Lupta continua….Procurorii au adus acuzaţii împotriva ambilor părinţi Bodnariu din Norvegia

Marius si Ruth Bodnariu

Adevarul citeaza cotidianul norvegian NRK – Far og mor tiltalt for oppdragarvald i barnevernssaka i Naustdal Dar si Dagbladet raporteaza noua masura penala aici –  Norsk-rumensk foreldrepar tiltalt for oppdragervold

Procurorii au adus acuzaţii împotriva ambilor părinţi, în deja celebrul caz al familiei Bodnariu din Norvegia. Informaţia a fost confirmată, pentru presa norvegiană, de cei doi avocaţi ai părinţilor.

„Sunt aduse acuzaţii împotriva clientei mele pentru violenţe în educaţia copiilor“ a spus avocata mamei, Ingrid Breistein. Aceasta a mai declarat că Ruth Bodnariu şi-a recunoscut parţial vina: „Clienta mea a recunoscut că i-a mai lovit uşor, cu palma, pe copii, încă de la prima interogare a poliţiei“.

Televiziunea naţională din Norvegia (NRK) relatează că „mama şi avocata sunt surprinse că procurorii au decis, în cele din urmă, să-i pună pe părinţi sub acuzare în acest caz“.

cititi aici – http://m.adevarul.ro/news/eveniment/presa-norvegiana-parintii-bodnariu-pusi-urmarire-penala-violente-copiilor-confirma-avocatii-1_57ab56c55ab6550cb8a3bdf1/index.html

Anunțuri

13 comentarii (+add yours?)

 1. eliodora
  Aug 10, 2016 @ 13:51:13

  Sper ca nu se vor mai duce in tara aia cu atitia diavoli!!
  Ce Hartuiala, sa nu aiba liniste? Ma gandesc ce vrea Domnul ingaduind asta? O LUPTA MARE cu totii pentru toti copiii si schimbarea legilor; cum de au avut nerusinarea sa bage in inchisoare pe sotii Avramescu..asa fac cu toti..cine ii sustine? Cum de nu au respectat decizia tribunalului in cazul Avramescu? Este cumplit; atat de bucurosi eram toti.Dumnezeu nu i lasa; poate ca EL vrea sa facem pentru toti copiii acelas lucru.Nu stiu.

 2. Ghita L
  Aug 10, 2016 @ 17:44:31

  Cred cä norvegienii vor sa le strice un pic imaginea ca sa aparä ei nu asa intunecati ,dar dupa ce le-am fäcut noi lor,pacä il vad pe Irod turbat ca -l cauta pe fiul lui Iosif si Maria peste tot si nu-l gäseau…cä sa näscut un Impärat si dacä Isus e Rege tronul lui Irod se surpa,..Oricum copiii au fost primiti ca niste printi ,si bucuria lor toti a devenit si bucuria noasträ..,ne bucuräm sä-i stim aproape,si asa X este zona turistica,la X se trece prin … cine nu stie….

  • Avram
   Aug 10, 2016 @ 23:47:08

   Ghita L
   Dupa ceea ce s-a intamplat astazi este bine ca sa nu se afle locul unde se gaseste familia. Se vede ca monstrul norvegian inca nu si-a incheiat atacurile asupra acestei familii si a altora. God bless you.

 3. octavpelin
  Aug 11, 2016 @ 02:19:35

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 4. Valeria Iancu
  Aug 11, 2016 @ 03:15:54

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 5. pătrățel
  Aug 11, 2016 @ 07:23:30

  de acord ca nu e bine sa se stie locul in care se gaseste familia. as vrea doar, pentru linistea mea, sa stiu ca acel loc nu e norvegia si nici nu va fi vreodata.

 6. douavieti2015
  Aug 12, 2016 @ 09:06:09

  M-am mirat ca comentariul meu nu mai este, dar ma bucur sa vad ca ati modificat locurile cu X. Este cel mai bine asa!
  Dumnezeu sa va binecuvinteze.

  • rodi
   Aug 12, 2016 @ 19:26:03

   l-am corectat aseara si nu am mai ajuns sa-ti multumesc ca asa e cand lucram doi la acelasi proiect, mai scapam cateodata greseli. Multumim mult pentru semnalare.

 7. douavieti2015
  Aug 13, 2016 @ 00:10:17

  Dar nu trebuie, sora Rodi sa-mi multumiti! Ne indemnam unii pe altii, ne ajutam, ne atragem atentia, suntem cu totii o echipa si avem aceeasi tinta! Slujim aceluiasi Tata si avem acelasi ideal!
  Noi facem nimic pe langa dumneavoastra, care faceti totul.
  Fiti binevuvantati, frati iubiti!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: