Barnevernet se răzbună pe şeful lui Marius Bodnariu

Stein Mortensbakke, seful lui Marius Bodnariu

Barnevernet NU suporta critica si in consecinta se razbuna. Seful lui Marius din Norvegia, Stein Mortensbakke, pentru ca a fost alaturi de familie si a criticat lipsa de profesionalism si competenta a Barnevernet-ului din Naustdal, suporta acum consecintele simtind pe propria piele razbunarea celor de la Barnevernet. De doua ori pe luna primea in vizita doi copii care fusesera returnati de Barnevernet in familia lor, asta facand parte din agreementul de returnare a copiilor.

Pentru ca a criticat Barnevernet pentru modul cum au actionat in dreptul familiei Bodnariu, Stein este anuntat printr-o scrisoare oficiala ca nu se mai califica sa primeasca vizita celor doi copii. Barnevernet Naustdal este perfect, Barnevernet Naustdal nu greseste niciodata, Barnevernet Naustdal nu are voie sa fie criticat pentru ca se razbuna! In continuare city managerul Øyvind Bang-Olsen le tine partea…

Interesant ca NRK nu publica aceasta stire national ci doar local, probabil sa nu „deranjeze” pe cei de la centru!

10 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  aug. 18, 2016 @ 12:55:42

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. octavpelin
  aug. 18, 2016 @ 16:34:52

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. Daniel Dulugea
  aug. 18, 2016 @ 20:00:25

  Acum știm că nu mai este ”barnevernet” care acționează, ci elita norvegiei prin ”barnevernet”. Căci guvernul norvegiei cunoaște bine ”barnevernetul” și în loc să-l corecteze a decis să-l folosească împotriva cetățenilor. Cum a corupt Ceaușescu Securitatea Națională și alte instituții ca să terorizeze românii, la fel face și elita norvegiană. A corupt ”barnevernetul” (probabil și alte instituții) pe care le folosește ca să terorizeze norvegienii.

 4. thetrouth
  aug. 18, 2016 @ 22:12:37

  Desigur Dumnezeu , intotdeauna ,si pentru fiecare da timp de pocainta si intoarcere de la raul si nelegiuirea noastra. Norvegia si barnevernet au timpul lor de recunoastere si regret al tuturor abuzurilor si crimelor infaptuite impotriva familiei , si a copiilor in special . Si probabil ca acest timp este folosit de ei sa batjocoreasca si sa infaptuiasca mai departe abuzuri din ce in ce mai revoltatoare nemaitinand cont, (nici macar cat pana acum ) de legi si drepturile omului . Nerusinarea a ajuns pe culmi de neatins in aceasta tara , frumoasa , bogata si dezvoltata economic . Numai ca timpul Lui Dumnezeu pentru ei are si un sfarsit . Si cred ca cat de curand vom vedea cu ochii nostri pretul pe care il vor plati , si nimeni nu -i va putea scapa .

 5. Trackback: Caracatita (Octopus vulgaris) Barnevernet Part Deux | agnus dei - english + romanian blog
 6. Lavric Gheorghe
  aug. 19, 2016 @ 23:20:32

  1. Domnul zisese lui Avram:3. Voi binecuvanta pe cei ce te vor binecuvanta si voi blestema pe cei ce te vor blestema; si toate familiile pamantului vor fi binecuvantate in tine.Genesa cap 12 Intotdeauna cänd cineva a facut un bine la copiii Domnului aflat in dificultate si a luat pozitie pentru dreptate Cerul a notat si i-a, räsplätit atät pe ei si chear pe neamul lor Ne rugäm ca Domnul sa-l binecuvinteze pe acest OM ,pe familia lui asa cum doar EL stie sä o facä !

 7. Trackback: Familia Bodnariu – Emisiune Specială cu Mihai Gadea la Antena 3 | agnus dei - english + romanian blog
 8. Trackback: Barnevernet se răzbună pe şeful lui Marius Bodnariu  | Rezistența Creștină
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: