Samy Tuțac: CINE PLĂTEȘTE PENTRU ATÂTA DURERE?

Scrisoarea părinților Bodnariu către Protecția Copilului din Norvegia
Bodnariu 2Marius şi Ruth Bodnariu, alături de cei cinci copilași, au luat decizia de a se stabili în România. Hotărârea lor a fost comunicată autorităţilor din Naustdal printr-o scrisoare trimisă în timp ce familia se afla în vacanță în România. Dincolo de faptul că este scrisă cu mult bun simț, scrisoarea aparută în “Jurnal de Nord”, publicație românească din Norvegia, lasă să se vadă durerea provocată de sistemul inuman al Barnevernetului. Am multe întrebări în minte acum, dar mă opresc doar la două acum.

Oare va putea fi oprită barbaria “statului asistențial” împotriva familiei? Cine plătește pentru atâta durere? Și încă una totuși…oare ne vom trezi la realitate să înțelegem că Dumnezeu, prin drama familiei Bodnariu, ne-a tras un puternic semnal de alarmă? Sper să nu fim noi “biserica fecioarelor nechibzuite” adormite într-o vreme când vegherea, rugăciunea și acțiunea sunt mai necesare ca oricând.

CONTINUARE aici – http://www.baptist-tm.ro/cine-plateste-pentru-atata-durere/

Anunțuri

10 comentarii (+add yours?)

 1. gabrielmarinescu1960
  Aug 15, 2016 @ 12:00:59

  Hai sa fim cinstiti acum durerea este o amintire,ea a fost intensa,a fost teribila si greu de imaginat cat a insemnat ea pentru familia Botnariu,dar acum totul s-a rezolvat,copiii sunt in familia reintregita,reunita si Dumnezeu sa-i tina asa fericiti si sanatosi pana la adanci batranete.Daunele de care vorbim acum sunt traumatice si ar trebui ca ele sa se constituie in despagubiri uriase ca si lectie pentru abuzurile comise,pentru excesul de zel si abuzul de putere cu care in cele din urma aceasta criminala organizatie Barnevernet rapeste copiii din familiile lor si-i da spre adoptie nu de putine ori cuplurilor scarnave de homosexuali,aceasta ciuma de dereglati ce prind puteri tot mai mari si datorita averii isi pot permite sa abuzeze de organizati corupte si functionari guvernamentali corupti pentru a-si face mendrele cu si contra oamenilor cinstiti si normali.Aceasta familie devenita de acum un adevarat fanion,un port-drapel al celor napastuiti si abuzati dar care au reusit sa izbandeasca contra abuzurilor trebuie despagubita cu MILIOANE si milioane de euro sau coroane norvegiene pentru vinovatia rapirii si destramarii familiilor!Aceasta dreptate devenita necesara trebuie sa constituie cel putin o LECTIE pentru cei ce se amesteca in familiile altora si sa duca fie la desfintarea acestei organizatii criminale,fie la diminuarea puterii absolut anormale de care inca se bucura!

  • rodi
   Aug 15, 2016 @ 12:38:01

   daunele sunt uriase pentru acesti copii nevinovati care normal, la varsta lor ar trebui sa se simta in sugranta, dar nici un adult nu s-ar simti in siguranta dupa ce ar fi ‘rapit’, mai ales de o institutie. Dumnezeu sa fie siguranta lor si a parintilor lor si in continuare, ca numai El i-a ajutat sa iasa din acea situatie incredibila…

 2. Valeria Iancu
  Aug 16, 2016 @ 03:23:46

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 3. mirona
  Aug 17, 2016 @ 12:12:43

  Durerea de felul acesta, dupa atatea luni de incertitudine, este de nevindecat, mai ales daca ramane teama de a nu se repeta tragedia, sau persista frica de a fii urmariti de oameni carora nu le place sa piarda ; rautatea oamenilor este din ce in ce mai mare in ziua de azi …. dar toata speranta credinciosilor ramane Domnul Isus, Singurul care poate ocroti si izbavi ! oamanii aceia se lupta cu Domnul fara sa-si dea seama, daca vor continua sa separe copii de parintii lor.

 4. Simo
  Aug 17, 2016 @ 13:47:56

  Pace , buna intrebarea … Am stat sa ma gandesc mult , credinta nu se masoara duminica in adunare , ni se cer fapte ..

  ps- Am cautat o adresa de email , as dori sa va adresez o rugaminte , ( caut o poezie si numai nu reusesc ) , credeti ca ati putea sa ma ajutati daca va rog frumos ? Dumnezeu sa va bunecuvinteze .

  • rodi
   Aug 17, 2016 @ 14:15:37

   daca aveti titlul si poate vreo 2-3 randuri pot sa o caut pe google si daca este scris public pe net, va apare in rezultate. Poti sa scrii aici, ca mai repede vad decat prin email.

 5. Simo
  Aug 17, 2016 @ 20:53:13

  Nu o gasesc pe google , stiu autorul , Costache Ioanid , se numeste Esurun
  Va multumesc pentru raspunsul prompt ! 🙂

 6. Simo
  Aug 21, 2016 @ 06:47:01

  Cat este de minunat Dumnezeu . Nici nu stiu cum s-mi exprim bucuria , vai ce mare bine mi-ati facuuut 🙂
  Slavit sa fie Dumnezeu , nici nu puteam incepe Duminica mai frumos !!!
  Foarte mult va multumesc , dar foarte foarte mult !
  Am sa o invat , poate le sensibilizez pe fiicele mele , abia m-am intors la Domnul si acum ma arde ..
  Ador blogul dvs , vin deseori , am lucrat ieri si acum dimineata m-am gandit sa caut , ce bine ..
  Dumnezeu s ava binecuvinteze !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: