Americanii provoacă panică. Vor să facă experimente pentru crearea animalelor parţial umane

stemcellhybrid FOTO http://www.npr.org/

Guvernul Federal American a anunţat că va finanţa controversatele experimente care implică implantarea unei celule stem umane în embrionul unui animal pentru a crea un animal parţial uman.

Institutul Naţional pentru Sănătate din Statele Unite ale Americii propune o nouă politică pentru a le permite cercetătorilor să acceseze fonduri federale, pentru a crea himere în medii controlate.

Una dintre problemele proiectului ar putea fi animalele care ar putea avea parţial creier uman, fiind capabile să conştientizeze sau să gândească precum oamenii.

Citeste mai mult aici – DESCOPERA.ro: Americanii provoacă panică. Vor să facă experimente pentru crearea animalelor parţial umane

ENGLISH

In Search For Cures, Scientists Create Embryos That Are Both Animal And Human

2 comentarii (+add yours?)

  1. octavpelin
    aug. 16, 2016 @ 01:42:03

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  2. mirona
    aug. 17, 2016 @ 12:56:43

    ei, nu stiti voi, dar astfel de „creaturi” exista de multa vreme, precum barnevernetul, sau alte „contrafacute” vietati care au la exterior aspect de oameni, dar pe dinauntru sunt lupi rapitori, cu comportamente de diverse fiare salbatice …. deci, asa ceva exista de multa vreme, acuma probabil ca se lucreaza doar la aspectul exterior, ca sa creeze „babau” (puneti voi la plural, ca eu nu stiu care este pluralul lui „babau” , sa-mi fie iertata ignoranta !) ….

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: