Ce au găsit hackerii: Soros finanțează mișcarea transgender

SOROS Active News

Ce au găsit hackerii în debaraua Fundației pentru o Societate Deschisă a lui George Soros

În iunie, Fundația pentru o Societate Deschisă raporta FBI un furt de date din partea unui grup de hackeri.

Unul dintre aceste documente arată de pildă cum Fundația pentru o Societate Deschisă alocase un buget de 500.000 euro pentru un program destinat să contracareze influența Rusiei în rândul democrațiilor europene. Iar pe măsură ce aceste fișiere sunt parcuse, noi revelații apar. Cum ar fi o lista a proiectelor depuse spre finanțare cu ocazia alegerilor europene din 2014 (vezi aici). Pentru România, să reținem proiectul în valoare de 91.500 euro care își propune să contracareze discursurile „încărcate de ura” din rândul partidelor extremiste sau a altor forțe politice care afectează comunitatea LGBT, rromii și femeile, printr-o strategie de expunere publică și ironizare, conform ipotezei că o condamnare publică a discursurilor xenofobe va face ca aceste atitudini să fie mai puțin tolerate pe viitor (persoana de contact desemnată pentru acest proiect era Ovidiu Voicu de la Fundația pentru o Societate Deschisă ).

CITESTE mai mult aici – http://www.activenews.ro/stiri-politic/Ce-au-gasit-hackerii-in-debaraua-Fundatiei-pentru-o-Societate-Deschisa-a-lui-George-Soros.-

In linkul de mai jos, de la Washington Times: Acum trei ani cand Curtea Suprema a legalizat casatoriile gay, ca sa asigure ca miscarea LGBT va continua sa militeze pentru noi drepturi, fundatia lui George Soros a dedicat 2,7 milioane de dolari cauzei.

ENGLISH

Three years ago, when the Supreme court approved gay marriage:

to ensure things ran full-steam ahead, billionaire George Soros, through his Foundation to Promote Open Society, dedicated at least $2.7 million to the cause that year, according to his tax returns.

Read more here:

George Soros: The money behind the transgender movement .

9 comentarii (+add yours?)

 1. gabyel1995
  aug. 16, 2016 @ 22:37:32

  Scuze , multi stiu asta de citiva ani . Soros finanteaza ONG-urile care militeaza pt implementarea LGBT in Romania . Este o lista intreaga de ONG-isti care traiesc ca paraziti  la noi numai ca sa trimbiteze drepturile LGBT . Diversitatea si toate care au sustinut parada poponarilor si Cernea credeti ca daca nu ar primi dolari ar mai fi asa infocat aparator al homosexualilor . Toti sint indivizi fara scrupule , banul gras sa iasa .

  Trimis din Yahoo Mail pe Android Pe Mie 17 aug. 2016 la 5:17, agnus dei – english + romanian blog a scris: | rodi a publicat:”Ce au găsit hackerii în debaraua Fundației pentru o Societate Deschisă a lui George SorosÎn iunie, Fundația pentru o Societate Deschisă raporta FBI un furt de date din partea unui grup de hackeri.Unul dintre aceste documente arată de pildă cum Fundați” | |

  • rodi
   aug. 16, 2016 @ 23:27:54

   s-a stiu, dar acum S-A DOVEDIT. E totusi o diferenta pentru ca nu mai incape indoiala rolul acestui om in afacerile lumii si noi ca si crestini trebuie sa ne rugam si sa postim ca Dumnezeu sa-l opreasca.

  • gabyel1995
   aug. 17, 2016 @ 03:50:22

   Ne rugam la bunul Dumnezeu dar El nu ne baga si in traista . TREBUIE fizic sa ne opunem . Rugaciunea nu este suficienta .

 2. moreconnection
  aug. 16, 2016 @ 23:24:29

  Nu mai moare demonul asta?

 3. octavpelin
  aug. 17, 2016 @ 02:45:35

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 4. SILVIA
  aug. 18, 2016 @ 00:26:28

  Mai credem Cuvantul ,tot , ca aceste lucruri se intampla conform celor profetite? mai asteptam Imparatia si pe Isus sau ne-am infipt adanc radacinile in pamant?
  Soros se inscrie pe lista acelora dintre evrei care au fost cap si nu coada in rau incepand Iuda ,……marx, engels, hitler(cu radacini),beria ,ana pauker(apropo de femeia lider)…..o lista care doar cunoscatorii de istorie o stiu.
  Lucrurile se duc spre sfarsit dar menirea crestinului este de-a ceea ce vspune in 2Petru 3″fiintca toate aceste lucruri au sa se strice ,ce fel de oameni ar trebui sa fiti voi printr-o purtare sfanta si evavioasa, asteptand si GRABIND venirea imparatiei Lui”

  • rodi
   aug. 18, 2016 @ 13:53:46

   sigur ca credem si toate aceste stiri ne apropie mai mult de ziua minunata a venirii Domnului nostru! Maranata!

 5. eliodora
  aug. 18, 2016 @ 10:02:55

  Stim ca tot ce este ingaduit lucreaza spre binele celor care IL iubesc pe Dumnezeu; asa ca Sorosul asta plin de banet isi face jocurile ca sa inlesenasesca drumul lui Anticrtist.

 6. Trackback: Mesaj fără precedent din Israel: Europenii trebuie să se ridice împotriva Rețelei Soros și să-și apere tradițiile și valorile naționale | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: