Adevărul – Reacţii dure după începerea urmăririi penale în cazul Bodnariu: „Caracatiţa uriaşă nu pierde şi nu rămâne datoare“

Familia Bodnariu protest

Acest caz este foarte serios. Sa fim gata din nou sa sprijinim familia Bodnariu cu tot ce avem la dispozitie.

…indiferent dacă soţii Bodnariu aleg să se stabilească în Norvegia sau în România, procurorii norvegieni pot continua ancheta.  

….procurorul de caz poate cere chiar arestarea preventivă.

Procuratura din Norvegia a început urmărirea penală împotriva lui Marius şi Ruth Bodnariu, acuzaţi de violenţe asupra copiilor. Informaţia a fost făcută publică în urmă cu două zile de presa norvegiană, iar susţinătorii familiei spun că familia Bodnariu face obiectul unei anchete penale încă din momentul preluării copiilor, anunţul fiind parte a luptei dintre soţii Bodnariu şi autorităţile norvegiene.

Soţii Bodnariu, puşi sub urmărire penală de procurorii norvegieni, pen… Prima poză cu soţii Bodnariu şi cei cinci copii, reuniţi după 210 de z… Fenomenul Bodnariu, familia care şi-a recuperat copiii „confiscaţi” de… Reunită după decizia Barnevernet de a-i înapoia pe toţi cei cinci copii, familia Bodnariu a plecat în concediu, una dintre destinaţiile celor doi soţi fiind România. Ancheta penală începută odată cu deschiderea cazului şi preluarea copiilor, în noiembrie anul trecut, a continuat, iar în urmă cu două zile presa norvegiană a anunţat punerea sub acuzare a celor doi părinţi.

Informaţia a fost confirmată, pentru presa norvegiană, de cei doi avocaţi ai părinţilor.

Reprezentanţii familiei au anunţat că vor transmite un comunicat de presă cu o reacţie la anunţul presei norvegiene, dar până la ora redactării acestui material familia Bodnariu nu a transmis un punct de vedere. Singura reacţie a fost din partea fratelui lui Marius Bodnariu, Daniel Bodnariu, care a postat pe pagina sa de Facebook mai multe poze cu familia Bodnariu „happy”, pe un deal care pare a fi în România. Surse apropiate cazului susţin că din punct de vedere al anchetei penale din Norvegia, situaţia părinţilor este neschimbată, fiind aceeaşi din momentul deschiderii cazului, când pe numele lor a fost deschis un dosar penal. Surse judiciare au explicat pentru „Adevărul” că indiferent dacă soţii Bodnariu aleg să se stabilească în Norvegia sau în România, procurorii norvegieni pot continua ancheta. Aceleaşi surse au precizat, însă, că în cazul în care cei doi soţi sunt citaţi pentru audieri în Norvegia, iar aceştia refuză să se prezinte în faţa autorităţilor, se poate interpreta că se sustrag anchetei penale, iar procurorul de caz poate cere chiar arestarea preventivă.

Citeste mai mult: adev.ro/obr36t

 

 

6 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  aug. 12, 2016 @ 01:46:28

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. Ghita L
  aug. 12, 2016 @ 02:56:34

  Ghita Lavric Ghita Lavric Dacä autoritätile norvegiene au pretentia cä pot sä härtuiascä in continuarie o familie in care cel putin 6 sunt cetäteni romäni, poate ar trebui ca si autoritätile romäne sä dea curs unui proces care sa vizeze persoane din administratia barnevernet,care prin deciziliile tendentioase si iresponsabile au traumatizat parintii si copiii acestei familii si nu numai,marcänd iremediabil viata lor,sa vina si ei la procese si termene in Romänia nu numai noi la ei,sä le ceara despagubiri daune morale si fizice ,emotionale,mäcar vreo 500 milioane euro (ca ei platesc 120 de mii pe an la un singur surogat) nu da-i copiii inapoi dupä atäta timp,cu urme de violente fizice, stii a-i ai gresit si nu iti ceri nici scuze, si de ce nu si un proces la Haga cäci dupa procesele nazismului cänd cäteva zeci de mii de copii care care au fost tratati inuman de Norvegia dupä räzboi si singura lor vinä a fost ca sau nascut pe timp de razboi si aveau o mama norvegianä muritoare de foame si un soldat dominant neamt ar merita si un proces ,,Barnevernet,, sä iasä mizeria toatä si sä mai invete si tari ca Anglia si täri nordice care umbla cu capul pe sus prin consilii europene cu mari pretentii de democratie ce ar vrea urmate ca model..cä vorba romänului buturuga mica poate sa rästoarne carul mare ,cä unde pune omul mäna pune si Dumnezeu mila

 3. douavieti2015
  aug. 12, 2016 @ 03:08:00

  Cotidianul „Adevarul” ar trebui sa stie ca acestea nu sunt reactii dure, ci absolut normale. Anormal ar fi sa stam toti in patratica noastra si sa ne vedem de viata noastra egoista, cum trist fac multi crestini, ca nu vorbim de cei de-afara. Ba chiar si cei de -fara ar trebui sa se implice, fiindca tarile pagane vizeaza ORICE familie.
  Pentru ei nu conteaza culoarea politica, religioasa, nici macar a pielii… Copil sa fie, caci homosexualii nu pot reproduce. Deh, placerea vinovata are costurile ei…

 4. Valeria Iancu
  aug. 12, 2016 @ 03:14:40

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 5. Aristotel Popescu
  aug. 13, 2016 @ 14:37:01

  Veti fi prigoniti…De mii de ani crestinii sunt prigoniti, si pana la venirea Mirelui, prigonirea nu v-a inceta.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: