Un europarlamentar șterge pe jos cu Raluca Prună, după ce ministrul justiției a declarat că susține căsătoriile homosexuale. Daniel Buda afirmă că sistemul de valori al românilor este imprescriptibl și IMUABIL

FOTO Coalitia pentru familie

FOTO Coalitia pentru familie

Declarațiile din ultimul timp ale ministrului justiției în favoarea susținerii căsătoriilor între persoane de același sex au atras o reacție puternică din partea europarlamentarului Daniel Buda.

Europarlamentarul Daniel Buda spune că Raluca Prună nu are ce căuta în funcția de ministru, mai ales că „pălăria de ministru este prea mare pentru unii dintre cei care, până mai ieri, mutau o hârtie dintr-un birou în altul pe la Bruxelles”.
„Nu pot să nu constat incompetența și incapacitatea doamnei ministru de a se ancora în realitățile vremurilor sau să constat că pur și simplu pălăria de ministru este prea mare pentru unii dintre cei care, până mai ieri, mutau o hârtie dintr-un birou în altul pe la Bruxelles. Nu că acesta ar fi un păcat sau un lucru rău. Dimpotrivă. Dar de aici și până să ignori realitățile și dorința a peste 3 milioane de cetățeni români de a fi inserat inclusiv în Constituție în mod expres faptul că o căsătorie este uniunea dintre un bărbat și o femeie, ține deja de bunul simț politic fără de care nu ai ce căuta în fruntea unui minister. Nici măcar ca tehnocrat! Nici ei nu își pot permite să ignore voința poporului. „Vox Populi, vox Dei”!”, a declarat Daniel Buda.
Citeste mai mult aici – http://www.activenews.ro/stiri-social/Un-europarlamentar-sterge-pe-jos-cu-Raluca-Pruna
Anunțuri

4 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Ultimele postari – August week 1 | agnus dei - english + romanian blog
 2. eliodora
  Aug 10, 2016 @ 02:46:46

  Intru/totul de acord; sa o cerceteze Dumnezeu!

 3. Trackback: Cer demisia ministrului Justiției, Raluca Prună | agnus dei - english + romanian blog
 4. Simona
  Noi 03, 2016 @ 14:14:13

  A cui reprezentanti sunt cei care conduc destinele tarii?In nici un caz al poporului.Rusine la toate guvernele de pana acum care au distrus Romania atat economic, social cat si moral.Va venii ziua in care veti da socoteala in fata lui Dumnezeu de toate raniile facute bietei tarisoare

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: