O biserica intreaga din Statele Unite este pe lista neagra a lui ISIS (15000 de crestini vizati de ISIS in SUA)

lista ISIS FOTO www.commdiginews.com

Traducere Agnus Dei – Sursa – http://www.christiantoday.com

Nu mai putin de 15.000 de americani sunt pe diferite „liste de ucidere”, pe care  organizația teroristă Statul Islamic (ISIS) au publicat-o, cu mulți dintre ei fără să știe că au fost marcati pentru moarte.

Autorul Michael Snyder, care scrie pentru Charisma News, spune ca unii dintre cei care sunt pe listele de omorâre au fost notificati de către FBI. Cu toate acestea, mulți nu au primit o notificare de la FBI și sunt conștienți că au fost marcati pentru moarte. Având în vedere că listele nu sunt disponibile în mod public, americanii nu pot ști dacă numele lor sunt pe listele de ucidere.

Circa News a reusit să obțină copii cu listele de omorâre și au  constatat că din cele 24 de persoane care au fost contactate în Texas, 22 dintre ele nu au știut că erau pe o astfel de listă.

Synder a spus săptămâna trecută, ca a fost contactat de cineva care i-a spus că FBI l-a informat că el și soția lui au fost pe listele de omorare ale lui ISIS.

Chiar si mai alarmanta a fost descoperirea lor că alți membri ai cuplului din biserica, inclusiv pastorul lor, sunt de asemenea, pe listele de  ucidere.

De unde a luat ISIS  aceste nume?

Synder spune ca aparent grupul terorist a primit numele acestor persone din directoarele bisericii postate pe Internet, „și așa o întreagă biserică a ajuns pe lista de ucidere a lui ISIS.”

Teroriștii islamici nu se tem să vizeze și să omoare oameni nevinovați din Europa de Vest și Statele Unite, așa cum au dovedit-o cu atacurile lor în Orlando, Dallas, Nisa, și Baton Rouge, spune Synder.

El cere bisericilor să înceapă să i-a problema de securitate intr-un mod mult mai în serios. Dansul citeaza un raport recent cu privire la un islamic radical în vârstă de 21 de ani, care a cumpărat un pistol și a recunoscut la poliție că  a planificat să meargă într-o biserica  mega din Detroit și sa începa să tragă in oameni in incaperea bisericii într-o duminică dimineața

După ce a fost arestat și ulterior acuzat în instanță, suspectul a spus că autoritățile din moment ce el nu a putut face jihad-ul său în Orientul Mijlociu, el a intenționat să „fac jihad-ul meu aici.”

Membrii acestei biserici din Detroit ar trebui să fie recunoscători că autoritățile au putut să oprească acel complot în avans „, pentru că măcelul ar fi fost de o proportie uriasa”, spune Synder.

 

 

 

Anunțuri

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: