altceva decât să urmărească 24/7 tot ce se spune în media despre Cazul Bodnariu. În stratul imediat următor au fost liderii locali fără de care, practic, mai nimic nu s-ar fi realizat!

Că aceasta este singura cale de a organiza un demers de amploare se vede și din manifestările anemice care au avut loc în alte țări și de către alte națiuni afectate de acțiunile Barnevernet: frecvență sporadică, participare redusă, impact neglijabil.

CONTINUARE aici – https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/08/08/conditiile-si-pasii-implicarii-intr-un-caz-gen-bodnariu-3/

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: