Adevărul: Preoţii cer interzicerea trupei Dark Funeral la Bucovina Rock Castle: „Nu avem nevoie de această trupă satanistă. Se supără Dumnezeu pe noi!“

FOTO Adevarul

FOTO Adevarul

Prezenţa trupei suedeze Dark Funeral la Bucovina Rock Castle nu este privită cu ochi buni de preoţii suceveni. „Nu avem nevoie de această trupă satanistă la festival”, se arată într-un memoriu semnat de preotul Justinian Remus Cojocar, preşedintele Asociaţiei „Sfântul Mitropolit Dosoftei” Suceava.

Unul dintre albume lansate de trupa Dark Funeral este intitulat ‘Invata-i pe copii sa se inchine lui Satana’.

Citeste mai mult aici – http://adevarul.ro/locale/suceava/preotii-cer-interzicerea-trupei-dark-funeral-bucovina-rock-castle-nu-nevoie-trupa-satanista-supara-dumnezeu.

Anunțuri

9 comentarii (+add yours?)

 1. todirea
  Aug 18, 2016 @ 12:10:15

  Au uitat romanii ce au patit tinerii de la Colectiv profetindu-si moartea?

 2. Rahela
  Aug 18, 2016 @ 13:20:25

  Ne bucuram enorm de aceasta cerere. Luptati curajos, pana la capat. Va sustinem in rugaciune chiar de nu locuim in zona. Puteti face toate lucrurile prin Acela care va intareste, bazat pe promisiunea lui Dumnezeu din Filipeni 4:13.

 3. douavieti2015
  Aug 18, 2016 @ 13:41:34

  „Daca poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga si va cauta fata Mea, si se va abate de la caile lui rele – il voi asculta din ceruri, ii voi ierta pacatul si-i voi tamadui tara.” – 2 Cronici 7:14

 4. octavpelin
  Aug 18, 2016 @ 16:36:27

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 5. thetrouth
  Aug 18, 2016 @ 17:52:32

  Reblogged this on thetrouth.

 6. Lavric Gheorghe
  Aug 18, 2016 @ 21:54:51

  Iaräsi Suedia…Nu pot sä uit urmärind cäte un serviciu divin de prin biserici ,atunci cänd a venit satanista Lady Gaga la Bucuresti,o initiativä interesantä a pastorului Razvan Mihailescu la Bis Räul vietii ,in timpul concertului au iesit mai multi credinciosi si printr-un act al credintei au inconjurat zona aceea de sapte ori dupä exemplul lui Iosua la Ierihon si au proclamat darämarea zidurilor de intuneric care aveau sä aibä efect de duratä…Nu stiu sä vä spun care au fost efectele in profunzime ale acestei actiuni care pe mine m-a fascinat…dar ce pot sä vä spun cä Dl mi-a vorbit printr-un articol ,,intämplätor,,dintr-un ziar in care un jurnalist se plängea ca nu-si poate explica ce s-a intämplat la acel spectacol …desi era pasionat de muzica aceea istericä ..nu a putut sä se bucure si nu ia tihnit deloc ,ceva straniu plutea prin aer (era groaza Domnului),am dat banii degeaba,concluziona apatic jurnalistul. Atunci cänd te increzi in Dumnezeu si te lasi cäläuzit.si dincolo de zidurile bisericii.. El sfärämä zidurile intunericului .Amin ! p.s.Spunea un frate din adunare cä Dl ia arätat cä vrajmasul avea plan sä aducä o intunecime peste Bucuresti si Dl a zädarnicit planurile celui räu..nu stiu trupa aceea sä mai fi venit pe la noi.Doamne ridicä bärbati ai credintei si elibereazä si Suceava..si lumea intreagä. ..!

  • rodi
   Aug 18, 2016 @ 22:02:22

   Cel mai trist cu acest concert este ca vor agata multi tineri care vor crede ca aceste trupe sunt ‘cool’ si vor incepe sa asculte muzica lor, nestiind ca isi deschid sufletul catre influente satanice si depresii si multe alte experiente negative. Am citit destule marturii (in engleza) a tinerilor care au ‘experimentat’ cu aceasta muzica, ca mai tarziu sa ‘experimenteze’ mari tulburari psihice si depresii. Doamne, fereste Romania de astfel de demoni. Ar fi bine sa anuntati in judet pentru post si rugaciune dinainte si Dumnezeu sa va fereasca de tot raul care Satana il trimite in Romania prin acesti cantareti satanici, care canta mai mult despre moarte si Satana.

 7. Trackback: SUCEAVA: pr. prof. Justinian-Remus A. Cojocar: Nu există nici un loc potrivit să cânți diavolului. Nu avem nevoie de invocatori ai lui Satana | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: