CARACATIȚA NORVEGIANĂ LOVEȘTE DIN NOU…

Bodnariu 1

CARACATIȚA NORVEGIANĂ LOVEȘTE DIN NOU…
De câteva zile mass-media românească vorbește din nou despre „cazul Bodnariu”. Am fost întrebat, de mai mulți, ce opinie am despre decizia Procuraturii de a-i pune pe Marius și Ruth Bodnariu sub urmărire penală. Voi fi foarte scurt de data aceasta.

Mai întâi vreau să-mi exprim public satisfacția pentru victoria împotriva unui sistem inuman și diabolic reprezentat de Barneverent. Faptul că toți cei cinci copii s-au întors în familie este dovada clară că Barnevernet a greșit și a cladit un caz pe minciuni și acuzații false.

Apoi mă bucur foarte mult că Marius, Ruth și cei cinci copii sunt în România. I-am întâlnit, i-am îmbrățișat, am râs împreună, am plâns împreună, ne-am rugat și I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru această victorie. Nu regret nici o clipă implicarea în sprijinul lor și nici expunerea publică, uneori destul de riscantă și…deocamdată, doar atât.

Cât despre această decizie a Procuraturii, consider că este un act de șicanare din partea sistemului norvegian „perfect”, care nu poate accepta că a fost învins cu armele lui. Ce acuzații noi au? Aceleași minciuni ale Barnevernetului! Dacă nu e stupiditate în această acțiune, atunci e doar răutate și perversiunea unui sistem care nu poate accepta că este imperfect și că a fost învins de o familie de oameni simpli, dar cu principii creștine puternice, care au avut de partea lor oameni cu inimă mare și un Dumnezeu atotputernic în care și-au pus încrederea.
Samy Tuțac
P.S. Sunt unii care au comentarii „interesante”, dar ei nu au trecut prin ce a trecut familia Bodnariu. Și apoi…Dumnezeu ne-a chemat să fim buni, dar nu proști…

Samy Tuțac

6 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  aug. 11, 2016 @ 15:03:18

  Reblogged this on DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. Trackback: George Alexander – Cazul Bodnariu, din nou… preocupă Norvegia! | ARMONIA MAGAZINE - USA
 3. octavpelin
  aug. 12, 2016 @ 01:43:01

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 4. Valeria Iancu
  aug. 12, 2016 @ 03:12:17

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 5. toma
  aug. 12, 2016 @ 05:12:22

  Doamne dar ce fel de organizatie e aceea care mustră pentru credinta in Dumnezeu .Oare nu este anticristul ? Au ei reguli la cit de crestinism trebuie sa fie o familie ?Sa se vadă pe ei însisi la credinta in DUMNEZEU sa nu judece ei .

 6. Livia Capusan
  aug. 12, 2016 @ 16:47:56

  STIU CA CE A INCEPUT DZEU V-A DUCE LA BUN SFIRSIT..

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: