SUCEAVA: pr. prof. Justinian-Remus A. Cojocar: Nu există nici un loc potrivit să cânți diavolului. Nu avem nevoie de invocatori ai lui Satana

FOTO Adevarul

FOTO Adevarul

Chiar dacă nu vor arde cruci și nu vor aduce animale și nu vor împroșca și vor bea sânge de animal, însăși rugăciunea diabolică și incantarea Diavolului în cadrul melodiilor, ne obligă să luăm atitudine. Nu au ce căuta la festival și nu trebuie să cânte! Suntem un popor creștin și credincios. Avem tradiții sănătoase și frumoase creștine. Să ne apărăm monumentele istorice de poluarea fonică agitătoare pentru Diavol!

Nu există nici un loc potrivit să cânți diavolului.  Nu avem nevoie de trupa aceasta satanistă , Dark Funeral la Festivalul Bucovina Rock Castle!.

Trupa suedeză este satanistă în mod explicit, iar în descrierea lor oficială se precizează că temele pe care această trupă se promovează prin muzica lor sunt satanismul și anticreștinismului.

Președintele Asociației Culturale Sfântul Mitropolit Dosoftei Suceava, pr.prof. Justinian Cojocar, a făcut public un memoriul susținut de unsprezece asociații culturale și religioase sucevene, printre care Asociația Culturală Sfântul Mitropolit Dosoftei, Fundația Sfinții Martiri Brâncoveni – Suceava, Bucovina Profundă, Asociația Sfântul Ioan cel Nou, Asociația ProVita Bucovina, APOR Suceava, Asociația Familia Ortodoxă, potrivit bucovinaprofunda.wordpress.com.

Citeste scrisoarea pr.prof. Justinian Cojocar aici – http://www.activenews.ro/stiri-locale/Scandal-la-Bucovina-Rock-Castle.-Trupa-suedeza-acuzata-de-satanism-a-concertat-in-pofida-protestului-mai-multor-asociatii-culturale-si-religioase-Nu-exista-nici-un-loc-potrivit-sa-canti-diavolului.-La-Cetatea-de-Scaun-oamenii-s-au-rugat-lui-Dumnezeu-135917

Citeste si – Adevărul: Preoţii cer interzicerea trupei Dark Funeral la Bucovina Rock Castle: „Nu avem nevoie de această trupă satanistă. Se supără Dumnezeu pe noi!“

 

 

 

Anunțuri

11 comentarii (+add yours?)

 1. douavieti2015
  Aug 19, 2016 @ 15:09:29

  „Nu există nici un loc potrivit să cânți diavolului.”
  Ce frumos a spus, si cat de adevarat este…
  Domnul sa-i binecuvinteze pe toti care se opun venirii acestei trupe in tara noastra!

 2. Lavric Gheorghe
  Aug 20, 2016 @ 00:13:13

  ,,INTUNERICUL ESTE LIPSA LUMINII”.spunea tänarul Eistein..Daca ar fi ceva de aprecat la aceste victime ale intunericului,ar fi faptul cä sunt activi si nu stau asa cum ne-am obisnuit intr-o camerä obscura ,cu incantatii sinistre,ci au iesit sä sa le ofere ,,o pärtäsie” tinerilor dezorientati si fära un ideal ,.cäci noi fete bisericesti trecem cänd iesim de la adunare cu un simtämänt de superioritate cä avem lumina lumii care o tinem sub obroc, cumva parcä ne-am simtii mai bine in cercul nostru..Oare ce la facut pe ANDREI (SF.)sa calätoreascä päna in sudul Dobrogei sa aducä marea veste ca a scoborät Cerul pe pämänt si-a adus Mäntuirea ? Partea buna cu spectacolele astea sinistre este ca poate mai scoate Doctorii in Teologie de la slujbe si ci prapuri ,si cruci sä mai facä cäte o plimblare pe sträzile noastre SÄ-L FUGAREASCA PE NECURATUL..ca pe ASTIA FÄRÄ CRUCI …ne spune cineva ce i-ar mai putea deranja ..?

 3. thetrouth
  Aug 20, 2016 @ 00:38:37

  credeti ca degeaba au ales locuri ca si Suceava ,unde atat ortodoxia cat si biserica evanghelica este mai puternica d ecat in orce alt loc din tara?? nu ,nimic nu este intamplator pentru cei ce au ochii deschisi sa vada si mintea treaza sa inteleaga.Mesajul este acesta „nu vreti sa va schimbati de buna voie ,va schimbam noi ,otravind sufletele tinere inocente care mai cred si se inchina ca si voi”.

 4. moreconnection
  Aug 20, 2016 @ 06:10:01

  Felicitari celor ce inca vegheaza si actioneaza. Nu au ce cauta nicaieri demoni numai la ei acasa in IAD.

 5. Ghita Lavric
  Aug 20, 2016 @ 10:19:35

  Vreau sa vä spun,cum bine a-ti, remarcat,nu-i intämplator locul (am 50 km päna acolo) au ales si Ruiinile vechii Cetäti ale Sucevei cu temeliile construite de pe timpul lui Stefan cel Mare (si sf.),un simbol istoric si la care satanistii tin mult la ritualurile lor si acolo sä se desfäsoare toatä slujba dedicatä INTUNECIMII Sale..

  • rodi
   Aug 20, 2016 @ 10:30:37

   e si mai interesant dupa ceea ce spuneti. Dumnezeu sa nimiceasca duhurile satanice care au trecut peste Romania cu acesti inchinatori ai Satanei.

 6. Elena D.
  Aug 22, 2016 @ 06:15:01

  Este foarte bine ca ati facut acest protest. Din păcate nu am inteles, din presă, cui ați adresat acest memoriu. Primăriei Sucevei? Sponsorilor și partenerilor de imagine? Ori Ministerului Culturii, sub ale cărui auspicii se desfăsoara toate festivalurile din Romania? Unui festival ii pasă mult de imagine, o imagine bună il ajută sa-si obțină sponsorii si la anul. Din păcate, există o adevărată mafie a festivalurilor in România, iar ceea ce promovează acestea nu este, in nici un caz, calitatea.

  • rodi
   Aug 22, 2016 @ 10:54:17

   Cred ca prin simplul fapt ca s-a publica in presa romana, a ajuns peste tot unde trebuia. Dar, probabil au comunicat si in privat cu cine trebuia.

 7. Lidia TiTa
  Aug 22, 2016 @ 08:29:41

  Te rugăm TATĂ drag ceresc Dumnezeule mare și sfânt,care ne-ai creat pe toți după chipul și asemănarea TA,îți mulțumim,și de aceea doar ȚIE se cuvine,să-ți aduce-m slavă și laudă,mulțumire!.Nicidecum,altcuiva,ca să nu atragem,mânia TA,peste țara întreagă,de aceea te rugăm să zădărniceș-ti planurile diavolului,de a mai lucra,prin oameni,amin.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: