Victorie în cele din urmă – Kim Davis a câștigat bătălia pentru libertatea religioasă

Kim Davis FOTO 12 news.com

Traducere Agnus Dei – Charisma – http://www.charismanews.com/us/59396-victory-at-last-kim-davis-has-won-the-fight-for-religious-freedom

Rowan County Clerk Kim Davis a câștigat lupta pentru libertate religioasă după ce ieri, un judecător federal a emis un ordin de respingere a toate celor trei procese de licență de căsătorie aduse împotriva ei in anul 2015 . Judecătorul federal al Statelor Unite, David Bunning a respins în totalitate, cazurile Miller v. Davis, Ermold v. Davis și Yates v. Davis, care astfel pune capăt procedurii de judecată împotriva ei din care rezultă decizia Obergefell din 2015.

În ciuda încercarii firmei de avocatura (liberala), ACLU, de a continua cazul împotriva lui Kim Davis si de a evalua pagubele împotriva ei, instanța districtului federal a respins cazul, a închis dosarele și a ordonat ca toate litigatiile care au fost inaintate impotriva ei, să fie eliminate din registrul de procese.

Davis, reprezentată de Liberty Counsel, a petrecut șase zile în închisoare anul trecut pentru refuzul de a elibera licențe de căsătorie pentru cuplurile de același sex, care era o încălcare a dreptului ei la libertatea de conștiință. Davis nu a eliberat certificatele  pentru că aveau numele și autoritatea ei pe ele. Ca rezultat, guvernatorul Statului Kentucky, Matt Bevin a semnat un ordin executiv pentru crearea formularului de licență de căsătorie, care nu are nevoie de numele și titlul grefierului județului. Adunarea Generală a Statului Kentucky a făcut modificările guvernatorului Bevin sa devina permanente printr-un  proiect de lege care a trecut in Camera de Stat cu un vot de 97-0, urmată de un vot de 36-0 in Senatul de stat. Bevin a declarat ca semnătura pe legislația bipartizana unanimă a adus o”finalitate legală la dilema certificatului de căsătorie.”

„Kim Davis a câștigat! Celebrăm această victorie pentru ea și pentru fiecare american”, a declarat Mat Staver, Fondator si presedinte al lui Liberty Counsel. „Grefierii județeni au acum posibilitatea de a efectua serviciul public fără a fi forțati să compromită libertatea lor religioasă. Cazul este acum închis și ușa a fost închisă pentru orice  încercare a lui ACLU de a evalua pagubele împotriva lui Kim Davis. Această victorie nu este doar pentru Kim Davis . Este o victorie pentru oricine care vrea să rămână fidel convingerilor lor religioase profund deținute cu privire la căsătorie în timp ce servesc in mod fidel publicului „, a spus Staver

Kim Davis a fost invitata sa participe la Conventia Penticostala a Bisericilor Romane din Statele Unite si Canada, unde va vorbi despre lupta ei cu legile noi ale drepturilor casatoriilor homosexuale impuse de Curtea Suprema a Statelor Unite, care erau o incalcare a dreptului ei si de altfel  a tuturor americanilor la libertatea de constiinta.

Kim Davis Conventie Chicago

Aflati mai multe aici – Ravi Zacharias & Kim Davis la Cea de-a 48-a Editie Conventia Bisericilor Penticostale SUA si CANADA ~ Chicago, Illinois ~ 2-5 Septembrie, 2016

Citeste mai mult despre Kim Davis in aceste articole:

 

ENGLISH

Rowan County Clerk Kim Davis has won the fight for religious freedom after a federal judge issued an order dismissing all three 2015 marriage license lawsuits against her yesterday. U.S. Judge David Bunning dismissed in their entirety, Miller v. Davis, Ermold v. Davis and Yates v. Davis, which brings to an end the trial proceedings against her arising from the 2015 Obergefell decision.

Despite the ACLU’s attempt to continue the case against Kim Davis and assess damages against her, the federal district court dismissed the case, closed the files and ordered all the pending cases to be removed from the docket.

Davis, represented by Liberty Counsel, spent six days in jail last year for refusing to issue marriage licenses to same-sex couples in violation of her right to freedom of conscience. Davis would not issue the licenses because they had her name and authority on them.

Read more – at the link above (at the top of this post)

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: