Alianta Familiilor din Romania: DECLARATIA DE LA TIMISOARA – Va rugam semnati!

Declaratia de la Timisoara FOTO Suceava Evanghelica

FOTO Suceava Evanghelica

DECLARATIA DE LA TIMISOARA – Va rugam semnati!

http://www.alianta-familiilor.ro/decl_timisoara.php

 24 August 2016
Buna dimineata! A mai trecut un an de la ultimul apel pentru semnarea Declaratiei de la Timisoara, o declaratie a constiintei crestine. Pe 21 august s-au implinit cinci (5) ani de cind a fost lansata si de atunci a fost semnata de peste 11.000 de persoane.Dorim sa ajungem la peste 12.000 de semnaturi in citeva zile. Socotim potrivit sa re-lansam anual Declaratia dand astfel posibilitatea multora dintre d-tra si noilor nostri cititori sa o semneze. Semnarea ei, dar mai ales cunoasterea punctele ei esentiale, este de o importanta care nu necesita explicatii.
Traim in vremuri tulburi cind valorile sunt asediate, trivializate si se schimba la viteza luminii. Spre rau. Este deci important si necesar sa ne re-amintim periodic de principiile fundamentale si punctele cardinale valorice care sunt comune tuturor crestinilor din Romania si mai ales sa afirmam valorile crestine in viata publica a Romaniei. Declaratia afirma adevarurile si valorile fundamentale pentru care miscarea pro-familie si pro-viata din Romania militeaza de ani de zile. Va rugam, deci, cititi Declaratia, semnati-o si dati-o la cit mai multi altii sa o semneze. Sprijiniti eforturile noastre semnind Declaratia! Haideti, deci, in citeva zile sa trecem peste 12.000 de semnaturi!
 
CUM SE SEMNEAZA DECLARATIA?
Semnarea Declaratiei se face in doua etape. Bifati linkul http://www.alianta-familiilor.ro/decl_timisoara.php si semnati Declaratia. Dupa aceea veti primi un mesaj care va va cere sa confirmati semnatura apasind pe un link de confirmare. Fara confirmarea semnaturii, numele si semnatura dvs. nu vor apare in lista semnatarilor.Linkul de confirmare a semnaturii apare in limba englaza cu urmatorul text: “Thanks for filling out our petition, you’re almost done! Please confirm your signature by clicking on the link below:” (Adica: “Multumim pentru ca ati completat formularul petitiei. Semnarea petitiei e aproape gata. Va rugam confirmati-va semnatura apasind pe linkul de mai jos.”)
 
Important: Declaratia accepta doar o singura semnatura de adresa electronica. Ca atare, sugeram ca in situatiile unde doua persoane folosesc aceeasi adresa electronica, de exemplu sotul si sotia, semnatura sa fie data in numele ambilor soti, de exemplu “Ioan si Maria Ionescu.”
 
Rugaminte: Va rugam semnati Declaratia cu numele intreg nu doar cu initiale. Va multumim.
 
CUM CRESTEM SEMNATURILE IMPREUNA?
Cum putem creste impreuna numarul de semnaturi? Nu implica mare lucru sau investitie de timp. Doar citeva actiuni simple care iau doar citeva minute. In consecinta:
1.         Cei care inca nu ati semnat Declaratia sunteti invitati inca o data sa o semnati.
2.         Trimiteti linkul Declaratiei sau mesajul acesta la toate persoanele din baza dvs. de adrese electronice pentru a fi semnata. Daca deja ati facut-o va rugam sa o faceti inca o data, sau chiar periodic, eventual saptaminal, pentru citeva luni.
3.         Postati Declaratia si linkul ei pe siturile dvs. electronice, biserici, parohii, grupuri de discutii, etc.
4.         Promovati-o in scoli, la clasele de stiinte sociale sau religie.
5.         Cei care sunteti inscrisi pe situri de socializare (facebook, hi5, netlog…) sunteti rugati sa postati periodic informatii despre Declaratia de la Timisoara si linkul, cu indemnul de a fi semnata.
6.         Parinti – aveti copii care sunt ei inscrisi pe diferite situri electronice. Mergeti la ei, cand sunt la calculator, si cereti-le sa dea un mesaj in retea solicitand semnarea Declaratiei – sau scrieti-l dvs. si trimiteti-l de pe contul lor.
 
TEXTUL DECLARATIEI DE LA TIMISOARA
Redactata de Alianta Familiilor din Romania cu prilejul conferintei anuale AFR tinuta la Centrul Areopagus din Timisoara pe 20 martie 2010 si deschisa publicului spre semnare
 
Preambul 
Societatea umana a trecut, in epoca moderna, prin schimbari majore in plan politic, social, cultural si economic.  Aceste transformari, care au cunoscut un ritm accelerat in secolul XX si care continua in secolul XXI, au condus societatea umana spre mai bine. Viata comunitatilor si a indivizilor a fost in general imbunatatita. Au fost eliminate, in multe parti ale lumii, nedreptati si inechitati profunde, prin asigurarea unor drepturi fundamentale si prin salturi calitative ale vietii.
In acelasi timp insa, acest context a adus cu sine coagularea unor curente care submineaza valori fundamentale ale societatii umane. Secularismul agresiv, tendinte radicale de redefinire a familiei, marginalizarea valorilor moral-crestine sunt o realitate manifesta. Societatea romaneasca nu a ramas izolata de aceste evolutii. Iesita dintr-o lunga perioada totalitara, Romania si locuitorii sai inca lupta pentru re-gasirea de sine, pentru redescoperirea acelor valori comune, care fac parte din tesatura sa intima. Din aceasta identitate comuna face parte, la loc de frunte, credinta crestina, impartasita de un procent covarsitor dintre cetatenii Romaniei, intretesuta in ethosul nostru national si care influenteaza manifestarile sociale, culturale si politice ale romanilor, fiind reperul la care ne raportam ca la un standard comun, atemporal si absolut.
Totusi, in contextul transformarilor social-politice ale secolului XXI, s-a creat potentialul pentru un conflict incipient intre valorile moralei crestine si „noile valori” seculare, in esenta anti-crestine, promovate la nivel international, in special in cadrul Uniunii Europene. Putem constata ca acest conflict este deja manifest in unele state membre ale UE. Asistam, in ultima vreme, la tot mai multe cazuri in care crestinii sunt adusi in fata Justitiei ca invinuiti datorita credintei lor, suferind o forma de pedeapsa pentru ca valorile lor crestine exprimate incalca noi legi sau noi „drepturi ale omului”, in marea lor majoritate iluzorii, contrare ratiunii si binelui autentic al omului. Aceasta evolutie nefericita creeaza o presiune asupra crestinilor, pentru a-si cenzura sau chiar abandona credinta si valorile, pentru a nu se face pasibili de incalcarea unor norme ale statului sau vietii publice. Nu putini crestini vad in aceasta situatie o intoarcere la perioadele istorice in care crestinii erau prigoniti pentru credinta lor.
Avand in vedere cele de mai sus, subsemnatii, crestini care urmam invatatura Sfintei Scripturi, a Sfintilor Apostoli ai Domnului si Mantuitorului Iisus Hristos si a celor ce le-au urmat lor si care ne-au invatat calea lasand deoparte disputele teologice, marturisim valorile crestine comune insuflate de Sfantul Duh si afirmam cu tarie cele ce urmeaza:
            a.         Iisus Hristos este acelasi, ieri si azi si in veci (Evrei 13:8). Credinta crestina pe care o marturisim este deasupra transformarilor sociale vremelnice ori a spiritului unei epoci sau al alteia.
           b.         Aceasta credinta ne determina viata si actiunile de zi cu zi, in tot locul si in tot ceasul. Ea nu poate fi tinuta ascunsa; nu putem fi crestini numai acasa sau doar la biserica.
            c.         Potrivit Sfintei Scripturi, intelegem sa ne facem datoria de cetateni si sa dam Cezarului – conducerii legitime a Statului – ceea ce se cuvine si sa ne supunem autoritatilor si legilor, in masura in care acestea nu contravin constiintei si valorilor noastre crestine.
           d.         Familia intemeiata pe casatoria intre un barbat si o femeie este o institutie fundamentala a societatii, creata de Dumnezeu si expresie a complementaritatii naturale dintre barbat si femeie, a dragostei si respectului reciproce.
            e.         In calitate de parinti crestini, avem fata de copiii nostri datoria sa ii crestem si sa-i educam in spiritul ascultarii de Dumnezeu. Suntem ingrijorati de manifestarile imorale, permise sau chiar promovate in numele drepturilor omului si al unei tolerante fara discernamant.
            f.          Drepturile parintilor sunt drepturi fundamentale, intre ele primordial fiind dreptul de a dispune de educatia civica, morala si religioasa a copiilor lor.
            g.         Fiecare copil are dreptul sa fie nascut si crescut intr-o familie care se constituie dintr-un barbat si o femeie.
            h.         Dreptul la viata, incepand cu momentul conceperii si pana la moartea naturala, este un drept fundamental al tuturor fiintelor umane.
           i.          Libertatea religioasa si libertatea de constiinta sunt drepturi fundamentale si istorice.
            j.          Demnitatea umana este intrinseca fiecarei fiinte umane, creata dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu si este deasupra oricarei autoritati lumesti.
            k.         In participarea noastra la viata cetatii si viata politica, sprijinim si conlucram cu acei factori care adera la valorile in care credem. Oricare ales sau reprezentant trebuie sa ii reprezinte pe cei ce-l voteaza si sa afirme valorile lor.
In incheiere, chemam Statul Roman si reprezentantii sai sa respecte si sa reflecte, in formularea legilor si politicilor publice, valorile si traditiile sociale si culturale, de inspiratie crestina, ale poporului roman, pentru a nu se ajunge la conflicte – de constiinta sau manifeste – intre cetatean si autoritatea din care izvorasc aceste legi.
 
 
Rugaminte: Va rugam postati si publicati peste tot apelul nostru pentru semnarea Declaratiei de la Timisoara, inclusiv linkul petitiei.
Anunțuri

4 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  Aug 24, 2016 @ 23:18:36

  Reblogged this on DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. octavpelin
  Aug 25, 2016 @ 02:31:57

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  • Mihai Dulgheru
   Sep 10, 2016 @ 14:34:13

   SABAT FERICIT ONORANDU-L PE DUMNEZEU!

   Sfintiti Sabatele Mele, caci ele sunt un semn intre Mine si voi, ca sa stiti ca Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru! (Ezec.20:20)

   CE AR TREBUI NOI SA FACEM INTR-O ZI DE SABAT?
   Ma bucur cand mi se zice „Haidem la Casa Domnului!”
   Picioarele mi se opresc in portile tale, Ierusalime!
   Ierusalime, tu esti zidit ca o cetate facuta dintr-o bucata!
   Acolo se suie semintiile, semintiile Domnului, dupa legea lui Israel, ca sa laude Numele Domnului.
   Caci acolo sunt scaunele de domnie pentru judecata, scaunele de domnie ale casei lui David.
   Rugati-va pentru pacea Ierusalimului! Cei ce te iubesc sa se bucure de odihna.
   Pacea sa fie intre zidurile tale, si linistea, in casele tale domnesti!
   Din pricina fratilor si prietenilor mei, doresc pacea in sanul tau.
   Din pricina Casei Domnului Dumnezeului nostru, fac urari pentru fericirea ta. (Psalmul 122:1-9)
   Aici observam cat de bucuros era David cand mergea in locasul Domnului….
   Si noi astazi cand mergem in casa Domnului trebuie sa mergem nu doar cu gandul ca e ziua de Sabat, ziua de odihna inchinata Domnului nostru, ci trebuie sa avem in noi si aceea bucurie de a ne intalni cu Domnul, prin rugaciune.

   CUM PRIMIM NOI ZIUA DE ODIHNA ASTAZI?
   Cu bucurie ca e a 7-a zi a saptamani si putem sa dormim toata ziua ca e ziua de odihna, sau venim cu bucurie, si ne bucuram?
   Ora și locul sunt sfinte. De ce oare multi dintre noi prefera sa stea acasa si sa nu vina la biserica???
   Oare poate sa stea mana fara trup?????
   NU ,tot așa si noi trebuie sa stam langa trup (Biserica) ca sa nu fim varsati din gura Lui Dumnezeu…(dar fiindca esti caldicel am sa te vars din gura mea….)

   In aceasta saptamana, a trebuit sa raspund la o intrebarea despre, STRIGOI! Raspunsul a fost ca strigoii sunt considerati, sufletele unor oameni morti sau vii, despre care se crede ca s-au transformat in timpul noptii in animale sau in aparitii fantomatice, provocand neajunsuri celor pe care ii intalnesc. De asemeni, strigoii sunt persoane cu comportamente nefavorabile, despre care se crede ca se afla in legatura cu diavolul si se ocupa cu ce este rau si neplacut Lui Dumnezeu. Asa cum din 1945, continuu autoritatile romanesti se comporta impotriva legilor morale a Lui Dumnezeu, impotriva omenirii, create de Dumnezeu.
   Daca Dumnezeu, este Judecatorul Suprem pe tot Globul Pamantesc si pe tot Universul, politicienii, magistratii si politistii, (in special din Romania), considerati oameni ai legii, incalca tot felul de legi, in mod satanic, isi bat joc de noi romanii, oamenii de rand si IL jicnesc constiincios pe Dumnezeu.
   In Romania, invatamantul unde trebuie sa fie cu comportamente morale dupa Modelul Suprem, a Domnului Iisus, gasim strigoi care practica invatamantul de 10 ori mai mult fata de cat este prevazut de conventiile internationale, pentru salariile, mitele si spagile lor satanice, si in final, in modul cel mai satanic, STRIGOII din invatamantul romanesc satanic, ne-au emis si inca ne emit documente profesionale false, dupa cum a stabilit unul din marii strigoi satanici ai planetei, Groza Petru. Asa suntem noi Romanii sclavi condamnati la moarte prin suferinta, cu documente profesionale false, pentru ca in Romania, in loc de autoritati, care sa lupte cu ei insisi, pentru a respecta legile morale si pe Dumnezeu, ei imediat ce au ajuns autoritati, s-au transformat in strigoi satanici si fac mereu voia lui Satana.
   Autoritatile romanesti-strigoi prin care lucreaza tatal lor Satana, mereu au violat: Dreptul international, legislatia internationala si in special, Conventia de la Geneva cu privire la protectia populatiei civile, evident si multe alte conventii internationale. Acolo unde este incalcata Conventia de la Geneva cu privire la protectia populatiei, arata clar ca regimul politic, este exact ca in Romania, unde este criminalitate si terorism total impotriva noastra a romanilor, cum este cazul de Circumstante Agravante Speciale cu emiterea de documente maritime false, prin care ne sunt interzise drepturile legale la munca si la viata. De asemeni, si multe alte cazuri criminale, care au facut ca Romania, sa-si piarda dreptul de a se numi ‘’TARA’’. TARA, care inseamna: Teritoriu locuit de un popor legal organizat din punct de vedere administrativ, juridic si politic intr-un stat. Ceea ce in Romania cu dovezile foarte grave aratate, lipseste administratia, juridicul si politicul legal, pentru care primii vinovati pentru
   infractiunile criminale aratate mai sus si in atachment, au fost si sunt numitii presedinti si prim ministrii, ca numitii Iohannis si Ciolos, care sunt strigoi satanici, teroristi mercenari bestii criminale 1000%.
   Spre rusinea noastra a romanilor, singurile teritorii romanesti unde sa naviga legal conform legislatiei maritime internationale, cu documente maritime legale, sunt teritoriile romanesti ocupate din Ucraina si Bulgaria, unde este politie si justitie, si obliga la respectarea legilor.
   Dovezi clare care arata ca Romania a avut si are din 1945, si in special din 1990, REGIM SATANIC CU STRIGOI, TERORIST CRIMINAL BESTIAL MAFIOT.

   In fiecare zi si in special, astazi de Sabat, cand este o zi in care fiecare trebuie sa alocam 2 minute din timpul nostru, pentru a transmite un gand bun si o rugaciune pentru ROMANIA si pentru noi ROMANIII oamenii de rand, condamnati la moarte prin suferinta, prin satanicul sistem de invatamant criminal romanesc,cu documente profesionale false, de regimul satanic terorist criminal barbar, Iohannis-Ciolos.
   Prin rugaciune, care este o energie purificatoare, si de aceea cu cat o vom emite mai multi catre Planurile Divine, cu atat vom creea armonia de care avem cu totii nevoie.
   Noi, toti romanii criminal abuzati, trebuie sa contribuim la intrarea Romaniei in Gratiile Divine ale Lui Dumenezeu si sa ne scape de regimul terorist criminal Iohannis – Ciolos. Amin!

   Este obligatoriu, sa se respecte conventiile internationale si in Romania, privitoare la invatamant, ca in alte tari din U.E., si ONU, unde se merge la scoala sa invete pentru a fi utili la locul de munca si sa aiba motive sa fie fericiti in viata. Nu ca in Romania, unde scoala romanesca este total impotriva omenirii, cu documente profesionale false, pentru ca cu documentele profesionaIe false, strigoii satanici pe post de autoritati romanesti, ne-au distrus total viata.
   La multi ani sanatosi, frumosi si fericiti Romania si tuturor romanilor patrioti, sa fii (fim) mereu condusa (condusi), de Dumnezeu in directia perfecat. Amin!

   Se stie ca, Casa Domnului nu este o cladire. Casa Domnului suntem noi oamenii supusi Lui Dumnezeu, pentru ca Domnul prin Spiritul Lui locuieste in creierele si inimile noastre, daca il primim.
   La fel cum Satana, locuieste in strigoii lui pe post de autoritati politice, administrative si juridice romanesti, care in permanenta au incalcat legile morale, toate legislativele si conventiile internationale, si au facut din Romania Babilon si din noi romanii oamenii de rand, scalavi, pedepsiti la moarte prin suferinta.
   Foarte serios motiv pentru care trebuie sa ne rugam la Dumnezeu, pentru recastigarea stapanirii pierdute, prin oameni drepti, supusi Lui Dumnezeu, care sa interactioneze cu noi romanii criminal abuzati, pentru reasezarea tuturor lucrurilor. Amin!
   Noi, toti romanii, oamenii de rand, criminal abuzati cu documente criminale profesionale false, de catre strigoii satanici, pe post de autoritati romanesti, avem nevoi ca Tu Doamne, sa ingaduii si sa pui in functiile cele mai mari, oameni care sa arate compasiune, sa ingrijeasca, sa doreasca binele romanilor si a Romaniei. Amin!

   Cu profunda stima crestina, in domnul Iisus,
   Robul Lui Dumnezeu,
   Mihai Dulgheru!

 3. Mihai
  Aug 25, 2016 @ 07:54:12

  -In Romania, acuma in 2016, consider ca este mai rau fata de cum a fost dupa al doilea razboi mondial.
  Dovada vie in permanenta este ca daca nu te omoara boala, te omoara sistemul politic corupt si mafiot
  romanesc, care in permanenta, in mod constient, face abuzuri foarte grave impotriva noastra a
  romanilor.
  In Romania, oamenii ca sa se poata trata, au ajuns sa-si vanda casele si dupa ai ajung pe drumuri, iar
  politicienii romanii ca Iohannis, Ciolos si alti rataciti, degradati moral, cheltuiesc banii romanilor pe distractii
  si alte mizerii, la greu.
  In Romania, peste tot primeaza bataia de joc cu indiferenta cadrelor politice, administrative, juridice si
  superficialitatea cu care se fac toate felurile de sevicii.
  Peste tot, majoritate autoritatilor romanesti din toate domeniile, folosesc un limbaj suburban, jignitor si
  marginalizant, prin care jicnesc, intimideaza, mint si santajeaza pe betii romani in suferinte foarte grave.
  De intrebat, esti liber sa intrebi ce vrei, ca oricum nu iti spune nimeni nimic, din ceea ce ai nevoie sa stii.
  Pentru ca in Romania totul este mafie.
  Autoritatile romanesti bolnave de facut rau, merg pe principiul selectiei naturale: Daca n-ai murit inca de
  cancer, te omoara ei prin foame si alte forme de suferinta.
  In acest moment in Romania, sunt convins ca sunt zeci de mii de persoane in situatii foarte grave.
  Victime ale sistemelor prost gandite, ale actelor normative ambigue, ale indiferentei tuturor cadrelor cu
  functii de conducere. Medicina, de asemeni in Romania este de groaza cu cadre medicale foarte
  corupte si care fac ceea ce fac in bataie de joc si pentru spagi. Ce sanse are un bolnav de cancer
  pensionat pe caz de boala sa se reintegreze pe piata muncii in cazul in care este considerat, dupa un
  timp, apt de munca, mai ales daca are o varsta mai inaintata? Nici o sansa. Si uite asa unii dintre ei isi
  doresc ca boala sa nu le fie in remisie pentru ca, paradoxal, inseamna o condamnare la moarte.
  Sistemul sanitar bolnav ca cel politic, in Romania ingenuncheaza, depersonalizeaza, amputeaza
  demnitatea de om si se joaca cu vietele la milioane de romani necajiti, asa cum vor ei. Mai ales cand te
  duci la medicii legisti, dai peste idioti penali, care lucreaza conform sistemului romanesc prost, trafic de
  influienta si spagi si asa ii nenoroceste pe milioanele de bieti romani, mereu abuzati. Sunt dovezi clare
  ca autritatile romanesti sunt adunaturi de mafioti idioti, bolnavi de facut rau si nu este intamplatoare
  deloc, mafia cu documentele maritime romanesti false, pentru care mereu si acuma, primii vinovati au fost si
  sunt presedintele si primul ministru, Iohannis si Ciolos.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: