Dr. Camelia Smicala si-a vazut copiii: Mihai si Maria nu mai zambesc…..

Ce dureroase sunt postarile acestea… si ne gandim cat de dureroase sunt pentru aceasta mama. Daca imi aduc aminte, cand nu imi placea ceva, doream sa zboare timpul cat mai repede. Si totusi, parca atunci timpul mergea cel mai incet inainte. Dureros de incet… Si atunci ma gandesc la acesti copii smulsi din viata lor normala cu o mama iubitoare si plasati cu straini si imi vine sa plang cand stiu ca ei simt un gol oribil in inima lor si tanjesc dupa mama lor. Dumnezeu sa-i dea putere Dr. Camelia Smicala ca sa-si traiasca viata de zi cu zi, ca traieste o viata grea, distrusa, si ne rugam lui Dumnezeu ca in mila Sa,  sa-i dea izbanda. Sa-i aduca copiii acasa. Pentru cei ce nu cunoasteti acest caz, va rugam sa va informati aici – Cazul Dr. Camelia Smicala din Finlanda si Camelia Smicala a PRIMIT prin HOTARARE JUDECATOREASCA custodia copiilor, dar Protectia Copilului REFUZA ORDINUL

Camelia Smicala:

Maria mea ieri. Nu mai are puterea sa zambeasca, e plina de bube de cand au dus-o la familia aceea si cu cicatrici adanci de la bubele mai vechi. Asta au facut din copilul meu care zambea cu gura pana la urechi.

Cand o intrebam (cum e in plasament) incepea sa planga si atata putea sa spuna ca vrea acasa.

In poza – Andreea, sora mai mare a Mariei (cu telefonul) si nasa Mariei care a plans ieri toata ziua (dupa ce a vazut-o)

Nici Mihai nu mai stie sa zambeasca.Dar e totusi mult mai puternic decat Maria.Mihai a spus ca e amenintat in continuu de cei de la social si de catre asa-zisul tata ca va fi dus departe de mine. Mihai a spus ca Maria i-a spus (se vad 1,5 ore pe saptamana) ca familia surogat o tortureaza si e amenintata tot timpul ca nu ma mai vede daca spune.

13 comentarii (+add yours?)

 1. thetrouth
  aug. 18, 2016 @ 22:20:40

  Doamne ai mila si indurate de acesti copii a caror copilarie a fost brutal zdruncinata . De ei si de toti ceilalti care trec prin aceiasi situatie. Opreste actele acestea de teroare impotriva copiilor , a parintilor si a familiei in general . Indurate Doamne , te imploram ai mila .

 2. Mike Olari
  aug. 18, 2016 @ 22:26:57

  Reblogged this on DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 3. Lucia Tudosa
  aug. 19, 2016 @ 01:30:04

  pling cind citesc despre drama acestor copii ,carora cu atita nerusinare ,in numele „binelui suprem al copilului” li se distruge viata, copilaria, sanatatea.Ma tot intreb, oare nu exista si oameni normali intre cei care comit aceste atrocitati impotriva acestor copii care pling dupa parintii lor?Am lista cu toti acesti copii (13) de romani si ma rog si postesc , ca Dumnezeu sa-i smulga din mina acestor tortionari.Doamne, returneaza acesti copii, parintilor lor, te rog!

 4. Estera Ciama
  aug. 19, 2016 @ 01:53:28

  Doamne Isus ai milă Tu de toate aceste familii care trec prin aceste grele ,grele situații și liberează toți copiii !
  Înlătură planurile Satanei să nu aibă putere asupra familiei ,pentrucă Tu ne-ai dăruit-o .
  Mîngăie tu acești părinți și dă putere să iasă biruitori din aceste grele situații !

  • rodi
   aug. 19, 2016 @ 14:14:55

   Amin! Dumnezeu sa mangaie parintii si sa le dea putere sa se trezeasca in fiecare zi si sa lupte inca o zi pentru copilasii lor. Dumnezeu sa le dea izbanda!

 5. douavieti2015
  aug. 19, 2016 @ 02:17:23

  Eu ma intreb: oare oamenii acestia, care au copii si ei, ce simt pentru copiii lor? Pentru ca daca i-ar iubi, nu ar putea face asa ceva altor copii!
  Mihai e interiorizat rau, dar se vede ca e un suflet sensibil, si asta-i sporeste suferinta…
  Acesti copii sunt mutilati sufleteste pe viata. Nu trebuie sa fii psiholog ca sa vezi deosebirea clara dintre Andreea si Maria. Andreea este intreaga. Maria este un suflet intr-o cusca mica: timorat, hartuit, praduit, pandit… La fel si Mihai. La fel toti copilasii smulsi de aceste state satanice.
  Sa nu ne miram de decimarea familiei. Sa luptam pentru credinta noastra, pentru familiile noastre, pentru copiii nostri.

 6. Valeria Iancu
  aug. 19, 2016 @ 03:08:38

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 7. octavpelin
  aug. 19, 2016 @ 08:34:44

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 8. Trackback: FINLANDA – CPS interzice dr. Camelia Smicala sa isi mai vada copiii | agnus dei - english + romanian blog
 9. Trackback: FINLANDA: SPERANTA la REPATRIERE in Romania pentru COPIII dr. Camelia Smicala! | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: