Crestinii trebuie sa-si ascunda Bibliile In Germania

Biblia

Traducere Agnus Dei – SURSA Breibart – Christians Forced to Hide Bibles Amid Migrant Muslim Death Threats

Erika Steinbach membra al Camerei Inferioare al Parlamentului German (Bundestag) și pastorul Mahin Mousapour nascut in Iran, a cerut luni la o conferinta de presa , sancțiuni mai ferme pentru musulmanii care abuzează creștinii din Germania.

Subliniind faptul ca creștinii suferă de violență, hărțuire și amenințări cu moartea în locuințe de migranți, doamna Mousapour a criticat Germania pentru acordarea Islamului „prea mult respect”. Declarand atacuri motivate de ură anti-creștine un afront la valorile germane, politicianul Erika Steinbach, a cerut guvernului deportarea migranților care insultă sau atacă pe creștini.

La conferința de presă Dna Mousapour, care s-a convertit la creștinism în urmă cu mai mult de 25 de ani, a raportat că creștinii se confruntă cu diverse forme de persecuție în locuințe de migranți.

Dna Mousapour a avertizat că creștinii care trăiesc în locuințe de migranți li se spune că sunt „impuri ca un caine” si merita moartea pentru respingerea Islamului.

„Jucăriile copiilor creștini sunt distruse, solicitanții de azil creștini li se spune nu numai să spele vasele lor după ce mănâncă, dar, de asemenea, că ei trebuie să curețe întreaga bucătărie, deoarece altfel ar fi” necurati „. Mulți musulmani solicitanți de azil numesc pe toți creștinii necurati. Serviciile bisericii sunt ținute în secret, și bibliilesi crucifixurile trebuie să fie ascunse „, a explicat ea.

Dna Mousapour, pastor al Bisericii Evanghelice Liber, a dezvăluit faptul că, chiar și convertiții care nu mai trăiesc în locuințe de migranți atrag furia musulmanilor, și au povestit experiența lor de a fi amenințati cu cutitul pe stradă.

Persoana politica din Uniunea Creștin Democrată (CDU), a numit aceste actiuni anti-creștine ca sunt ura si crime oribile „atacuri asupra valorilor noastre fundamentale și a Constituției noastre.

„Acest tip de crimă are o greutate, dupa mine, mai mult puternica decât furtul din magazine. Dacă nu facem nimic si nu vom adresa aceasta situatie, vom pierde bazele noastre fundamentale în această țară „, a adăugat ea.

Dna Steinbach a pledat pentru deportarea musulmanilor care atacă sau insultă migranții creștini pe baza religiei lor.

Un critic vocal al politicii cancelarului Angela Merkel de a deschide granițele Germaniei, dna Steinbach a solicitat Uniunii Europene să înființeze tabere de refugiați in afara frontierelor externe ale blocului. Aici, a spus, populara MP ca migranții vor ” rămâne până când se termină războiul, apoi se vor duce înapoi acasă”.

Pastorul a spus că a simțit că o „toleranță eronată” a condus Germania să fie excesiv de respectoasa față de Islam, arătând spre aranjamentele de Ramadan ca un exemplu „dezastruoas” a acestui lucru.

Pe parcursul lunii islamice de post, adăposturile de migranți în Germania au furnizat programe de alimentație pentru musulmani, creștinii primind doar resturi. In aceasta perioada de timp creștinii s-au vazut deranjați de musulmani care mâncau și recitau surahuri înainte de răsăritul soarelui și apoi stateau până foarte târziu pentru cină.

Dna Steinbach a cerut ca sistemul să fie revizuit pentru anul viitor. Ea a sugerat ca locuințele de migranți sa serveasca „” micul dejun, prânz și cină, ca de obicei „, și că persoanele care doresc să tina post pot sa-si tina mancarea pentru a o mânca mai târziu.

Dna Mousapour a comentat: ,,Suntem aici, în Germania, într-o tara creștina! Nu trebuie s permitem altora sa schimbe aceasta.”

Anunțuri

6 comentarii (+add yours?)

 1. Ghita L
  Aug 12, 2016 @ 09:26:11

  Pe länga celelante analize care putem spune ca intr-o anumitä mäsurä sunt obiective,un citat mi-a atras atentia,, In aceasta perioada de timp creștinii s-au vazut deranjați de musulmani care mâncau și recitau surahuri înainte de răsăritul soarelui ,,M-am intrebat oare cänd reusesc si crestinii sä-i deranjeze cu rugaciuni si cäntari inainte de rasarit s-au de muncä pe musulmanii care s-au europenizat si pe crestinii care au uitat sä mai dea pe la biserica,si au devenit nepracticanti….parcä-l väd pe Dl Isus impresionat de credinta femeii siro-feniciene dispus sa ia päinea de la copiii suprasaturati si s-o dea la cei erau väzuti ceva mai räu decät cateii de companie..

 2. moreconnection
  Aug 12, 2016 @ 09:30:54

  In sfirsit cineva sa trezit. Crestini trebuie sa fie mai activi si mai prudenti. Ei ar trebui sa aiba permisiunea sa predice in public si personal la toti musulmani veniti pe teritotiul Germaniei, iar daca unul misca in front sa fie arestat imediar si deportat. Musulmanilor ar trebui sa li se dea un formular sa-l semneze in care sa fie prevazut adaptarea la Europa fara impunerea Islamului si practicarea lui in afara casei lor.
  Va doresc tutoror trezire si actiune grabnica.

 3. Mike Olari
  Aug 12, 2016 @ 09:40:51

  Reblogged this on DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 4. Ioan
  Aug 14, 2016 @ 07:49:06

  Germanii obligati sa-si ascunda BIBLIILE, francezii darama mosheile, Erdogan in Turcia darama Biserici Crestine si terorizeaza crestinii, musulmanii din Orientul Mijlociu omoara crestinii, si cu toate astea conducatorii Romaniei vor sa le costruiasca MEGA (!) moscheea, iar Poporul Roman tace …deocamdata! Cand se va trezi, sa nu fie PREA TARZIU!

  16. Atunci împăratul a poruncit să aducă pe Daniel, şi să-l arunce în groapa cu lei. (Daniel 6)

  Dupa cum se vede, Daniel nu si-a adus leii in casa si nici nu a intrat de buna voie in groapa cu lei , ci a fost aruncat! Leii erau hraniti de la distanta, nu le dadeau mancarea din mana!

  Doamna Merkel a facut altfel, spre nenorocirea multora si fizic si spiritual! Se pare ca nu a citit cartea „Daniel” din BIBLIE, cu toate ca parca pretinde a fi crestina. Nu cumva sa fie si ea nevoita sa se ascunda de …lei, nu numai BIBLIILE!

  Mare lucru si Intelepciunea venita de sus, scrisa in…BIBLIE, pe care ea nu o are, spre nenorocirea multora din Europa!

  Ce sa mai zicem si de Romania si conducatorii ei, care o iau pe urmele lui Merkel cu MEGA (!) moscheea, pe care francezii s-au convins ca trebuie …daramate, NU construite, cum vor Nastase, Ponta, Iohannis si alti …interesati financiar de comisioane grase, adica mita mare, spre nenorocirea poporului Roman!! Toti cei enumerati si alti sustinatori ca ei, pretind a fi crestini, care „crestini” sunt interesati de profituri persinale, chiar daca dupa ei vine…potopul de nenorociri!

  Iata ce zice Cuvantul Lui DUMNEZEU – BIBLIA: 3. Omul chibzuit vede nenorocirea şi se ascunde, dar cei proşti merg înainte şi sînt pedepsiţi. (Proverbe 22).

  DUMNEZEU sa aiba mila de Romania, Europa, America si Lume, ca de la oameni nu sunt sperante!

 5. Horațiu Cristian Filip
  Aug 14, 2016 @ 20:02:53

  Frati si surori, cititi si EVANGHELIA pusa in practica, Vietile Sfintilor ! Ca sa gasiti raspunsuri, actuale … Pt ca Domnul, este acelasi, ieri, azi si in veac ! Urechea mea mai scade in acuitate ! Iertati …

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: