Familia Bodnariu a comunicat decizia de stabilire în România autorităţilor din Ţara Fiordurilor

Bodnariu 2

Marius şi Ruth Bodnariu, familia din Norvegia rămasă fără copiii luaţi de Barnevernet, au luat decizia de a se stabili în România. Anunţul a fost făcut după ce Poliţia norvegiană a anunţat că va continua ancheta penală împotriva celor doi soţi. Decizia de stabilire în România a fost, însă, luată înainte de anunţul Poliţiei norvegiene, hotărârea fiind comunicată autorităţile din Ţara Fiordurilor în urmă cu câteva zile.

Barnevernet, Serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia primeşte o lovitură dură din partea familiei Bodnariu, care a luat decizia de a rămâne în România, unde soţii Bodnariu şi cei cinci copii ai lor au venit în vacanţă. La începutul acestei săptămâni, autorităţile norvegiene au anunţat continuarea anchetei penale în dosarul în care soţii Bodnariu sunt acuzaţi…………..

Citeste mai mult: adev.ro/obu23y

Reclame

4 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  aug. 13, 2016 @ 07:57:14

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. alexfrinc90
  aug. 13, 2016 @ 11:58:43

  Cred ca au luat decizia corecta, in urma consultarii cu Dumnezeu. El are totul in control. Slava Domnului. El le-a purtat de grija pana in prezent, cu siguranta le va purta de grija in continuare.

 3. mike
  aug. 13, 2016 @ 23:31:34

  Intrebare –=de ce au returnat copii –familiei?? daca au ajuns la concluzia ca parintii au fost nevinovati -(nu sau gasit probe de leziuni fizice –inclusiv bebelusul pus la radoscopie )–atunci de ce se chinue ratacitii astia de (destepti inapoiati )sa rascoleasca in rahatul lor ?? Dupa mine e un non-sens –si mai trist e ca acei procurori nu se vad cit de deraiati sunt –Doamne mare gradina ai si multi inafara ei–

  • rodi
   aug. 13, 2016 @ 23:47:45

   Protectia Copilului a pierdut cazul, dar procurorii tot vor sa-i penalizeze pe parinti. Pentru noi e nonsens, nebunie, dar pentru ei e modus operandi. Asa au facut in absolut fiecare caz. E incredibila masinaria asta norvegiana.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: