O lectie pentru romani: Cum a invins familia Bodnariu absurdul stat norvegian

George Mioc Ziare.com

FOTO Ziare.com

O lectie pentru romani: Cum a invins familia Bodnariu absurdul stat norvegian

de George Mioc – CEO

Familia Bodnariu a castigat, pana la urma, batalia cu statul norvegian si si-a recuperat copiii rapiti.

Rapiti, acesta este cuvantul. Eu nu mi-am ascuns niciodata credinta, dimpotriva. Sunt, deci, subiectiv si nu ma feresc sa spun ca ma bucur enorm de aceasta victorie. Dar acum nu vreau sa scriu despre aspectul religios al acestei istorii.

Victoria familiei Bodnariu este victoria unor oameni care s-au luptat pentru libertate. Au crezut in dreptul lor de a-si creste copiii asa cum doresc, au fost convinsi ca familia stie sa educe mai bine decat statul si s-au batut cu un sistem bazat pe barfe si delatiuni.

O paranteza: am observat cu tristete ca multi dintre cei care au sustinut ca statul norvegian a procedat corect refuza, si acum, sa vada unde au gresit. Isi mentin tezele false despre presupusa brutalitate a sotilor Bodnariu, invocand ancheta politiei. Nu este o ancheta noua!

Este vechea ancheta, demarata la sfarsitul anului trecut, care nu a dus nicaieri. Ma intristeaza ca oameni care sutin ca sunt liberi si toleranti preiau cu atata usurinta lozinci incorecte, mostenite de la regimul ceausist – „e ceva ciudat cu sectantii, precis isi bat copiii” – si fac apologia unui stat la limita absolutismului. Orwellian.

Citeste mai mult aici – http://www.ziare.com/diaspora/romani-norvegia/o-lectie-pentru-romani-cum-a-invins-familia-bodnariu-absurdul-stat-norvegian-1432974

5 comentarii (+add yours?)

 1. thetrouth
  aug. 19, 2016 @ 13:19:05

  Unul din cele mai bune comentarii la adresa „cazului Botnariu” . Ideea ca de fapt ce se intampla in Norvegia si alte state cu o politica asemanatoare ,este o lupta impotriva libertatii si a dreptului democratic individual de a decide persanal in dreptul tau sau al familiei tale , este de fapt realitatea care nu a fost abordata de nimeni in tot acest timp. Da luptam pentru libertatea noastra si credem ca Dumnezeu este alaturi de noi in lupta aceasta . Libertatea religioasa , de exprimare, de fi noi insine si nu niste roboti controlati de stat , oricare ar fi el .

 2. Lidia
  aug. 19, 2016 @ 15:08:48

  ., nu ii inteleg pe romanii care stiu ce se intampla cu copiii lor daca dunt acolo.,, si nu pleaca acasa in RO, sau in orice alta lume msi cinstita si mai dreapta..; fugiti, nu mai sacrificati copiii, daca va dunt dragi!!!..,Go.., go!!

 3. octavpelin
  aug. 20, 2016 @ 01:50:47

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 4. Trackback: Familia Bodnariu – Emisiune Specială cu Mihai Gadea la Antena 3 | agnus dei - english + romanian blog
 5. BSN
  aug. 21, 2016 @ 02:43:08

  Familia Bodnariu a invins Barnevernet pentru ca noi toti am fost alaturi de ei … Sute de mii de oameni au marsaluit si au protestat in toata lumea fata de abuzurile acestei institutii si barnevernet a raspuns presiunii strazii. Si se vede asta cu ochiul liber. De aceea incerca o noua lovitura impotriva familiei printr-un procuror. Acum vreau sa pun o intrebare pertinenta … ce facem cu celelate familii din Norvegia, Finlanda, Anglia, samd. care la fel si-au pierdut copiii? Suntem la fel de uniti pentru ai ajuta sa-si recapete copiii sau am depus armele pentru ca scopul initial (adica familia Bodnariu sa-si recapete copiii) a fost atins. Pana unde merge solidaritatea noastra fata de cei napastuiti de soarta ? Vrem sa fim alaturi de ei ? Eu unul stiu ca lupta nu se incheie aici si tare mult mi-as dori ca multi sa vada adevarul … Trebuie sa luptam pe toate planurile, sa facem lobby la CEDO, ONU, sa folosim pe plan intern in Suedia, Norvegia, Anglia, Finlanda, samd. politicieni si juristi care sa propuna legi care sa ocroteasca dreptul copilului de a avea o familie, care sa ocroteasca dreptul parintelui fata de copiii sai, care sa ocroteasca familia. Statul sa intervina si sa sprijine dezvoltarea sanatoaasa a familiei sa ajute parintii in relatia lor cu copiii si numai in ultimul caz, ca o ultima faza finala copiii sa fie luati de la parinti spre a fi protejati.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: