Norvegia Aude – UPDATE august 2016

Am fost intrebati despre un posibil update la articolul cu linkul de mai jos care ne-a provocat si noua o curiozitate pentru ca nu verificam statistica prea des, de fapt, nu am mai verificat-o de cateva luni… Iata statistica accesarilor din diferitele tari aici in aceasta captura de screen. Nota- numarul accesarilor denota numarul adreselor IP care au accesat saitul nostru. Fiecare casa are IP-ul propriu si numarul denota cate IP-uri/case au accesat cel putin o data saitul nostru.

Pentru cititorii care sunt mai noi pe acest blog, puteti afla mai multe articole despre modul corupt prin care actioneaza Barnevernet smulgand copiii din bratele parintilor care le-au dat viata, intrand pe linkul de mai jos unde veti gasi linkuri la multe alte articole despre abuzurile Barnevernet.

Citeste primul articol, vezi statistica aici – NORVEGIA AUDE 12 Februarie, 2016 – https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/02/12/norvegia-aude/

Stats 15 august 2016

Urmatoarea captura: Numarul vizitatorilor noi, ZILNIC, (se numara cand intra o noua adresa IP pe sait) din NORVEGIA in perioada ultimelor 3 luni:

stats last 3 months thru 15 aug 16 new visitors Norvegia

11 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  aug. 16, 2016 @ 01:44:28

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. Valeria Iancu
  aug. 16, 2016 @ 03:26:55

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 3. Ghita L
  aug. 16, 2016 @ 04:27:55

  Facem o precizare statistica prezinta adaugarea de noi vizitatori in afarä de media de 8000 lunar spre exemplu pt Norvegia(24000 pe trei luni),spunem asta ca unii au ridicat din spräncene pe alte pagini,sau nu am inteles eu bine ? daca se pot da precizari….

  • rodi
   aug. 16, 2016 @ 10:04:02

   24,000 sunt toti de la inceputul blogului nostru din 2011. Prima statistica arata cifrele cumulative de la inceput, cand am adaugat acel widget cu numaratoare pana in prezent. A doua statistica reprezinta cati norvegieni (numai persoane noi, deci persoane care in acea zi au intrat pe blog pentru prima data) si aici arata media zilnica de noi accesari din ultimele trei luni.

 4. Trackback: Norvegia și Barnevernet urmăresc articolele despre copiii furați de ei! | ARMONIA MAGAZINE - USA
 5. Raut Florica
  aug. 16, 2016 @ 10:59:53

  sa auda si sa vada si sa stie ca sunt uni din ei fii satanei .si daca nu se pocaiesc vor ajunge in iad .

  • nimeni
   aug. 17, 2016 @ 06:04:52

   Poate vreo 95% din cei care au accesat blogul din Norvegia or fi chiar romani, poate majoritatea pocaiti plecati acolo dupa prosperitate si speriati de ce face Barnevernetul familiilor mixte sau familiilor de straini! Restul, poate sunt nepocaiti, oameni din lume, care poate doar cauta informatii despre Barnevernet sau update-uri despre incercarile prin care trec familiile de acolo… AR FI ABSURD sa ne gandim ca intra numai cei de la Barnevernet, de vreo 11.000 de ori pe zi sau pe luna (nu am fost foarte atent la cifre)!! Cu siguranta ca intra si Barnevernet si citeste insa asta cred ca ar trebui sa fie poate 2-3 vizite din cele… multe, cate sunt!! (2-3 dar totusi suficiente pentru ca apoi isi fac planuri cum sa mai atace si ce sa mai faca rau; nu au dovedit din plin ca asta le este scopul? deci sub pretextul „binelui copilului” de fapt Barnevernet duce o lupta oarba pentru a ataca si a face raul, a distruge familii si copii care ajung fie la sinucidere fie ajung criminali in serie gen Breivik – asta face Barnevernet)

   Zic si eu… Acum daca tot stim ca si Barnevernet priveste si citeste blogul, cred ca ar merita sa scoateti la lumina si mai mult din ceea ce ei fac, adica sa-i dati pe fata publicand cazuri reale si dovezi impotriva lor! Si spun asta cu un singur lucru in gand: intunericul URASTE lucrarea luminii! Satana URASTE sa fie dat pe fata, sa-l vada toti asa cum este! Satana isi bazeaza intreaga lucrare pe MINCIUNI!! Si odata ce este dat pe fata, ii este spulberata „imaginea”, adica masca mincinoasa, si toata lumea il vede asa cum el este de fapt!! La fel si cu Barnevernet: daca este asa cum cred eu (oare pot gresi?!), atunci Barnevernet va uri sa fie dat pe fata, sa fie vazut asa cum este el de fapt, sa-i cada „imaginea”!… (masca)

   • rodi
    aug. 17, 2016 @ 10:16:28

    vom continua sa expunem ce se intampla in Norvegia si in alte tari tocmai pentru ca majoritatea cititorilor sunt romani stabiliti in diaspora si au nevoie de aceste informatii. Am invatat ca sunt multi romani care nu cunosc multe din legile din tara lor ‘adoptiva’ pentru ma nu sunt mediatizate in media locala si intelegem importanta de a -i informa. Cat despre cei de la Barnevernet, dupa cate am observat de la discutii pe grupuri in Facebook si pe bloguri, au lasat-o foarte moale, nu mai prea isi fac prezenta ca si inainte.

 6. Ghita L
  aug. 17, 2016 @ 00:17:44

  Alex,L are o intrebare la art.Norv,aude din pag.ProRei.Familie ,poate il putem limpezi ,cä-si asa-i destul de amärät,,Eugene Lukjanenko in UK only?for which period of tim

 7. Ghita L
  aug. 17, 2016 @ 00:25:20

  La pagina redistribuire Lavrc Norv.aude aug 2016 (nu la ,vechea postare din marite)sä-l bagam putin in seamä

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: