Adevărul: Jihadiştii Statului Islamic au răpit aproape 2.000 de civili în nordul Siriei (şi cel puţin 60 de creştini)

i s i s FOTO Flash - Mass abductions in Syria by the Islamic State group ... www.france24.com
In orasul Al-Qaryatain, la 100 km distanta de Palmyra, ISIS a rapit 250 de civili dintre care 60 au fost crestini.Inca 250 de oameni sunt dati disparuti potrivit Newsweek/Europe. Sansele sunt foarte mici ca vor scapa din captivitate, intentia organizatiei ISIS este de a folosi femeile si fetele ca sclave sexuale si restul cas sa fie omoriti. (In raportul de mai jos, de la Adevarul, nu este notat numarul crestinilor care au fost rapiti).
Adevarul raporteaza din alt oras tot in Siria:
Jihadiştii Statului Islamic au răpit aproape 2.000 de civili în nordul Siriei

Frontul Sirian Democratic (SDF) susţine că jihadiştii Statului Islamic au răpit, vineri, aproape 2.000 de civili, care au încercat să scape din fostul bastion al grupării teroriste din localitatea Manbij, situată în nordul teritoriului Siriei.

”În timp ce se retrăgeau dintr-un district al Mabij, jihadiştii au răpit aproape 2.000 de civili”, se arată într-un comunicat al SDF.

Citeste mai mult: adev.ro/obtc16

2 comentarii (+add yours?)

  1. octavpelin
    aug. 14, 2016 @ 01:49:19

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  2. Ioan
    aug. 14, 2016 @ 07:51:46

    Germanii obligati sa-si ascunda BIBLIILE, francezii darama mosheile, Erdogan in Turcia darama Biserici Crestine si terorizeaza crestinii, musulmanii din Orientul Mijlociu omoara crestinii, si cu toate astea conducatorii Romaniei vor sa le costruiasca MEGA (!) moscheea, iar Poporul Roman tace …deocamdata! Cand se va trezi, sa nu fie PREA TARZIU!

    16. Atunci împăratul a poruncit să aducă pe Daniel, şi să-l arunce în groapa cu lei. (Daniel 6)

    Dupa cum se vede, Daniel nu si-a adus leii in casa si nici nu a intrat de buna voie in groapa cu lei , ci a fost aruncat! Leii erau hraniti de la distanta, nu le dadeau mancarea din mana!

    Doamna Merkel a facut altfel, spre nenorocirea multora si fizic si spiritual! Se pare ca nu a citit cartea „Daniel” din BIBLIE, cu toate ca parca pretinde a fi crestina. Nu cumva sa fie si ea nevoita sa se ascunda de …lei, nu numai BIBLIILE!

    Mare lucru si Intelepciunea venita de sus, scrisa in…BIBLIE, pe care ea nu o are, spre nenorocirea multora din Europa!

    Ce sa mai zicem si de Romania si conducatorii ei, care o iau pe urmele lui Merkel cu MEGA (!) moscheea, pe care francezii s-au convins ca trebuie …daramate, NU construite, cum vor Nastase, Ponta, Iohannis si alti …interesati financiar de comisioane grase, adica mita mare, spre nenorocirea poporului Roman!! Toti cei enumerati si alti sustinatori ca ei, pretind a fi crestini, care „crestini” sunt interesati de profituri persinale, chiar daca dupa ei vine…potopul de nenorociri!

    Iata ce zice Cuvantul Lui DUMNEZEU – BIBLIA: 3. Omul chibzuit vede nenorocirea şi se ascunde, dar cei proşti merg înainte şi sînt pedepsiţi. (Proverbe 22).

    DUMNEZEU sa aiba mila de Romania, Europa, America si Lume, ca de la oameni nu sunt sperante!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: