Petitie pentru trei CRESTINI ARESTATI in Iran – Open Doors – Sign a PETITION for 3 CHRISTIANS ARRESTED in Iran

1) Yusif and Lala Farhadov 2) Bahram and Camilla Nasibov3) Eldar and Aida Gurbanov FOTO OPEN DOORS International

1) Yusif and Lala Farhadov 2) Bahram and Camilla Nasibov3) Eldar and Aida Gurbanov FOTO OPEN DOORS International

Aduceţi-vă aminte de cei ce sunt în lanţuri, ca şi cum aţi fi şi voi legaţi cu ei; de cei chinuiţi, ca unii care şi voi sunteţi în trup. – Evrei 13:3

Potrivit Open Doors (Porti Deschise) trei crestini, originar din Baku, Azerbaijan, au fost arestati in Iran in timpul unei ceremonii de logodna, cu doua luni in urma. Autoritatile din Tehran nu au dat voie consulului sa se intalneasca cu ei si nu au fost acuzati cu nici o crima (inca). Am facut anunt cu doua zile in urma ca sa trimitem emailuri ambasadei iraniene (vezi mai mult aici – Patru crestini au fost arestati in Iran in timpul unei ceremonii de logodna)

Astazi, Open Doors (Porti Deschise) a lansat o petitie care va fi trimisa luiHassan Rouhani, Presedinte al Republicii Islamice Iran. Va rugam sa semnati aceasta petitie la linkul de mai jos, complectand numele, prenumele, adresa si emailul. Va multumim!

Hebrews 13:3 – Continue to remember those in prison as if you were together with them in prison, and those who are mistreated as if you yourselves were suffering.

Urgent: 3 Azerbaijani Christians have been detained in Iran without charges for over 2 months. Please take 2 minutes to sign this petition for their release:

CLICK HERE FOR THE PETITION – http://live.opendoorsusa.org/iran/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=Iran+Petition

Anunțuri

5 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  Aug 20, 2016 @ 01:51:17

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. Pauliuc Claudia Ramona
  Aug 20, 2016 @ 03:21:57

  Eliberati acesti oameni buni. Care nu au facut nici o crima. Va Rugam.

 3. Ghita Lavric
  Aug 20, 2016 @ 03:27:45

  Am semnat aceasta petitie cu credinta ca Da -ul meu va ajunge nu doar la acest presedinte muritor(cäruia ii aducem la cunostiintä cä binele si viitorul tarii va depine de felul cum trateaza pe acesti neinsemnati care sunt reprezentantii celui Atotputernic) ci semnätura va ajunge si in fata Domnului..care a dat aceastä acreditare bisericii Sale ,,Iti voi da cheile Imparatiei cerurilor, si orice vei lega pe pamant va fi legat in ceruri, si orice vei dezlega pe pamant va fi dezlegat in ceruri.” (Mat.16:19)”

 4. Trackback: Petitie pentru trei CRESTINI ARESTATI in Iran – Open Doors – Sign a PETITION for 3 CHRISTIANS ARRESTED in Iran | Pastor Ciprian Barsan
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: